• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@S_H_B Fairytale35 Fairytale35 Sevsev12 Sevsev12
Sağolun kızlar :)
Biz her geceyi degerlendiriyoruz sölemesi ayıp:olamaz:
Wuhuuuuuuuuuu :halay::halay::halay::halay:
Kocam da hayran bu ara :)
Korkuyorum artık yumurta kaçıcak diye :)
Spermin günlerce canlı yaşadığını biliyorum ama tazeleyelim hergün diyorum:KK48:
Tazele canim tazele bedava nasilsa :KK49:
Şuan kaç ? Üçüncümü istiyosun kısmetse
He he herkes senin gibi hizli degil :KK55:
Benim ucuncu olacak bu arada ins dorduncude vardir :dua:
Kiz başım okadar kalabaliktiki yeni kendime geldim bi duş aldım ay düşün ben 3 çocuk gorumcem 3 çocuk kaynanam eşim oooooo kafayı yedim inan
Giz siz her gecen gun hatta saat ürüyonuz :eek:

Kızlar yumurtlama sonrası en az üç gün kasık agrim devam ediyor 12.gun catladi yarın adetin 16.gunu. normal kontrol için yarin uygun zaman mi yoksa adet olunca mi gitmeliyim. Kist tikaniklik sorun falan var mi diye gorunmek istiyorum..geçen ay o kadar ağrıdı ki aksayarak zar zor yürüdüm.kurtajdan önce böyle olmazdi

Kızlar yumurtlama sonrası en az üç gün kasık agrim devam ediyor 12.gun catladi yarın adetin 16.gunu. normal kontrol için yarin uygun zaman mi yoksa adet olunca mi gitmeliyim. Kist tikaniklik sorun falan var mi diye gorunmek istiyorum..geçen ay o kadar ağrıdı ki aksayarak zar zor yürüdüm.kurtajdan önce böyle olmazdi
Canim simdi görünme canim adetin 2 ya da 3. Gunu gitmen daha uygun olur

Kızlar help
Kadın dogumcunun yazdıgı bu reçetede en üstte yazan nedir bilebilen varmı ? Bir el atıverin canolar :)
Teyzeminmiş ben progestan progestoron gibi bişelermi acaba dedim menapozamı gircek nedir

Eklentiler

• A7716990-A95A-4D07-98EF-782E62163ABD.webp
    A7716990-A95A-4D07-98EF-782E62163ABD.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar help
Kadın dogumcunun yazdıgı bu reçetede en üstte yazan nedir bilebilen varmı ? Bir el atıverin canolar :)
Teyzeminmiş ben progestan progestoron gibi bişelermi acaba dedim menapozamı gircek nedir
Ayyy hiç anlamadım ama bi işlem gibi sanki yannda fiyat falannyazıyor ya

Wuhuuuuuuuuuu :halay::halay::halay::halay:

Tazele canim tazele bedava nasilsa :KK49:

He he herkes senin gibi hizli degil :KK55:
Benim ucuncu olacak bu arada ins dorduncude vardir :dua:

Giz siz her gecen gun hatta saat ürüyonuz :eek:
He kiz he inanmiycan ama aha şimdi misafirlerim ye i gitti akşama 5 kaynım 2 eltim y çocuk 2 kaynimin büyük ogullari büyük gorumcem onun oğlu torunu aha bunların hepsi beldelerdi yeni gittiler bende bulaşık yikiyommmmm:KK42::KK42::KK42:

He kiz he inanmiycan ama aha şimdi misafirlerim ye i gitti akşama 5 kaynım 2 eltim y çocuk 2 kaynimin büyük ogullari büyük gorumcem onun oğlu torunu aha bunların hepsi beldelerdi yeni gittiler bende bulaşık yikiyommmmm:KK42::KK42::KK42:
Geliiiinnnnnnnnnn gelin birak bulasigi kayfemiz nerde kaldi :kahve:
Diyen yokmu :işsiz:

Back
X