Buyrun kazana

celen35

bodruma da gittik beraber :)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
6.431
2
ahanda kazanın altını yaktım bacılar.tüm ekim hödüklerini atabülürük artıkııınnn:sm_cool: hemide iki tane kazan hazırlaım.e ancaa:enbuyukkk::dance:

bu biiiirrrr:lepi:hihoyyyt
kazandd8.jpg

ve bu daaaa ikiiiiii:teytey:kötükedihüso
kazan2qc8.jpg

:enbuyukkk:

ahandaa sonunda buda olduu.allahh iyiliğinizi versin nediiimmdelikafadulden
benım kazandelikafaduldena atılcak kımsem yokk,,,sıze ıyı kaynatmalarrlülülülülülü

aa ne demek bacım hersey ekim anneleri ve hödük babişleri için:lepi:
önden benm hödüğü atıyorum kazana.:enbuyukkk:haslan len kazanın içinde haşır haşır:nazar:

yalnız kazanlar pek bi kucuk geldı bana nidense tum ekım hoduklerı sığcakmı acppCADIARZU
buarada kazanın başında pek bı seksüsünn bacummm:roflol:

ay celen kız kıyamıyorum adamcağızın hödüklüğünü görmedim uzun zamandır ama hödüklük yapanların halini görsün die izleyici koltukları yapsanda ona geçip izlese benimkide :roflol:

aa ne demek bacım hersey ekim anneleri ve hödük babişleri için:lepi:
önden benm hödüğü atıyorum kazana.:enbuyukkk:haslan len kazanın içinde haşır haşır:nazar:

ay celen kız kıyamıyorum adamcağızın hödüklüğünü görmedim uzun zamandır ama hödüklük yapanların halini görsün die izleyici koltukları yapsanda ona geçip izlese benimkide :roflol:

allah cezanızı vermesin mülayimler, celen garısı iyce fıttırdın haaa :roflol::roflol:

allah cezanızı vermesin mülayimler, celen garısı iyce fıttırdın haaa :roflol::roflol:

hep katil suclu deil ya birazda ölende suc arıycam,nyerimseniben ben sana ne zamandır yak kazanı dedim:mymeka: baktım senden hayır yok ben kendi işimi kendim gördüm:nazar:

muhahaaaaa becerükssüz ibolya karısı.koy bacım koy anca yeter bize bu kazanlar puhahaaaaaa

hep katil suclu deil ya birazda ölende suc arıycam,nyerimseniben ben sana ne zamandır yak kazanı dedim:mymeka: baktım senden hayır yok ben kendi işimi kendim gördüm:nazar:

eyi etmişin anacım, ohhhhhhhh haşlansınlar misler giibi :roflol: bu araada kazanın resmini yükledim de buraya göstertemiyom nasıl oleck o yav

cadibigoi8.th.jpg

ahan bi kazan daha :roflol: celen bak bunlar sana bi kıyak anacım, kazanı ben yakmadım ama sana bi sürü kazan bulup getiriyom, at atabildiğini içine :roflol:

benim kaynanayı at celencim yanına çoluğunu çocuğunu anasını danasını herşeyini de at bi kocacım kalsın bana yeter at gitsin gerisini ateşine bereket...........

witchesyx1.jpg

witches2av4.jpg

buyrun bu kazanlar da benden ama kazanların başındaki 3 cadı kimler acabaa eheheheee :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
X