- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.101
uzun süre korunmadığımız için ve bugune kadar hamilelik olusmadığı için direk tüp bebek yapabilir çünkü eşim doktora biz artık zaman kaybetmek istemıorz maddi manevi cok yıprattı bizi kısa yoldan cocuk sahibi olalm dedi :)Ben sağlıcıkyı bildim kadarıyla ilk tercihleri aşılama denemek olmassa tüp bebek tercih ediolar die biliyorum
ooooo oda yani dur bismillah ben 5 yıllık evliyim daha 1 senedir strese girdim :) eşinde yaniİnşallah olur kaç yıllık evlisin ben üç aylık evliyim eşim beni strese soktu stres yapmıomuş gibi görünsede sürekli neden olmadı seklinde sorularıyla strese giriyorum
ooooo oda yani dur bismillah ben 5 yıllık evliyim daha 1 senedir strese girdim :) eşinde yani
inşallah canm inşallh kafam da cok karısık tüp bebek süreci biraz maddi manevi yorucu bir süreç nasıl yaparz bılmıorm calısma hayatımı umarım etkilemezdio akışına bırak die iki dakika sonra aynı soru :) önğmüzdeki aylarda inşallah güzel haber alırız senden dualarım seninle
ya gerçektenmi
Meşakkatli bi süreçten geçiceksin en önemlisi sabır ve umudunu kaybetme nasıl bi süreç oldumu abim ve eşinden biliorum bütün aile yıpranıo birbirinize destek olcaksınız inşallah sonucu güzel olurinşallah canm inşallh kafam da cok karısık tüp bebek süreci biraz maddi manevi yorucu bir süreç nasıl yaparz bılmıorm calısma hayatımı umarım etkilemezbari o kadar seneden sonra doğum haklarımı kullanmak nasip olur.[
insallh canm inşallahMeşakkatli bi süreçten geçiceksin en önemlisi sabır ve umudunu kaybetme nasıl bi süreç oldumu abim ve eşinden biliorum bütün aile yıpranıo birbirinize destek olcaksınız inşallah sonucu güzel olur
adetıne kac gun var cnm.yvz13
cnm bnm hamıle gıbı gozukuyorsun.İnsaallah hamılesındır ....8 kaldı canim
Ben hep erken öğreniyorum ama erken gebelikte çıkınca umutlandım
Yarın net belli olur bir hafta kala cıktı cıktı bende
Yoksa hamile degilimdir
Çok önceki aylar sizinle konuştuğumuzu ovulasyon testlerini falan hatırlıyorum InşAllah hamilesindir Allah gönlüne göre versin8 kaldı canim
Ben hep erken öğreniyorum ama erken gebelikte çıkınca umutlandım
Yarın net belli olur bir hafta kala cıktı cıktı bende
Yoksa hamile degilimdir
Canım var gibi insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende yeni yaptığım için ne kadar süre beklediniz ben çok korkuyorum aynı şeyler olacak diyeSeninle aynıydı doğum tarihlerimiz
Bana nasip olmadi
16 ekimde düşük yaptim
Yeniden toparladım geldim
Dün erken gebelik testi yaptım durum bu
Canımmm şok oldum şuanda geçenlerde geçtin aklımdan. Hayırlısı buymuş diyelim çift çizgiyi görmüşsün ama yine inşallah vardır hamilelikSeninle aynıydı doğum tarihlerimiz
Bana nasip olmadi
16 ekimde düşük yaptim
Yeniden toparladım geldim
Dün erken gebelik testi yaptım durum bu
Inşallah canımCanımmm şok oldum şuanda geçenlerde geçtin aklımdan. Hayırlısı buymuş diyelim çift çizgiyi görmüşsün ama yine inşallah vardır hamilelik
Canım var gibi insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende yeni yaptığım için ne kadar süre beklediniz ben çok korkuyorum aynı şeyler olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?