- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.121
yvz13 dün aklımdan sen geçmiştin canım üzüldüm düşük yaptığını bilmiyordum inşAllah var gibi görünüyor tatlım
Çok önceki aylar sizinle konuştuğumuzu ovulasyon testlerini falan hatırlıyorum InşAllah hamilesindir Allah gönlüne göre versin
Bakalım bende bir kere adet olayım ve olan dusukle ilgili testler yaptıracağız neden oldu diye onu öğrenelim öyle düşünüyorum ben aynı şeyi yaşamamak için alabilecegimiz tedbir varsa alalimCanım rahat ol diğer gebeliğin önceki düşükle alakası olmuyor
Benim kanamam bitti temizlendim adet oldum bir kere
Sonra yeniden çalışmalara başladık
Inşallah bu çizgi gercektir
Bakalım bende bir kere adet olayım ve olan dusukle ilgili testler yaptıracağız neden oldu diye onu öğrenelim öyle düşünüyorum ben aynı şeyi yaşamamak için alabilecegimiz tedbir varsa alalim
İnşallah canımÇok haklısın canim Allahın izni ile gelicek genişler insallah
aaa yeni gördüm çok geçmiş olsun Allah sağlıkla nasip eder inşallah canım tekrarSeninle aynıydı doğum tarihlerimiz
Bana nasip olmadi
16 ekimde düşük yaptim
Yeniden toparladım geldim
Dün erken gebelik testi yaptım durum bu
Çok çok silik gördüm ben :) ilaç vs kullanıyorsan bazı ilaçlar yanıltabiliyor sanırım ama inşallah tekrar hamilesindirMerhaba kızlar
Çok çok silik gördüm ben :) ilaç vs kullanıyorsan bazı ilaçlar yanıltabiliyor sanırım ama inşallah tekrar hamilesindir
Inşallah canım
Aslında 4. Testim bu
Giderek koyulaşıyor fotodan daha net hatta
Adet olmadım birde
Bekliyorum bakalim :)
yvz13 KUZUM SEN BILIRSIN BELKI ; 2. DUZEY TARAMA TESTINE GİRDİM BEBEGIMIN GELISIMI IYI SADECE ENSE KALINLIGI 5,5 CIKTI .
CANIM DR YARIM SANTİM FARK VAR DEDI .BENIMKI 22 HAFTALIK OLDU.SENIN BAHSETTIGIN CM 12. HAFTADA YAPILAN TARAMACanım 2 buçuk olmalı maksimum ama kardeşiminki 6 çıkmıştı bir sorun olmadi
CANIM DR YARIM SANTİM FARK VAR DEDI .BENIMKI 22 HAFTALIK OLDU.SENIN BAHSETTIGIN CM 12. HAFTADA YAPILAN TARAMA
Herkese merhaba
Beni hatırlayan varsa sevincimi paylaşayım
Hamileyim galiba
Doktora gitmedik henüz beta hcg 263 çıktı . İnş dua edin nolur bu sefer kalp atışını duyalım sağlıkla kucağımıza alalım
Rabbim kimseyi bekletmesin inş
Rabbim çok bekletmesin inş sağolasınSizi hatırlamadım ama gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bizlere de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?