- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.461
Ayy hadinins.test yapmayi dusunuyormusunHatunlar nasılsınız bnm kanamam gelmedi ve sadece sağ kasığında sanki içerde böyle kemirme tarzı acı hissi oluyo arada ve belimim sağ tarafı agiriyo iyice supehelndm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadinins.test yapmayi dusunuyormusunHatunlar nasılsınız bnm kanamam gelmedi ve sadece sağ kasığında sanki içerde böyle kemirme tarzı acı hissi oluyo arada ve belimim sağ tarafı agiriyo iyice supehelndm ya
Korkuyorum kuzum ya kahve leke devam yine ama çok az şancı yok tek taraflı kemirme ve sağ bel ağrısı var sadece canm yaAyy hadinins.test yapmayi dusunuyormusun
Canım test yaptın mı sen şüphelendiysen test yap yada kan ver inşallah güzel haberler alırsınHatunlar nasılsınız bnm kanamam gelmedi ve sadece sağ kasığında sanki içerde böyle kemirme tarzı acı hissi oluyo arada ve belimim sağ tarafı agiriyo iyice supehelndm ya
Test yap test :)Korkuyorum kuzum ya kahve leke devam yine ama çok az şancı yok tek taraflı kemirme ve sağ bel ağrısı var sadece canm ya
Günaydın canisiiii bilmem bende yeni geldiydim :))selam hatunlar günaydın
noluyo burdaa :))
Korkuyorum kuzum ya kahve leke devam yine ama çok az şancı yok tek taraflı kemirme ve sağ bel ağrısı var sadece canm ya
Henüz 1 yıllık evliyiz, ilk :)
Hatta ovulasyon ve evlilik yıl dönümümüz aynı zamana denk geldi, 2 gün kafa dinliyoruz ve denemelere devam
İnşallah hayırlı haberler veririz hepimiz
Günaydın tatlım yok valla degisiklik ama kanama acilcak gibivarsa testin dene bence var mı değişiklik canım????
gümaydın bu arada herkese![]()
Günaydın tatlım yok valla degisiklik ama kanama acilcak gibi
Kızlar bugün yine değişik bir rüya gördüm.. burda okuduğum testlerden kaldı sanırım beynimdebana kargo geliyor ben baika birşey sipariş etmişim ama içinden biiiiiiiir sürü gebelik testi çıkıyor neyse bakıyorum laboick marka adını yanlış yazdım işte ondan isimde vardı kime gideceğine dair hatta ne zaman test yapması gerektiği de yazıyordu o kadar çoktu ki ama benim değil diye yapmadım topladım geri kutusuna koydum..
Allah ım iyice kafayı yedim testler görüyorum sürekli zaten.. inşAllah hayırlı haberler alırız
Kiz bu kadar mi bozdun kafayi. Azcik daha bekle azcik daha sabret
bata(oynatmaya) az kaldi testlerim nerdee
![]()
Kızlar bugün yine değişik bir rüya gördüm.. burda okuduğum testlerden kaldı sanırım beynimdebana kargo geliyor ben baika birşey sipariş etmişim ama içinden biiiiiiiir sürü gebelik testi çıkıyor neyse bakıyorum laboick marka adını yanlış yazdım işte ondan isimde vardı kime gideceğine dair hatta ne zaman test yapması gerektiği de yazıyordu o kadar çoktu ki ama benim değil diye yapmadım topladım geri kutusuna koydum..
Allah ım iyice kafayı yedim testler görüyorum sürekli zaten.. inşAllah hayırlı haberler alırız
Ayy acabaseninkileri mi gördüm acaba![]()
Ayy acaba![]()
Kiz peki pozitif oldumuisim de vardı ama hatırlamıyorum onu bu topikten birinindi benim değil diye yapmadım bir test![]()
Askolsun bi tane alsaydin içindenKiz peki pozitif oldumu