- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.101
VE KORKTUGUM başıma geldi hatunlar sabahtan sarımsı lekelerim vardı şimdide koyulasmis acikkahverengiolmus galiba yarına adet olurum ben kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bata daha yok muyduVE KORKTUGUM başıma geldi hatunlar sabahtan sarımsı lekelerim vardı şimdide koyulasmis acikkahverengiolmus galiba yarına adet olurum ben kesin
Evet bebiskom ilk olacak insallah olur ya .Inşallah canisi senin ilk olcak demi
Evet canimIlk cocuk mu olcak sizin de![]()
Bende de bir iko sivilce cikti canim ama hamile kalanlarda belirti olarak sivilce çıkabiliyormuş kiz hemen umutsuzluga kapilma iyiye yorumla bunubugün elim çeneme bi gitti küçük sivilcem gelmiş çok canım skıldı görünce dedim bu ayda yok herhalde.. belirti falan yok canım yaa çok sık wc ye gidiyom bi tek uyku hali hep var zaten bende sıkıntı yok o konuda: ) sende durumlar nasıl?
Canım sen hergun test yapiyordun ya devam mi teste sanki hergun resim atmiyorsun
Ya hadi bakalim.etkisi gecip tekrar koyulassin inşallah :)evet kuzum yapıyorum çatlatma iğnesinin etkisi için buda bugünki testim
Ya hadi bakalim.etkisi gecip tekrar koyulassin inşallah :)
Ben de iki test daha aldim yarin sabah yapacagim
Tabii ki de canim ordinaryus gözüyle yorumlarin cok hosuma gidiyorharikasın :) sabah yapar yapmaz beni etiketle :)
Tabii ki de canim ordinaryus gözüyle yorumlarin cok hosuma gidiyor![]()
Evet ya ben de umutluydum ondan kasik ağrıları falan batina da daha vardisen yap at şekilden şekle sokarım ben onu
Anneyimbenanne35 testi negatif şuan oysaki umutluydum o testten
sanırım diğer aya çizgi olucak yoksa ben hissetmezdim![]()
Evet ya ben de umutluydum ondan kasik ağrıları falan batina da daha vardi
Inşallah hislerin diğer ay içindir canm desteğin için güzel cevapları n için çok sağol canisisen yap at şekilden şekle sokarım ben onu
Anneyimbenanne35 testi negatif şuan oysaki umutluydum o testten
sanırım diğer aya çizgi olucak yoksa ben hissetmezdim![]()
4 gün var canmSenin bata daha yok muydu
Inşallah hislerin diğer ay içindir canm desteğin için güzel cevapları n için çok sağol canisi
4 gün var canm
Ne güzel insansın sen sende ne için olursa OLSUN heran yazabilirsin her ne gelirse aklıma tatlimmmher zaman kuzum :) istediğin an yaz birşey sor ya da sorma sıkılırsan umudunu kaybeder gibi olursan her daim :)
Niye kiz :))bayılırım 4 e :))
Ayyy insallahyakında hamile kalır o Allahın izniyle ben öyle hissediyorum
Umutsuz olma bebiskom yerlesme kanamasidir belkim insallahVE KORKTUGUM başıma geldi hatunlar sabahtan sarımsı lekelerim vardı şimdide koyulasmis acikkahverengiolmus galiba yarına adet olurum ben kesin