Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu testlere bakmaktan şaşı kalıcaz, çizgi görüyomusun sen
Yok tatlım ya nerdeeee yine miratech 'di digeri yalancı pozitifin azizliğine uğradım bu bask A test yok yani biliyorum ama belki olabilir ya varsa diye ama herzamanki gibi yok ya okadar üzülmedim çünk u adet olunca direk tedaviye gidicem

Screenshot_20180718-085543.webp bu alıntıdır bi şöyle testim olmadı ya hep beyaz hep beyaz 2 buçuk yıldır beyaz enson bu testi buçuk yıl önce görmüştüm dahada goremedim

Yok tatlım ya nerdeeee yine miratech 'di digeri yalancı pozitifin azizliğine uğradım bu bask A test yok yani biliyorum ama belki olabilir ya varsa diye ama herzamanki gibi yok ya okadar üzülmedim çünk u adet olunca direk tedaviye gidicem
üzülme kuzum vardır bi hayır de ne kadra süredir deniyosun

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 @4body1soul oslem83 oslem83 H Hivahivron Sevsev12 Sevsev12 Kızlar yarın yolda olacağım :KK55::KK55:
foruma giremem büyük ihtimal.Hepinizi çokkk öpüyorum.:KK15::KK15::KK15:
Artık orda ara ara girer bakarım unutmayın beniii.
Bebesi olanlar dinlenin kendinizi yormayın.:temizlik::temizlik:ev işi beklesin
Bebesini bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin.:dua::dua: bende dahil.
Yaw birazda az yazın kardeşim gözlerim çatladı okuyana kadar:KK45::KK45::KK45::KK76::KK76::confused::confused::confused:
Hepinizi kucakladım hadi kalın sağlıcakla şimdilik.Allaha emanetsiniz.:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Güle güle gel kuzum kendine iyi bak iyi yolculuklar

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 @4body1soul oslem83 oslem83 H Hivahivron Sevsev12 Sevsev12 Kızlar yarın yolda olacağım :KK55::KK55:
foruma giremem büyük ihtimal.Hepinizi çokkk öpüyorum.:KK15::KK15::KK15:
Artık orda ara ara girer bakarım unutmayın beniii.
Bebesi olanlar dinlenin kendinizi yormayın.:temizlik::temizlik:ev işi beklesin
Bebesini bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin.:dua::dua: bende dahil.
Yaw birazda az yazın kardeşim gözlerim çatladı okuyana kadar:KK45::KK45::KK45::KK76::KK76::confused::confused::confused:
Hepinizi kucakladım hadi kalın sağlıcakla şimdilik.Allaha emanetsiniz.:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Yolun acik olsun canim hayirli yolculuklar. Bizi unutma gerci anne evinde iken pek zaman bulamayabilirsin ama uğra arada.
Bende haftaya baba evine gitmeyi düşünüyorum bakalim insallah giderim.
Allaha emanet ol tatliskom kendine iyi bak:KK200::KK15:

Bisey göremedim ben yine.
Üzme canini tatliskom. Bence sende herhangi bir sorun yoksa bu kadar doktora gitme canini sıkma cok şükür 3 evladin var Allah onlari sana bagislasin. Bide yasin cok genc cocuklarina bak onlari büyüt onlarla ilgil3n biraz kendine zaman ayir Rabbim sana bir evlat daha verir insallah sen bu kadar istedikten sonra. Rabbim vermiyorsa muhakkak vardir bunun bi hikmeti

Canım sende durumlar nasıl ben halen adet olmadım idrar testi yaptım çıkmadı sağ yumurtalığın ağrıyor sanırım adet olacam
hic sorma canim ya sabah bir umutla test yaptim negatif. Bi sinirle hazirlandim geldim simdi hastanede bekliyorum onumde yuz kisi var.bakalim neyim var neyim yok ogrencem.ama test beni bitirdi

merhaba herkese, kaç gündür sessiz sessiz okuyucu olarak takip ediyorum artık dayanamadım :) üye oldum aranıza katılmak için. Bat 25-26 Temmuz .:KK14: elimde hem erken hem de normal gebelik testlerinden bir sürü var ama hayal kırıklığına uğramamak için yapmıyorum. Ovulasyon testlerinden yapıp kendimi oyalıyorum :KK53:

Back
X