- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.601
Regli olmadiysan bi daha yapsaydin testin yokmuTatlım bunu çarşamba yaptim
Kaynanani gonder alsin gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli olmadiysan bi daha yapsaydin testin yokmuTatlım bunu çarşamba yaptim
Günaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyordum arada okuyup çıkıyorumözledim sizi
Anneyimbenanne35
4body1soul
yvz13 @True white ve daha sayamadıklarım
Günaydınn nasılsınız kızlaar ben ağustosa kaldımm
![]()
Benimki 11 gun sonra cokk hafif belli olmustukızlar yumurtladıktan kaç gün sonra idrarda belli olur ?
benim 12 gün oldu, testim negatif. umudumu kaybet istemiyorum işte o sebepten soruyorum nasip
takvimime göre 9 temmuzda yumurtladım , günleri değerlendirdik. Haklısın aslında kişiye göre değişir bunlar. benimki de sabırsızlık çok merak ediyorum adeti beklemek zulüm geliyorCanım herkesinki bir değil ama.. Ne zaman yumurtladığını biliyor musun ? Bazı doktorlar bile döllenmeden 12 gün sonra ancak kanda cıkar diyor. Kişiden kişiye değişiyor biraz bence.
Burasi uğur getirsin canim insallahÖyle canım bir an önce regl olsam bari bu ay ovulasyon testini deniyeceğim, bende bırakmıyorum burdayım :)
Iyiyim canim sen nasilsin
Sorma agrilarim aniden gecti asiri bulanti kusma basladi hic bisey yiyemiyorum az bi bulanti gecince buzdolabinda buluyorum kendimi bulanti gelmeden ne yesem kar diye ama iki gunde iki kilo verdim
Hosgeldin tatliskommmGeldim geldim canlar güzellerim bitenlerin sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm
Ne kadar cok fazla canim ya sen bir kere olana kadar ben iki defa oluyorum nerdeyse. Doktorlar bisey demiyotlar mi bu döngüye normal miBir ay yine hüsranla bitti bugün adet oldum artık önümüze bakacaz gelsin ovulosyon testleri bu ay o kadar uzun sürdü ki tam 42 gün neye göre ovulosyon yapacam bilmiyorum eşinin beli tutuldu bu ayda boşa gidecek sanırım bu ayda umutlu degilim![]()
İnşallah kuzum hepimize :)Burasi uğur getirsin canim insallah
Sen kan tahlili vermedin mi tatlimTatlım bunu çarşamba yaptim
Ahhh ahhh bende şans varmi kiz kan verdim makineler bozuk cikti ya şans isteSen kan tahlili vermedin mi tatlim
Bende sizi cokkkkkkk ozledimmmmmmmHosgeldin tatliskommmozlettirdin kendini
Bak o bozulmuş gibi ama sanki var çizik.bir daha yap sen annem.Tatlım bunu çarşamba yaptim
Normal diyorlar canım çok doktora gittim kısmet artıkNe kadar cok fazla canim ya sen bir kere olana kadar ben iki defa oluyorum nerdeyse. Doktorlar bisey demiyotlar mi bu döngüye normal mi
Tamam yavrum yapacam bugün test alicam yarın sabah yaparım kuzummmmBak o bozulmuş gibi ama sanki var çizik.bir daha yap sen annem.