Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sağlıcıkyı bildim kadarıyla ilk tercihleri aşılama denemek olmassa tüp bebek tercih ediolar die biliyorum
uzun süre korunmadığımız için ve bugune kadar hamilelik olusmadığı için direk tüp bebek yapabilir çünkü eşim doktora biz artık zaman kaybetmek istemıorz maddi manevi cok yıprattı bizi kısa yoldan cocuk sahibi olalm dedi :)

İnşallah olur kaç yıllık evlisin ben üç aylık evliyim eşim beni strese soktu stres yapmıomuş gibi görünsede sürekli neden olmadı seklinde sorularıyla strese giriyorum

dio akışına bırak die iki dakika sonra aynı soru :) önğmüzdeki aylarda inşallah güzel haber alırız senden dualarım seninle
inşallah canm inşallh kafam da cok karısık tüp bebek süreci biraz maddi manevi yorucu bir süreç nasıl yaparz bılmıorm calısma hayatımı umarım etkilemez bari o kadar seneden sonra doğum haklarımı kullanmak nasip olur.

Meşakkatli bi süreçten geçiceksin en önemlisi sabır ve umudunu kaybetme nasıl bi süreç oldumu abim ve eşinden biliorum bütün aile yıpranıo birbirinize destek olcaksınız inşallah sonucu güzel olur

8 kaldı canim
Ben hep erken öğreniyorum ama erken gebelikte çıkınca umutlandım
Yarın net belli olur bir hafta kala cıktı cıktı bende
Yoksa hamile degilimdir
Çok önceki aylar sizinle konuştuğumuzu ovulasyon testlerini falan hatırlıyorum InşAllah hamilesindir Allah gönlüne göre versin

Seninle aynıydı doğum tarihlerimiz
Bana nasip olmadi
16 ekimde düşük yaptim
Yeniden toparladım geldim
Dün erken gebelik testi yaptım durum bu
Canım var gibi insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende yeni yaptığım için ne kadar süre beklediniz ben çok korkuyorum aynı şeyler olacak diye

Seninle aynıydı doğum tarihlerimiz
Bana nasip olmadi
16 ekimde düşük yaptim
Yeniden toparladım geldim
Dün erken gebelik testi yaptım durum bu
Canımmm şok oldum şuanda geçenlerde geçtin aklımdan. Hayırlısı buymuş diyelim çift çizgiyi görmüşsün ama yine inşallah vardır hamilelik

Canımmm şok oldum şuanda geçenlerde geçtin aklımdan. Hayırlısı buymuş diyelim çift çizgiyi görmüşsün ama yine inşallah vardır hamilelik
Inşallah canım
Yarın bata 7 var normal testte de çizgi görmem lazım yoksa yoktur
Hayirlisi diyorum artik

Canım var gibi insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende yeni yaptığım için ne kadar süre beklediniz ben çok korkuyorum aynı şeyler olacak diye

Canım rahat ol diğer gebeliğin önceki düşükle alakası olmuyor
Benim kanamam bitti temizlendim adet oldum bir kere
Sonra yeniden çalışmalara başladık
Inşallah bu çizgi gercektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…