- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.901
tamam kuzum etiketlerim önümüzdeki hafta başlarım heralde ben
Kaç günde bir adet oluyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kuzum etiketlerim önümüzdeki hafta başlarım heralde ben
bende birer gün arayla bakalmValla ben artık bir müddet bişey kullanmıcam doktor kontrollerine gittim yumurtalıkların tertemiz dedi çocuk yapmana hiçbir şey engel değil dedi eşiminde testleri çok iyi çıktı o yüzden bu ay kafam rahat o konuda. Dünden itibaren başladık çalışmalara 2 aydır erken yumurtluyorum o yüzden birer gün arayla devam :)
ole yapayım aksam olmazsaOlur canım ikisini bir iç
ole yapayım aksam olmazsa
işte bugun 9. günüm ama adetimin 6 günü başladım klomeneKlomen bayagı büyütüyor takip için gecikme
Ben 9. Gün gittim 14 mm dedi
11. Gün 23 mm olmuştu üç gün geçmeden 9 mm büyümüştü hemen iğne oldum
işte bugun 9. günüm ama adetimin 6 günü başladım klomene
27-28 28 geçmiyor hiçKaç günde bir adet oluyosun?
27-28 28 geçmiyor hiç
Umarım bu ay tutar. Ama kesinlikle belirti aramıcam hele test hiç yapmıcam yine geçen sferki gibi silik çıkar boşa umutlanmıyımbende birer gün arayla bakalm
çok kuzum 30 tane var daha bile erken başlayabilirim yani28 desek 14. Gün pik olur büyük ihtimal
O zaman sen 12. Gün başla teste canım
Ama netten aldınsa testin çoksa 10. Günden başla
En iyisi gitmemek valla canim da iste olmayinca insanin icine şüphe düşüyor niden olmuyor baska sorunlar mi var die düşünmeden kendini alikoyamiyorsun.bende her ay oyle karar aliyorum sonra regl olunca kendimi doktorda buluyorumValla ben artık bir müddet bişey kullanmıcam doktor kontrollerine gittim yumurtalıkların tertemiz dedi çocuk yapmana hiçbir şey engel değil dedi eşiminde testleri çok iyi çıktı o yüzden bu ay kafam rahat o konuda. Dünden itibaren başladık çalışmalara 2 aydır erken yumurtluyorum o yüzden birer gün arayla devam :)
Erken basla derim tatlim çünkü belli olmuyor şu yumurtalarin işiçok kuzum 30 tane var daha bile erken başlayabilirim yani
Bende bikaç aydır öyle düşün her ay başka doktora gittm. Ama bu son gittğim doktor yaşadığım yerde en çok tutulan doktor o hiçbir sorunun yok diyince rahatladım. O yüzden bıraktım gitti olmazsa bu ay ki inşallah olur, ekime kadar yolu var. Sonra bikez daha gidebilirim. Ama gidince de işte saçma sapan bi psikolojiye sokuyorum kendimiEn iyisi gitmemek valla canim da iste olmayinca insanin icine şüphe düşüyor niden olmuyor baska sorunlar mi var die düşünmeden kendini alikoyamiyorsun.bende her ay oyle karar aliyorum sonra regl olunca kendimi doktorda buluyorum![]()
aynen yarın bitecek doktorum ilacın bittikten 2 sonra gel dedi cumaya denk gelıo oda 12. gün oluo napsam bilemedmİki gün sonra mutlaka git kontrole canım hapın bitmiş olur zaten
Cok doğru canim bende bu ay hasta olunca gidecem baska bir doktora daha da gitmem artkBende bikaç aydır öyle düşün her ay başka doktora gittm. Ama bu son gittğim doktor yaşadığım yerde en çok tutulan doktor o hiçbir sorunun yok diyince rahatladım. O yüzden bıraktım gitti olmazsa bu ay ki inşallah olur, ekime kadar yolu var. Sonra bikez daha gidebilirim. Ama gidince de işte saçma sapan bi psikolojiye sokuyorum kendimi
Sen çalışmaya devam et bu arada sakın beklemeaynen yarın bitecek doktorum ilacın bittikten 2 sonra gel dedi cumaya denk gelıo oda 12. gün oluo napsam bilemedm
evet canm haklısın belirti arıorz snra bosuna cıkıoUmarım bu ay tutar. Ama kesinlikle belirti aramıcam hele test hiç yapmıcam yine geçen sferki gibi silik çıkar boşa umutlanmıyım
yok yok canm beklemıorm bugun yapcaz yarın ara vericez artık cuma günkü kontrole göre sıklastrcam ama iğne verirse 36 saati beklemicem hemen yapcamSen çalışmaya devam et bu arada sakın bekleme
O 36 saat meselesi çok lüzumsuz geliyor bana madem spermler 3 gün yaşıyor neden 36 saati bekliyoruz kiyok yok canm beklemıorm bugun yapcaz yarın ara vericez artık cuma günkü kontrole göre sıklastrcam ama iğne verirse 36 saati beklemicem hemen yapcam
işte bende ona anlam veremıorm nedeni nedir yani yada kardesim de ki ilişki olsun ama 36 saat çatlayacak ozaman da ol dersin. ama bunlar takmıs 36 saateO 36 saat meselesi çok lüzumsuz geliyor bana madem spermler 3 gün yaşıyor neden 36 saati bekliyoruz ki