• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2AF395F8-127D-4339-80A4-30FBBC4DD5CD.jpeg
Canm resmi atarmisin bi bakalim

Bak tatlım beyaz ötesi
Bemmbeyazzz
Sakız beyazzz çamaşırsuyuna basılmış gibi mübarek
:mad:

Ne kadar kaldı bata canim

4 gün lakin kaldı
Ovulasyon Testi yapmadım fakat akıntımdan dolayı ovulasyon günümün geç olduğunu 6 gün önce olduğunu tahmin ediyorum 1 gün sonra ilişki oldu tuttuysada daha 5 günde çıkmaz yani demi
Ben bata değilde ovulasyon zamanıma göre test yapıyım en iyisi yoksa 14 günde bi yumurtlayan için çıkması gerekirdi :(

4 gün lakin kaldı
Ovulasyon Testi yapmadım fakat akıntımdan dolayı ovulasyon günümün geç olduğunu 6 gün önce olduğunu tahmin ediyorum 1 gün sonra ilişki oldu tuttuysada daha 5 günde çıkmaz yani demi
Ben bata değilde ovulasyon zamanıma göre test yapıyım en iyisi yoksa 14 günde bi yumurtlayan için çıkması gerekirdi :KK43:
daha cok yeni o zaman . 4 5 gun daha beklemek lazim :(

Hatunlarrrrr 2 tane test aldım yeni eve geldim ev gibisi yok rabbim kimseyi kimsenin evine muhtaç etmesin icim ferahladi evime adım atınca yeminle buarada testlerin biri erken gebelik diğeri normal 5 tllik olandan diğeri 21 tl icim yandı bide negatif cikarsa kafayı yerim heralde neyse insallah pozitif çıkar rabbim herkesin gönlüne göre versin icindede benim insallah canlar

Hatunlarrrrr 2 tane test aldım yeni eve geldim ev gibisi yok rabbim kimseyi kimsenin evine muhtaç etmesin icim ferahladi evime adım atınca yeminle buarada testlerin biri erken gebelik diğeri normal 5 tllik olandan diğeri 21 tl icim yandı bide negatif cikarsa kafayı yerim heralde neyse insallah pozitif çıkar rabbim herkesin gönlüne göre versin icindede benim insallah canlar

hadi hayırlısı kuzum :) ne zaman yapacaksın?
senin bata kaç vardı?

bende geldim bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim değerim yükseldi sonradan düştü :KK43: sizce diğer ay hamile kalabilir miyim ?
Canm h.g çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim daha iyilerini sağlıklı nasip etsin inşallah kalırsın allahın izniile

Back