- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.581
Iyiyim canim sen nasilsinDoğru söylüyorsun kiz su aralar cok sessiz buralar
Sen nasil oldun agrilarin falan hala var mi
Tuzlu kraker bastırıyor eksik etme birde yeşil elma iyi gidiyorduIyiyim canim sen nasilsin
Sorma agrilarim aniden gecti asiri bulanti kusma basladi hic bisey yiyemiyorum az bi bulanti gecince buzdolabinda buluyorum kendimi bulanti gelmeden ne yesem kar diye ama iki gunde iki kilo verdim
amin canım inşallahÜzülme canım benimde neagtifti dün akşam ağustosa kalsın hayırlısıyla olur
Geldim geldim canlar güzellerim bitenlerin sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmmHoş geldin tatlim gün saymaya devam ediyoruz isteAnneyimbenanne35 cezali galiba onsuz buralar cok sessiz
Günaydın tatlimmm cezaliydim malesef bugün geldim işte ıyim şükür sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyordum arada okuyup çıkıyorumözledim sizi Anneyimbenanne35 4body1soul @yvz13 @True white ve daha sayamadıklarım
Canımmm nerelerdesin sen yaaaaGeldim geldim canlar güzellerim bitenlerin sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm
Giz gene noldu sanaGeldim geldim canlar güzellerim bitenlerin sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm
Ahh anemm ahh yavrum ne hallere düştüm bi bilsen ceza aldım 3 gün giremedim ama sonunda burdayimmm sen nasılsın hoşgeldim turkiyeye bebeğim ne var ne yok bak benim testim böyle ciktiCanımmm nerelerdesin sen yaaaa
Özlettin kendini bak
Bn çok giremiyorum canısııııı ama mümkün olduğunca bakıyorum.Burda günler nasıl geçiyor anlamıyorum.Hep aklımdasınızIyilik canim bizde seni ozledik tatilde misin
Ay bu ara herkes bi dagildi toplansalar gene pespese yazdigimiz gunleri laf yetistirmeyi ozledim
Yok yok burda daha tatlım napiyon nasılsın canisi nerdeee gitmiyo ya ama salı günü gidicek inşalalhGiz gene noldu sana
Gittimi ayakli facia
Sen bizden izinlisin annenlerle bolbol vakit gecir kiz denize gir bodrumdaydin demiBn çok giremiyorum canısııııı ama mümkün olduğunca bakıyorum.Burda günler nasıl geçiyor anlamıyorum.Hep aklımdasınız
Iyilik valla gene niye ceza verdiler takmislar bunlar kafayi sanaYok yok burda daha tatlım napiyon nasılsın canisi nerdeee gitmiyo ya ama salı günü gidicek inşalalh
He ya sorma kiz derdim varda konu acmistim acil testime bakkin diye bikac kişi kırcı şeyler yazdı bende cevap verdim aha bundan dolayıIyilik valla gene niye ceza verdiler takmislar bunlar kafayi sana
Hoş buldum bitanemm.Ahh anemm ahh yavrum ne hallere düştüm bi bilsen ceza aldım 3 gün giremedim ama sonunda burdayimmm sen nasılsın hoşgeldim turkiyeye bebeğim ne var ne yok bak benim testim böyle cikti Eki Görüntüle 2171078
Aynen canım öpüyorum sizleri kocamannnnnnSen bizden izinlisin annenlerle bolbol vakit gecir kiz denize gir bodrumdaydin demi
Tecrube konusuyoHoş buldum bitanemm.
Gız ben dana demedimmi başka diyarlarda dolanma kurt kapıyı seni diye cezalarıyım nettin gene
Senin testlerde niye böyle çıkıyor anlamadım ya.
Bende hala adet olmadım.Çarşambaydı batı hala ses yok.test yaptım negatif
Bunu ne zaman yaptin hafif var gibiAhh anemm ahh yavrum ne hallere düştüm bi bilsen ceza aldım 3 gün giremedim ama sonunda burdayimmm sen nasılsın hoşgeldim turkiyeye bebeğim ne var ne yok bak benim testim böyle cikti Eki Görüntüle 2171078
Tatlım bunu çarşamba yaptimBunu ne zaman yaptin hafif var gibi
Dedin dedjn anacim ne yapayim kendim hakkinda konu açtım kimsenin konusunada dahil olmadim ama yinede aldım cezayı daha tövbe seni dinliyecem dahada burdan çıkmam tatliskom yaaaaaaHoş buldum bitanemm.
Gız ben dana demedimmi başka diyarlarda dolanma kurt kapıyı seni diye cezalarıyım nettin gene
Senin testlerde niye böyle çıkıyor anlamadım ya.
Bende hala adet olmadım.Çarşambaydı batı hala ses yok.test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?