Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovularıma ne diyosunuz kızlar

Eklentiler

• E28C0B15-7C68-46E3-8361-FD42B2794B6D.jpeg
    E28C0B15-7C68-46E3-8361-FD42B2794B6D.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 39
inşallah kuzum çalışma olduysa gerisi Rabbime kalmış :)
ya ben akıntıyı bir türlü anlamıyorum
ovulasyon testi yapıyorum dr da kontrolde bakalım ne olucak

yaklaşık 9 aydır kendimi dinleye dinleye öğrendim bende akıntıyı.. nasip bakalum

yaklaşık 9 aydır kendimi dinleye dinleye öğrendim bende akıntıyı.. nasip bakalum

çok haklısın canım bedene kulak verince anlaşılıyor aslında
bende ilişkiden sonra 5. gün gebemiyim değilmiyim anlıyorrum hiç şaşmadı
iki düşük bir kimyasal bir de ellerinden öper 8 yasında kızım var

merhaba kuzum
5 mart düşükten sonra tekrar denedik iki aydır olmadı şimdi yumurtlama zamanlarım klomen kullandım
ev tasıdık bu arada okulu kapattık geldim :)
sen nasılsın?
Iyiyim bende canim onceki ay kimyasal gecen ay test pozitifti adette olmadim tam kan testine gidicem regli oldum bu ay bende yumurtlamadayim umitliyim ins kavusuruz

çok haklısın canım bedene kulak verince anlaşılıyor aslında
bende ilişkiden sonra 5. gün gebemiyim değilmiyim anlıyorrum hiç şaşmadı
iki düşük bir kimyasal bir de ellerinden öper 8 yasında kızım var

Allah bağışlasın canım.. benimde 4 yaşında bir oğlum var..
benimde yumurta çatlama zamanı bitti bitiyor artık 7 temmuzu bekleme moduna gireceğim uğraşacak birşey bulmam lazım okulda bitti evde kendimi dinleyip durmak istemiyorum..

Allah bağışlasın canım.. benimde 4 yaşında bir oğlum var..
benimde yumurta çatlama zamanı bitti bitiyor artık 7 temmuzu bekleme moduna gireceğim uğraşacak birşey bulmam lazım okulda bitti evde kendimi dinleyip durmak istemiyorum..

sana yabancı bir dizi önereyim ya da birkaç tane
onları izle inan başka herşeyi unutuyosun :)

Göğüs uçlarında Ağrı olmaya başladı benim de adetim gelecek galiba ctesi pazar.
Kuzum benm göğüs uçlarında değil de goguslerim sizliyo şişmediler ama sizliuolar kasiklarim sizliyo adet ağrısı gibi değil ama dolgunluk gibi ama dün akşam sol kasigim feci ağırdı agrisi usttaraflara vuruyo anlamadim amma dün gece rüyamda regl olmuştum çok kötü oldum sabah ilk iş tuvalete kostum :-):-):KK70:

:KK70::olamaz:
Kuzum benm göğüs uçlarında değil de goguslerim sizliyo şişmediler ama sizliuolar kasiklarim sizliyo adet ağrısı gibi değil ama dolgunluk gibi ama dün akşam sol kasigim feci ağırdı agrisi usttaraflara vuruyo anlamadim amma dün gece rüyamda regl olmuştum çok kötü oldum sabah ilk iş tuvalete kostum :-):-):KK70:

Nasıl bilinç altına yerleştiyse artık. :confused:

Ben de sabah sabah kadınlar kulubünü açtım. Göğüs ucu acıması diye aratıyorum. Umut fakirin ekmegi iste. :olamaz::KK70:

Back