- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eklerim kuzum bat kaçBeni de liste ye ekler misin canim
Canisi baştan 3 ve 4 yakinovularıma ne diyosunuz kızlar
Canisi baştan 3 ve 4 yakin
inşallah kuzum çalışma olduysa gerisi Rabbime kalmış :)
ya ben akıntıyı bir türlü anlamıyorum
ovulasyon testi yapıyorum dr da kontrolde bakalım ne olucak
yaklaşık 9 aydır kendimi dinleye dinleye öğrendim bende akıntıyı.. nasip bakalum
7 temmuzEklerim kuzum bat kaç
Daha var canimovularıma ne diyosunuz kızlar
D
Daha var canim
İnşallah canım kaçıncı gününçatlasa da gün saysam :)
İnşallah canım kaçıncı günün
Iyiyim bende canim onceki ay kimyasal gecen ay test pozitifti adette olmadim tam kan testine gidicem regli oldum bu ay bende yumurtlamadayim umitliyim ins kavusuruzmerhaba kuzum
5 mart düşükten sonra tekrar denedik iki aydır olmadı şimdi yumurtlama zamanlarım klomen kullandım
ev tasıdık bu arada okulu kapattık geldim :)
sen nasılsın?
çok haklısın canım bedene kulak verince anlaşılıyor aslında
bende ilişkiden sonra 5. gün gebemiyim değilmiyim anlıyorrum hiç şaşmadı
iki düşük bir kimyasal bir de ellerinden öper 8 yasında kızım var
Allah bağışlasın canım.. benimde 4 yaşında bir oğlum var..
benimde yumurta çatlama zamanı bitti bitiyor artık 7 temmuzu bekleme moduna gireceğim uğraşacak birşey bulmam lazım okulda bitti evde kendimi dinleyip durmak istemiyorum..
Iyiyim bende canim onceki ay kimyasal gecen ay test pozitifti adette olmadim tam kan testine gidicem regli oldum bu ay bende yumurtlamadayim umitliyim ins kavusuruz
Kuzum benm göğüs uçlarında değil de goguslerim sizliyo şişmediler ama sizliuolar kasiklarim sizliyo adet ağrısı gibi değil ama dolgunluk gibi ama dün akşam sol kasigim feci ağırdı agrisi usttaraflara vuruyo anlamadim amma dün gece rüyamda regl olmuştum çok kötü oldum sabah ilk iş tuvalete kostumGöğüs uçlarında Ağrı olmaya başladı benim de adetim gelecek galiba ctesi pazar.
Kuzum benm göğüs uçlarında değil de goguslerim sizliyo şişmediler ama sizliuolar kasiklarim sizliyo adet ağrısı gibi değil ama dolgunluk gibi ama dün akşam sol kasigim feci ağırdı agrisi usttaraflara vuruyo anlamadim amma dün gece rüyamda regl olmuştum çok kötü oldum sabah ilk iş tuvalete kostum![]()
Ay sorma yaaa aynen öyle rüyalarıma kadar girmiş korkum insallah regl olmam
Nasıl bilinç altına yerleştiyse artık.
Ben de sabah sabah kadınlar kulubünü açtım. Göğüs ucu acıması diye aratıyorum. Umut fakirin ekmegi iste.![]()