- 27 Ağustos 2018
- 63
- 39
- 8
- 29
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.081
Suan sol kasığım bası şeklinde kıramp oluo ilkez böyle bişey yaşıorum bir saat önce acık Renkte bi kanlekesi oldu normalde bugün regli günüm acaba reglimi dedim ama ilkez bukadar farklı sancım oluo batma bası ve yanma şeklinde bunu yaşayan varmı aranızdaben göremedm canm ya
canm ne durumdasn adet mi oldun yoksa kesildimiSuan sol kasığım bası şeklinde kıramp oluo ilkez böyle bişey yaşıorum bir saat önce acık Renkte bi kanlekesi oldu normalde bugün regli günüm acaba reglimi dedim ama ilkez bukadar farklı sancım oluo batma bası ve yanma şeklinde bunu yaşayan varmı aranızda
adetini bekle canm bence hemen kan verme sürekli kan vermek iyi değil damarların için :)Bata son 3 gün sizce kan vermeli miyim çıkar mi varsa hastayım ilac kullnmazsan gecmicek sanırım
İlaç da kullanmayım o zaman bekleyim biraz daha :)adetini bekle canm bence hemen kan verme sürekli kan vermek iyi değil damarların için :)
bencede canm antibiyotikde adeti geciktirio sen ıhlamur bal tarcın karısımına devam et :)İlaç da kullanmayım o zaman bekleyim biraz daha :)
Hayır sadece bir iki leke geldi devamı gelmedi ara ara sol kasığımda bası şeklinde garip bir his oluyorcanm ne durumdasn adet mi oldun yoksa kesildimi
Saol cnm tsklerbencede canm antibiyotikde adeti geciktirio sen ıhlamur bal tarcın karısımına devam et :)
bekle bakalım eger evdeysen uzan kalkma bugun ne olur ne olmaz geç dollenme ise cıkmayabilir.Hayır sadece bir iki leke geldi devamı gelmedi ara sol kasığımda bası şeklinde garip bi his oluyor
Sabah test yaptım tek çizgiydı öyle yapıcam dün geceden beri dikkat ediorumbekle bakalım eger evdeysen uzan kalkma bugun ne olur ne olmaz geç dollenme ise cıkmayabilir.
hadi hayrlısı insallh hakında :)Sabah test yaptım tek çizgiydı öyle yapıcam dün geceden beri dikkat ediorum
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsunhadi hayrlısı insallh hakında :)
benm doğal yolla hamilelik olmuo tüp bebeke başlayacam bu ay bakalmAmin hepimizin hakkında hayırlısı olsun
en kısa zamanda meleklerle dolsun kucaklarımız inşallah umudunu asla kaybetmebenm doğal yolla hamilelik olmuo tüp bebeke başlayacam bu ay bakalm
Umudum tüp bebek inşallh canm inşallhen kısa zamanda meleklerle dolsun kucaklarımız inşallah umudunu asla kaybetme
İnşallah olur haberdar et mutlaka işlem öncesi sonrasıUmudum tüp bebek inşallh canm inşallh
işleme bi başlayabilsek :) yapılması gerekn tahliller var onları yaptırır yaptırırmaz başlayacak doktorum.İnşallah olur haberdar et mutlaka işlem öncesi sonrası
İnşallah bir sorun cıkmaz hemen yapılır aşılama oldunmu hiçişleme bi başlayabilsek :) yapılması gerekn tahliller var onları yaptırır yaptırırmaz başlayacak doktorum.
doktorum tahlillere göre karar verilecek aşılama yada tüp bebek ama bence aşılama yapmayacak bna ole gelıoİnşallah bir sorun cıkmaz hemen yapılır aşılama oldunmu hiç
Ben sağlıcıkyı bildim kadarıyla ilk tercihleri aşılama denemek olmassa tüp bebek tercih ediolar die biliyorumdoktorum tahlillere göre karar verilecek aşılama yada tüp bebek ama bence aşılama yapmayacak bna ole gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?