Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun bende ruyamda ikiz kiz cocugum oldugunu gordum teki erkek olsaydi diyom bide buldumda bunuyom bende ins ikiz olur ucuz de olur hayirlisiyla raziyim
Olsunda sağlıklı 2 dr 3 fe başım gozum üstüne diyosun yani kuzum insallah rüyalarının gerceklesmesi ni diliyorum bende eltimin kızına mest olmuş durumdayim sabah aradım agliyordu kiyamam çok tatlı çoookkkk rabbim bizlere de nasip eder insalalh

Ay bende disarda bi bebek gorunce oyle bi bakiyomki esimde hadi yuru yuru daha guzelini yapacam bende merak etme diyo
Biz dogurdukca daha cok istiyoz heralde.oglum diyoki yaramaz olmasin ders calisamam diuo kizimda diyoki anne ben altini degistirmem sadece severim diyo

S
Eşin iyi dmis valla benim oğlum anne ne zaman kardeşim olcak sanki yokmuş gibi çok istiyo kizim bi bebek görünce ici gidiyo hele esim bi diyeyim ki günün geçmiş yada basim dönüyo hemen hamilemsn evhamlaniyo insallah olur ya bu anlatılmaz bişey evet rabbime şükür var çocukların alalhim onları korusun çok şükür ama istiyorm ve hemen olmadığı için çok kıymete bindi

Kızlarrrrr ya şuan yüzüstü uzanıyorum ama kasiklarim rahatsız ediyo beni nasıl anlatayım dolgunluk baskınlık var hani sanki hamile kalınca üstüne yatarsın rahatsız olursun ya aynı öyle bişey oluyo

kuzum hamilemisin sen kız:)
Kız ne bileyim anlamadim bende değişik seyler oluyo yüzüstü uzanınca ama insallah hamileyimdir her ay negatif görüyorum insallah bu ay pozitif olur ama ne bileyim hafif kesik sızılar yüzüstü uzanınca baskinlikhissi anlamadim ama insallah hamileyimdir

Canım benimde 7 temmuz evet ya okul bitince evde adet tarihini beklemek çok zor o yüzden bende memlekete gideceğim bir hafta hayırlısıyla geçsin ve hamile olduğumuzu öğreniriz hayirlisiyla

Canım benimde 7 temmuz evet ya okul bitince evde adet tarihini beklemek çok zor o yüzden bende memlekete gideceğim bir hafta hayırlısıyla geçsin ve hamile olduğumuzu öğreniriz hayirlisiyla

sabahtan beri saf saf dolanıyom evde ütü temizlik bitti durmakta gelmiyor.. oğlan kreşte eşim işte öfff skıcı.. memleketten yeni geldim yks den sonra gideeğiz bizde tekrardan nasip bakalım

sabahtan beri saf saf dolanıyom evde ütü temizlik bitti durmakta gelmiyor.. oğlan kreşte eşim işte öfff skıcı.. memleketten yeni geldim yks den sonra gideeğiz bizde tekrardan nasip bakalım
Hım ne güzel sizin bir oğlunuz var biz daha hiç yok Allah hayırlı ömürler versin evladina Rabbim hayırlısıyla ona bir kardeş nasip etsin hayirli zamanda geçer inşallah ya hayırlısıyla zaman

Hım ne güzel sizin bir oğlunuz var biz daha hiç yok Allah hayırlı ömürler versin evladina Rabbim hayırlısıyla ona bir kardeş nasip etsin hayirli zamanda geçer inşallah ya hayırlısıyla zaman

Amin amin inşAllah.. Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı..

benim de sağ kasığım sızlıyor ya kendimi dinliyorum ya bu aralar buradan da okuyorum :) yumurtlama günümü takvimim yarın olarak gösteriyor onun belirtisi mi acaba bu son bi kaç günden itibaren değerlendiriyoruz bakalım yarın ve ertesi bi kaç günü de değerlendirirsek inşallah bu ay 2. bebeğimiz gelir
bu ay isteyen herkes müjde versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…