- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.221
şu testlere bakmaktan şaşı kalıcaz, çizgi görüyomusun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu testlere bakmaktan şaşı kalıcaz, çizgi görüyomusun sen
Yok tatlım ya nerdeeee yine miratech 'di digeri yalancı pozitifin azizliğine uğradım bu bask A test yok yani biliyorum ama belki olabilir ya varsa diye ama herzamanki gibi yok ya okadar üzülmedim çünk u adet olunca direk tedaviye gidicemşu testlere bakmaktan şaşı kalıcaz, çizgi görüyomusun sen
üzülme kuzum vardır bi hayır de ne kadra süredir deniyosunYok tatlım ya nerdeeee yine miratech 'di digeri yalancı pozitifin azizliğine uğradım bu bask A test yok yani biliyorum ama belki olabilir ya varsa diye ama herzamanki gibi yok ya okadar üzülmedim çünk u adet olunca direk tedaviye gidicem
Canm 2 buçuk yıldır her ay ayn i husran normalde hemen hamile kaliyodum ama busefer niye böyle oldu anlamadimüzülme kuzum vardır bi hayır de ne kadra süredir deniyosun
Anladım canım bi doktora gitsen çocuklarında var senin ya bi baktır bakalımCanm 2 buçuk yıldır her ay ayn i husran normalde hemen hamile kaliyodum ama busefer niye böyle oldu anlamadim
Gittim çok gittim ama yine gidicemAnladım canım bi doktora gitsen çocuklarında var senin ya bi baktır bakalım
kaç yaşındasınGittim çok gittim ama yine gidicem
Güle güle gel kuzum kendine iyi bak iyi yolculuklarAnneyimbenanne35 @4body1soul
oslem83 H Hivahivron
Sevsev12 Kızlar yarın yolda olacağım
foruma giremem büyük ihtimal.Hepinizi çokkk öpüyorum.
Artık orda ara ara girer bakarım unutmayın beniii.
Bebesi olanlar dinlenin kendinizi yormayın.ev işi beklesin
Bebesini bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin.bende dahil.
Yaw birazda az yazın kardeşim gözlerim çatladı okuyana kadar
Hepinizi kucakladım hadi kalın sağlıcakla şimdilik.Allaha emanetsiniz.![]()
26kaç yaşındasın
sıkılma kuzum yaşında ufak olur elbet nolucak annesin sen çocuklarında var bu da olur stres yapma
Inşallah canm ya evdekilere çok istiyo ondan bukadar üzülüyorum istesıkılma kuzum yaşında ufak olur elbet nolucak annesin sen çocuklarında var bu da olur stres yapma
Üzülme hiç yaa sen üzülüp stres yaptıkcada olmayabilir çocukların var ne güzel bak ben senden büyükmüşüm 1 yaş :)Inşallah canm ya evdekilere çok istiyo ondan bukadar üzülüyorum iste
Evet canım bugün tam 14 gün geçti ama idrar testi yaptım silik bile çıkmadı sanırım adet olacam o yüzden kasiklarim ağrıyoryumurtlamadan sonra 13. günmü?
yani çatladı yumurtan ve üzerinden 13 gün geçti?
Yolun acik olsun canim hayirli yolculuklar. Bizi unutma gerci anne evinde iken pek zaman bulamayabilirsin ama uğra arada.Anneyimbenanne35 @4body1soul
oslem83 H Hivahivron
Sevsev12 Kızlar yarın yolda olacağım
foruma giremem büyük ihtimal.Hepinizi çokkk öpüyorum.
Artık orda ara ara girer bakarım unutmayın beniii.
Bebesi olanlar dinlenin kendinizi yormayın.ev işi beklesin
Bebesini bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin.bende dahil.
Yaw birazda az yazın kardeşim gözlerim çatladı okuyana kadar
Hepinizi kucakladım hadi kalın sağlıcakla şimdilik.Allaha emanetsiniz.![]()
Bisey göremedim ben yine.
Canım sende durumlar nasıl ben halen adet olmadım idrar testi yaptım çıkmadı sağ yumurtalığın ağrıyor sanırım adet olacamen az 14 gun bekleyin diyorlar sen daha o sınıra gelmemişsin.Iki gun daha beklesen garanti olur bence
hic sorma canim ya sabah bir umutla test yaptim negatif. Bi sinirle hazirlandim geldim simdi hastanede bekliyorum onumde yuz kisi var.bakalim neyim var neyim yok ogrencem.ama test beni bitirdiCanım sende durumlar nasıl ben halen adet olmadım idrar testi yaptım çıkmadı sağ yumurtalığın ağrıyor sanırım adet olacam
Hadi canım bakalım doktor ne diyecek sana kesin stres diyecek ama bir mucize kanda inşallah çıkar canimhic sorma canim ya sabah bir umutla test yaptim negatif. Bi sinirle hazirlandim geldim simdi hastanede bekliyorum onumde yuz kisi var.bakalim neyim var neyim yok ogrencem.ama test beni bitirdi