• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Screenshot_20180729-090316.webp kızlar günaydın bata 3 kala test yaptım :) silik çizgi hemen belirdi
Sizler de görebiliyor musunuz?

Bende bugün bı ovulasyon yapayım :KK49: ameliyat sonrası bekleme süresi bitti sayılır aslimda biz biraz dun kaçamak yaptık :olamaz: bir iki gün erken oldu ama kendimi iyi hissettiğim için inşallah bir zararı olmaz:olamaz: şu konuda da kafam karisik sizden bu ameliyat i olan yok galiba ama yine de yazmak istiyorum doktor 15 gun iliski yasak dedi 15 günden sonra adet gelene kadar korunmalı mi ilsiki olacak dedim yok dedi ama dikişler için muayene ye gittiğimde de senden 6 ay içinde gebelik bekliyorum dedi ben dedim adet düzensizliğim var zaten bu ay es geçilmiş oluyor bakalım adetini takip et zamanında mi gelecek dedi ama benim yumirtlamam gec oluyir yani tam şu sıralara denk gelecek gibi yani aklıma takıldı ameliyat ta yumurtalıklar narkozdan etkilendiği için zararlı mı olur o yüzden mi es geçiyoruz dedi korunun da demedi hani olacak diye değilde ya gebelik olursa :KK17:kafamda deli sorular:110:

Back