- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.961
![]()
yok ay daha 1.yi istiyoruz 27 yaşındayım
allahım ya deli kız

Dedim annem gibi 42 sinde ikiz doğurasımı geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
aaa doğurdumu annen yoksa, ilk bebişler ikizdi ama nasip olmadı kuzum bakalım şimdi olucakmı nolucakallahım ya deli kız
Dedim annem gibi 42 sinde ikiz doğurasımı geldi![]()
aaa doğurdumu annen yoksa, ilk bebişler ikizdi ama nasip olmadı kuzum bakalım şimdi olucakmı nolucak
Deli kiz![]()
aaa ne güzel maşallah :) saol canım hepimize inşallahDoğurdu canım şuan 18 yasına geldi ikizlerimiz :)
Rabbim en kısa sürede sağlıkla versin inşallah canım
aaa öylemi :) hadi bakalım inşallah bu ay olsun o zaman ikimizinde :) ne kadardır evlisinDeli kiz
Yasitiz bu arada benimki de ilk olacak olursa tabi![]()
Kiz başım okadar kalabaliktiki yeni kendime geldim bi duş aldım ay düşün ben 3 çocuk gorumcem 3 çocuk kaynanam eşim oooooo kafayı yedim inantest al da yap gariii meraktan öldük
Ayyy çok fenaaaKiz başım okadar kalabaliktiki yeni kendime geldim bi duş aldım ay düşün ben 3 çocuk gorumcem 3 çocuk kaynanam eşim oooooo kafayı yedim inan
Wuhuuuuuuuuuu
Tazele canim tazele bedava nasilsaKocam da hayran bu ara :)
Korkuyorum artık yumurta kaçıcak diye :)
Spermin günlerce canlı yaşadığını biliyorum ama tazeleyelim hergün diyorum![]()
He he herkes senin gibi hizli degilŞuan kaç ? Üçüncümü istiyosun kısmetse
Giz siz her gecen gun hatta saat ürüyonuzKiz başım okadar kalabaliktiki yeni kendime geldim bi duş aldım ay düşün ben 3 çocuk gorumcem 3 çocuk kaynanam eşim oooooo kafayı yedim inan
1 yillik canim senaaa öylemi :) hadi bakalım inşallah bu ay olsun o zaman ikimizinde :) ne kadardır evlisin
Canim simdi görünme canim adetin 2 ya da 3. Gunu gitmen daha uygun olurKızlar yumurtlama sonrası en az üç gün kasık agrim devam ediyor 12.gun catladi yarın adetin 16.gunu. normal kontrol için yarin uygun zaman mi yoksa adet olunca mi gitmeliyim. Kist tikaniklik sorun falan var mi diye gorunmek istiyorum..geçen ay o kadar ağrıdı ki aksayarak zar zor yürüdüm.kurtajdan önce böyle olmazdi
Wuhuuuuuuuuuu
Tazele canim tazele bedava nasilsa
He he herkes senin gibi hizli degil
Benim ucuncu olacak bu arada ins dorduncude vardir
Giz siz her gecen gun hatta saat ürüyonuz![]()
3 oluyoruz biz bi kaç hafta sonra1 yillik canim sen
Ayyy hiç anlamadım ama bi işlem gibi sanki yannda fiyat falannyazıyor yaKızlar help
Kadın dogumcunun yazdıgı bu reçetede en üstte yazan nedir bilebilen varmı ? Bir el atıverin canolar :)
Teyzeminmiş ben progestan progestoron gibi bişelermi acaba dedim menapozamı gircek nedir
Ayyy hiç anlamadım ama bi işlem gibi sanki yannda fiyat falannyazıyor ya
Hemde nasıl yarın hastaneden test alicam bakalimAyyy çok fenaaa![]()
He kiz he inanmiycan ama aha şimdi misafirlerim ye i gitti akşama 5 kaynım 2 eltim y çocuk 2 kaynimin büyük ogullari büyük gorumcem onun oğlu torunu aha bunların hepsi beldelerdi yeni gittiler bende bulaşık yikiyommmmmWuhuuuuuuuuuu
Tazele canim tazele bedava nasilsa
He he herkes senin gibi hizli degil
Benim ucuncu olacak bu arada ins dorduncude vardir
Giz siz her gecen gun hatta saat ürüyonuz![]()
Geliiiinnnnnnnnnn gelin birak bulasigi kayfemiz nerde kaldiHe kiz he inanmiycan ama aha şimdi misafirlerim ye i gitti akşama 5 kaynım 2 eltim y çocuk 2 kaynimin büyük ogullari büyük gorumcem onun oğlu torunu aha bunların hepsi beldelerdi yeni gittiler bende bulaşık yikiyommmmm![]()