- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.881
Aaa canim epey koyulasma var bu ovu mu gebelik miydi ?
Ay heyecanladim bana noluyo sa hadi ins hatirli haberle söyle :)
gebelik kuzum dur kız ben de heecanlandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa canim epey koyulasma var bu ovu mu gebelik miydi ?
Ay heyecanladim bana noluyo sa hadi ins hatirli haberle söyle :)
gebelik kuzum dur kız ben de heecanlandım
Bacım bak gecenin köründe üçünde beşindede yapsan yaz ama merak ediyorum namaza kalkınca bakarım inşallah![]()
Ben sabah 10:00 da küçük oğlumu ingilizce kursuna bırakcam ordan dönerken almaya niyet ettim testi
Tabi gece kırmızılar gelmezse inşallah
Hocam benim askimin meyvesi ilkokul 3. Sinifa gecti.Ing yaz tatili seti aldim ama hikaye kitabida alim diyorum okusun diye hangi yayin evi yada hangi kitabi onerirsin hocamal kuzum sen de at hemen hadi hayırlısı :)
bu arada küçüğün bir sorunu sorusu olursa ben de ing öğretmeniyim aklında olsun :)
Canim baya koyulasmis super :) hadi hayirli haberlerini bekliyorummantıklı
koyulaşmışmı sanki
Hocam benim askimin meyvesi ilkokul 3. Sinifa gecti.Ing yaz tatili seti aldim ama hikaye kitabida alim diyorum okusun diye hangi yayin evi yada hangi kitabi onerirsin hocam
Canim baya koyulasmis super :) hadi hayirli haberlerini bekliyorum
Kızlar iyi akşamlar,30 yaşındayım 3,5 aenelik evliyim,bende geçtiğimiz Eylül ayından beri bebek istiyorum.hiç bir problem olmamasına rağmen henüz hamile kalamadım.Bu ay da adetime 7 gün kaldı ama,3-4 gündür göğüslerim aşırı derece de şişti ve damarlar belirginleşti kasıklarımda da ince bir sızı var adet olacakmışım gibi,benimle aynı durumu yaşayanşar var mı acaba ?
Öncelikle cevabın için çook teşekkür ederim yvz13 :)canım belirtiler güzel ama adetten de olabilir yarın 6 gün kalmış olacak
bir erken gebelik testi alıp yapabilirsin bence
Öncelikle cevabın için çook teşekkür ederim yvz13 :)
Heycanladım biraz sen öyle yapınca,yarın alıp bir deneyeyim en azından..kan testinde kesin cıkar varsa diyorlar ? Doğru mu
Ben de İngilizce öğretmeniyimal kuzum sen de at hemen hadi hayırlısı :)
bu arada küçüğün bir sorunu sorusu olursa ben de ing öğretmeniyim aklında olsun :)
Tamam canım mutlaka yazağım.şimdi baktım haftaya çarşamba gununu gosteriyor adet günümün ilk gününü cuma mı yapsam acaba diyorum.ilk defa bu kadar ümitliyim 9 aydır,inşallah Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz..evet canım çıkar
idrarda da saptananilir 6 gün kala
ben de 6 kalayı bekliyorum :)
yarın yapınca beni mutlaka etiketle lütfen :)
canım nasıl rahat ediyorsan öyle yap :)Tamam canım mutlaka yazağım.şimdi baktım haftaya çarşamba gununu gosteriyor adet günümün ilk gününü cuma mı yapsam acaba diyorum.ilk defa bu kadar ümitliyim 9 aydır,inşallah Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz..
Zümrecanlar insallah birlikte hamile kalır bu aymeslektaşımm zümremmm![]()
Zümrecanlar insallah birlikte hamile kalır bu ay![]()
Ama senin testte koyulaşma var yarın ilk idrarınla yap gece kalkıp yapma da daha net çıksınmeslektaşımm zümremmm![]()