• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım herkesinki bir değil ama.. Ne zaman yumurtladığını biliyor musun ? Bazı doktorlar bile döllenmeden 12 gün sonra ancak kanda cıkar diyor. Kişiden kişiye değişiyor biraz bence.
takvimime göre 9 temmuzda yumurtladım , günleri değerlendirdik. Haklısın aslında kişiye göre değişir bunlar. benimki de sabırsızlık çok merak ediyorum adeti beklemek zulüm geliyor:olamaz:

Iyiyim canim sen nasilsin
Sorma agrilarim aniden gecti asiri bulanti kusma basladi hic bisey yiyemiyorum az bi bulanti gecince buzdolabinda buluyorum kendimi bulanti gelmeden ne yesem kar diye ama iki gunde iki kilo verdim

Mideni bulantiyi yok etmek icin besinler var canim onlari tüket. Benim ablam cok kötüydü doktor onun icin ilac vermisti sanirdam

Benim icim hep cok huzursuz ya surekli sanki biseyler midemi yiyor kavuruyor acliktan desem degil cok mu düşünüyorum stres mi yapiyorum bilemiyorum.

Bir ay yine hüsranla bitti bugün adet oldum artık önümüze bakacaz gelsin ovulosyon testleri bu ay o kadar uzun sürdü ki tam 42 gün neye göre ovulosyon yapacam bilmiyorum eşinin beli tutuldu bu ayda boşa gidecek sanırım bu ayda umutlu degilim :KK43::KK43:
Ne kadar cok fazla canim ya sen bir kere olana kadar ben iki defa oluyorum nerdeyse. Doktorlar bisey demiyotlar mi bu döngüye normal mi

Kızlar bat 26 Temmuz. Normal gebelik testim ne yazık ki negatif :( ama ovu yapıyorum bikaç gündür silikti. Bugun koyulaşma oldu. Test uzmanlarından yorum bekliyorum:KK53:
Üstteki dün alttaki bugun.

Eklentiler

• 0D677D87-E284-42EE-A1FD-558F9FBD71FB.webp
    0D677D87-E284-42EE-A1FD-558F9FBD71FB.webp
    14 KB · Görüntüleme: 37
Back
X