• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü konusunda yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizemuckardess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
1
2
1
Merhaba arkadaşlar şimdiden söylüyorum kötü yorumkari kendinize saklayın yazmayın. Ben büyü konusunda yardım istiyorum çok araştirdim ama daha yapmadim . Beni ve ailemi çok üzen eski sevgilime yapmak istiyorum. Çünkü beni çok üzdü hamileydim uyguladiği şiddet yüzünden bebeğimi kaybettim. Şimdi bana dönsün intikam aliyim istiyorum.gerçekten işe yarar dediğiniz medyum veya büyüler varsa sizden yardım istiyorum.

Merhaba arkadaşlar şimdiden söylüyorum kötü yorumkari kendinize saklayın yazmayın. Ben büyü konusunda yardım istiyorum çok araştirdim ama daha yapmadim . Beni ve ailemi çok üzen eski sevgilime yapmak istiyorum. Çünkü beni çok üzdü hamileydim uyguladiği şiddet yüzünden bebeğimi kaybettim. Şimdi bana dönsün intikam aliyim istiyorum.gerçekten işe yarar dediğiniz medyum veya büyüler varsa sizden yardım istiyorum.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. büyü konusunda işinin ehlidir. Şimdi buradasınız ya birazdan yok olacaksınız. O kadar işinin ehli

Bismillah . Günahından bahsetmiyorum . Yapanda yaptiranda iflah olmuyor . Sana musallat olurlar ona yapayım derken seni bulur . Uzak durun

Açıl susam açılllll aaa yok bu başka bir şeydi.
El ele tutuşup banla beni banla beni diyeceksiniz, açıl susam eski tarihli sihirlerde geçerliydi SKT’ları doldu, Alaaddin tarafından imha edildiler, ben de 40 haramilerin yalancısıyım.

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back