• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyorsun kiz su aralar cok sessiz buralar:KK30:
Sen nasil oldun agrilarin falan hala var mi
Iyiyim canim sen nasilsin
Sorma agrilarim aniden gecti asiri bulanti kusma basladi hic bisey yiyemiyorum az bi bulanti gecince buzdolabinda buluyorum kendimi bulanti gelmeden ne yesem kar diye ama iki gunde iki kilo verdim

Iyiyim canim sen nasilsin
Sorma agrilarim aniden gecti asiri bulanti kusma basladi hic bisey yiyemiyorum az bi bulanti gecince buzdolabinda buluyorum kendimi bulanti gelmeden ne yesem kar diye ama iki gunde iki kilo verdim
Tuzlu kraker bastırıyor eksik etme birde yeşil elma iyi gidiyordu

Canımmm nerelerdesin sen yaaaa
Özlettin kendini bak
Ahh anemm ahh yavrum ne hallere düştüm bi bilsen ceza aldım 3 gün giremedim ama sonunda burdayimmm sen nasılsın hoşgeldim turkiyeye bebeğim ne var ne yok bak benim testim böyle cikti
20180720_214748.webp

Eklentiler

• Screenshot_20180718-184940.webp
    Screenshot_20180718-184940.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 18
Iyilik canim bizde seni ozledik tatilde misin
Ay bu ara herkes bi dagildi toplansalar gene pespese yazdigimiz gunleri laf yetistirmeyi ozledim :KK36:
Bn çok giremiyorum canısııııı ama mümkün olduğunca bakıyorum.Burda günler nasıl geçiyor anlamıyorum.Hep aklımdasınız:KK200::KK200:

Ahh anemm ahh yavrum ne hallere düştüm bi bilsen ceza aldım 3 gün giremedim ama sonunda burdayimmm sen nasılsın hoşgeldim turkiyeye bebeğim ne var ne yok bak benim testim böyle cikti Eki Görüntüle 2171078
Hoş buldum bitanemm.En Büyük TÜRKİYE
Gız ben dana demedimmi başka diyarlarda dolanma kurt kapıyı seni diye cezalarıyım nettin gene:KK70::KK70:
Senin testlerde niye böyle çıkıyor anlamadım ya.
Bende hala adet olmadım.Çarşambaydı batı hala ses yok.test yaptım negatif:KK70:

Gız ben dana demedimmi başka diyarlarda dolanma kurt kapıyı seni diye cezalarıyım nettin gene:KK70::KK70:
Tecrube konusuyo :KK76:

Dedin dedjn anacim ne yapayim kendim hakkinda konu açtım kimsenin konusunada dahil olmadim ama yinede aldım cezayı daha tövbe seni dinliyecem dahada burdan çıkmam tatliskom yaaaaaa :KK37::KK37::KK36::KK36::KK37::KK37::KK33:

Back
X