Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabah 10:00 da küçük oğlumu ingilizce kursuna bırakcam ordan dönerken almaya niyet ettim testi
Tabi gece kırmızılar gelmezse inşallah

al kuzum sen de at hemen hadi hayırlısı :)
bu arada küçüğün bir sorunu sorusu olursa ben de ing öğretmeniyim aklında olsun :)

al kuzum sen de at hemen hadi hayırlısı :)
bu arada küçüğün bir sorunu sorusu olursa ben de ing öğretmeniyim aklında olsun :)
Hocam benim askimin meyvesi ilkokul 3. Sinifa gecti.Ing yaz tatili seti aldim ama hikaye kitabida alim diyorum okusun diye hangi yayin evi yada hangi kitabi onerirsin hocam

Kızlar iyi akşamlar,30 yaşındayım 3,5 aenelik evliyim,bende geçtiğimiz Eylül ayından beri bebek istiyorum.hiç bir problem olmamasına rağmen henüz hamile kalamadım.Bu ay da adetime 7 gün kaldı ama,3-4 gündür göğüslerim aşırı derece de şişti ve damarlar belirginleşti kasıklarımda da ince bir sızı var adet olacakmışım gibi,benimle aynı durumu yaşayanşar var mı acaba ?

Hocam benim askimin meyvesi ilkokul 3. Sinifa gecti.Ing yaz tatili seti aldim ama hikaye kitabida alim diyorum okusun diye hangi yayin evi yada hangi kitabi onerirsin hocam

canım hikaye kitabı için erken
benim kızım da ilkokul 3. sınıfa geçti
şuanda ona yapacagın en büyük iyilik sıfat,taşıt ve şekilleri öğretmek olur
ben öyle yapıyorum
sana yarın müfredata uygun bir liste hazırlar atarım özelden

canım belirtiler güzel ama adetten de olabilir yarın 6 gün kalmış olacak
bir erken gebelik testi alıp yapabilirsin bence

canım belirtiler güzel ama adetten de olabilir yarın 6 gün kalmış olacak
bir erken gebelik testi alıp yapabilirsin bence
Öncelikle cevabın için çook teşekkür ederim yvz13 :)
Heycanladım biraz sen öyle yapınca,yarın alıp bir deneyeyim en azından..kan testinde kesin cıkar varsa diyorlar ? Doğru mu

Öncelikle cevabın için çook teşekkür ederim yvz13 :)
Heycanladım biraz sen öyle yapınca,yarın alıp bir deneyeyim en azından..kan testinde kesin cıkar varsa diyorlar ? Doğru mu

evet canım çıkar
idrarda da saptananilir 6 gün kala
ben de 6 kalayı bekliyorum :)
yarın yapınca beni mutlaka etiketle lütfen :)

evet canım çıkar
idrarda da saptananilir 6 gün kala
ben de 6 kalayı bekliyorum :)
yarın yapınca beni mutlaka etiketle lütfen :)
Tamam canım mutlaka yazağım.şimdi baktım haftaya çarşamba gununu gosteriyor adet günümün ilk gününü cuma mı yapsam acaba diyorum.ilk defa bu kadar ümitliyim 9 aydır,inşallah Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz..

canım nasıl rahat ediyorsan öyle yap :)
biz burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…