- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ayyy çok sevindim çalışmalara devam insallah tutar kuzummmcanım 23 mm olmuş yumurtam her an çatlayabilir dedi iğneye gerek yok güzel büyümüş bugün yarın çatlar dedi
Oyu şükür tatlım bata geri sayim başladı bakalım insallah hamileyimdir vapurdaki herkes insallah son 2gundur kasımlarımda çok baskınlık var yüzüstü uzanınca rahatsız oluyorum sun sol kasigima bir şancı girdili sormaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor:)
Bende geldim 18 temmuz adet tarihim....Hanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@Sevsev12 7 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@Anneyimbenanne35 =4 9 temmuz
@vals_dancer 9temmuz
F fundacicegimm 10 temmuz
@yvz13 13 temmuz
Selnurr 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@Afiyetle 13temmuz
@4body1soul 14temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
Oyu şükür tatlım bata geri sayim başladı bakalım insallah hamileyimdir vapurdaki herkes insallah son 2gundur kasımlarımda çok baskınlık var yüzüstü uzanınca rahatsız oluyorum sun sol kasigima bir şancı girdili sorma
20 temmuzHanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@Sevsev12 7 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@Anneyimbenanne35 =4 9 temmuz
@vals_dancer 9temmuz
F fundacicegimm 10 temmuz
@yvz13 13 temmuz
Selnurr 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@Afiyetle 13temmuz
@4body1soul 14temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
O kasık batmalarını bende aşırı ölçüde yaşadım ama sonuç hüsran ne yazık ki. Yabbiö hayırlı haberler vermeyi nasip eyain inşallahOyu şükür tatlım bata geri sayim başladı bakalım insallah hamileyimdir vapurdaki herkes insallah son 2gundur kasımlarımda çok baskınlık var yüzüstü uzanınca rahatsız oluyorum sun sol kasigima bir şancı girdili sorma
Insalh canm benim insallahhhhO kasık batmalarını bende aşırı ölçüde yaşadım ama sonuç hüsran ne yazık ki. Yabbiö hayırlı haberler vermeyi nasip eyain inşallahanneyimbenanne35
Bnce hayrlı olsun hamişsinnnnKizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete dünde gebelik yapmıştım silikti kuruyunca netlesti
Ay cnm benim Sağol ya ınsssBnce hayrlı olsun hamişsinnnn
H g canm ekliyorum20 temmuz
9 cnmİnşallah canım hadi hayırlısı:)) Kaç gün kaldı
H g canisi ekliyorum hemen insallah uğurlu gelir hepimize burasıBende geldim 18 temmuz adet tarihim....
10 gün çok varmış ama bukadar net çıkması düşündürüyor canm inşalalh vardirKizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete dünde gebelik yapmıştım silikti kuruyunca netlesti
Aminin canm insallah seninde herkesinde kuzumİnşallaaaah listedeki herkesin hamile haberlerini alırız
10 gün çok varmış ama bukadar net çıkması düşündürüyor canm inşalalh vardir[/QUOTE
İnş cnm hayirlisi
Testi tekrarla istersen, ya da en sağlamı tabi ki kan testi. Bi de yaptığın test erken gebelik testi miydi cnm10 gün çok varmış ama bukadar net çıkması düşündürüyor canm inşalalh vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?