Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama senin testte koyulaşma var yarın ilk idrarınla yap gece kalkıp yapma da daha net çıksın

öyle yapayım dimi :)
ana eger yarın sabah netleşmezse demekki bu iğne etkisi hala
bilemedim kafam çok karışık
sen naptın kuzum?

inşallah canım :) doğum iznine çıkarız ne güzel heyecanlandırdın beni bak test yapasım geldi :))
ama dayancam :)
Sözleşmeli öğretmenim ve eşimin de ataması yapıldı es durumu ataması şansımız da yok gibi ben çakılı kadro, eşimin burda öyle bir pozisyonda öyle bir kadro yok derken es durumu da gelir belki bize de zamanla dedik ve en azından Doğum izni ücretsiz izin derken eşimin yanında olurum diye düşündüm şimdi hamis olursak bu ay 2.donem barı eşimin yanında olurum sonrasında da ücretsiz izin derken es durumu gelir belki bebek olayını zaten düşünüyorduk ama korkuyordum doğudayım suan ailem yok yanımda bakamam diye ama simdi onun da ataması yapılınca kesin kararımı verdim Allah nasip ederse

öyle yapayım dimi :)
ana eger yarın sabah netleşmezse demekki bu iğne etkisi hala
bilemedim kafam çok karışık
sen naptın kuzum?
Kuzum geçen persembe Akşam 5 gibi kopkoyuydu ovulasyon testim 10 gibi silikleşmeye başladı sonrasında hep daha silikti, yarın çıkma ihtimali varmı testte sence 1 tane erken gebelik testim var sadece gerisi normal gebelik, yarın feda edeyim mi onu bekleyeyim mi

kuzum net olarak batın neydi

22 temmuz bat tarihim heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…