• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte bende ona anlam veremıorm nedeni nedir yani yada kardesim de ki ilişki olsun ama 36 saat çatlayacak ozaman da ol dersin. ama bunlar takmıs 36 saate
Evet malesef takmışlar mesela ben çatlatma iğnesi olduğum ay tam 36 saate denk getirememiştim. Hatta o gün o stresten dolayı eşimlede ufak bi atışmamız olmuştu keşke bizim psikolojimizden anlasalar biraz

Evet malesef takmışlar mesela ben çatlatma iğnesi olduğum ay tam 36 saate denk getirememiştim. Hatta o gün o stresten dolayı eşimlede ufak bi atışmamız olmuştu keşke bizim psikolojimizden anlasalar biraz

Ben de artık çok iyi öğrendim ki 36 saat kuralı pek işlemiyor
Mesela benimki aynı gün çatlamış hani 36 saatti
Kaçırdım güzelim yumurtayı

Ben de artık çok iyi öğrendim ki 36 saat kuralı pek işlemiyor
Mesela benimki aynı gün çatlamış hani 36 saatti
Kaçırdım güzelim yumurtayı
Bence doktorlar bunu genellememeli. Yapılacak en iyi şey adet bitiminden sonra düzenli ilişki bi sorun yoksa Rabbimde uygun gördüyse zaten olur. Düşünsene o 36. Saati tutturmaya çalışırken yaşadığın stres ee bide hani bu hamileliğin en önemli olayı stresten uzak durmaktı. Noldu şimdi? O yüzden gün aşırı haftada 3 4 gün denicem ben bu ay

Bence doktorlar bunu genellememeli. Yapılacak en iyi şey adet bitiminden sonra düzenli ilişki bi sorun yoksa Rabbimde uygun gördüyse zaten olur. Düşünsene o 36. Saati tutturmaya çalışırken yaşadığın stres ee bide hani bu hamileliğin en önemli olayı stresten uzak durmaktı. Noldu şimdi? O yüzden gün aşırı haftada 3 4 gün denicem ben bu ay
evet aynen ole denemeye devam zaten saat dakika bildirince istek olmasada mecbr yapmak zorunda kalıosn oda hiç iyi ollmuo

Hak veriyorum sana artık biz de öyle yapıyoruz
Ovulasyon testi ile takip ediyorum canım istediği zamanda sevişiyorum ohh mis:KK48::olamaz:

Hak veriyorum sana artık biz de öyle yapıyoruz
Ovulasyon testi ile takip ediyorum canım istediği zamanda sevişiyorum ohh mis:KK48::olamaz:
Evet ya bende öyle hatta gündüzden eşime mesaj atıp randevu alıyorum akşamda hiçbir şey olmamış gibi yatağa gidiyorum tabi eşim tüm gün kafasında o düşünceyle gezdiği için direk geliyor :D ama işte yaptıktan sonra da iater istemez insan düşünüyor acaba tutar mı diye. Dün yataktan kalkacaktım eşim diyor ki asla olmaz bir saat yatacaksın böyle :)

Evet ya bende öyle hatta gündüzden eşime mesaj atıp randevu alıyorum akşamda hiçbir şey olmamış gibi yatağa gidiyorum tabi eşim tüm gün kafasında o düşünceyle gezdiği için direk geliyor :KK70: ama işte yaptıktan sonra da iater istemez insan düşünüyor acaba tutar mı diye. Dün yataktan kalkacaktım eşim diyor ki asla olmaz bir saat yatacaksın böyle :)

İyimiş o adamı önden hazırlamak :super: bende öyle yapim :))

Hah agzin portakalli ordek yesin senin:kk77:
Aylardir bu arkadaslara anlatmak istedigim sey yapin yapin gitsin :halay:
Bide sozum meclisten disari ovu testi altinda para tuzagi cikmis.:KK12:Bide buna para veriyolar yawww kardesim yapmak bedava bu ovu testlerine para kaptirmayin :KK49:

Dr 36 saat sonra ilişki der sen bekleme sakın benimki aynı gün çatlamış kaçırdık geçen ay saf saf 36 saat bekledim
Bekledinde noldu uyandiramadik ki seni :işsiz:
Uykusuz geceler sürekli meme dışarda tam yemeğe oturunca ağlar :))
Bide tam seyin en zevkli yerinde agliyolar o_O
Insalalh boşuna değildir kuzum ya gorumcemde bizdeydi dedi valla sen hamilesin dedi insallahhhh
Hani kaynanan gidecem diyodu daha tum sulalesini size doldurma pesinde:KK12:

Back
X