• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim tatliskom biraz stresliyim sadece ya sanirsam zamn gecmiyor ben bu bir iki gun icerisinde annemlere memlekete gidecem biraz kafam dağılır en azindan . Iki gün gecikti insallah gec dollenmedir canim
Valla geldiğim gündem beri kafam rahatladı resmen.Yoksa düşün düşün kafayı yiyecektik.
Memleket havası iyi geldi.
Sen nasılsın kuzum özlettin kendini
Bende özledim valla güzel haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum.
Merhaba canım ben bile adet olmadım :)artık adet olsamda kurtulsam yumurtlama testi ne baslasam
3 gün geçti batımdan merakla bekliyorum.

Valla geldiğim gündem beri kafam rahatladı resmen.Yoksa düşün düşün kafayı yiyecektik.
Memleket havası iyi geldi.

Bende özledim valla güzel haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum.

3 gün geçti batımdan merakla bekliyorum.
Dogru söylüyorsun düşün düşün kafayi yiyor insan valla . Insallah kirmizilari görmezsin artk canim senden cift cizgili testler görürüz

5 haftalık oluyor o zaman.. gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah..
Amim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
Hamile kalınca biter sanıyordum ama şimdi de kese görünecek mi kalp atışı olacak mı diye düşünüyor insan Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Back
X