Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

o kadar çok bakmıssın ki maşallah :nazar: başının agrıması normal.işlerin var diye sana liste yaptım.kendimide listenin sonuna ekledim.yemeğimi yiyip fotoları ekleyeceğim bende :KK34:

Choles – bakıldı
Aclya– bakıldı
Aclya 2– bakıldı
_sanat_ – bakıldı
Elbola– bakıldı
Ozgee26– bakıldı
Leylass– bakıldı
Yumu– bakıldı

Mahrum
Selen_86– bakıldı
Arzuca– bakıldı
Ozgee26– bakıldı
Tryamor– bakıldı
Efsunlu– bakıldı
Mahmure 54– bakıldı

Kalinka
Jennifer
Su.ay
Kbra90– bakıldı
Asiii_melekkk
Jut
PrensesPeri

saolasın cnm eline sağlık sıradan günde iki arkadaşıma bakarım kimsede kırılmaz böyle...
bugün çok yoğunum yarın sabahtan sana bakayım ilk sonra bakamadığım diğer arkadaşlara bakayım, sabahları zihnim acık oluyo daha zinde bakıyorum

saolasın cnm eline sağlık sıradan günde iki arkadaşıma bakarım kimsede kırılmaz böyle...
bugün çok yoğunum yarın sabahtan sana bakayım ilk sonra bakamadığım diğer arkadaşlara bakayım, sabahları zihnim acık oluyo daha zinde bakıyorum

rica ederim canım :KK16: ben dünden beri konuyu takip ediyorum.daha sıraya yeni girdim.bana bakmadın diyen jennifer. birazdan daha iyi hale getireceğim :KK34:

Son düzenleme:
yaşamında inadın ve direnişin etkileri var
sıkınıtlısın, ama yinede olumlu olamğa cabalıosun,, cok emek serfetmişsin artık mahsulleri toplama zamanı cnm...
dileğin her neyse önü apacık, buna pek inanmıyo gibi görünsende bazen için öyle ferahlıyoki sımsıkı tutunuyosun herşeye ve yaşam enerjine etrafındakiler şaşırıyo.. nazar tolapayan bi insansın dikkatli ol bu konuda
yanlızz iyi niyet ve derin bağlılıklar yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Hedeflerindeki içtenlikle başarıya ulaşacaksın. Eğer bu dönemde bir şeyler yapmazsan, hayatın kendi bildiğini size getirmesine seyirci kalırsın. Fikirlerinizi sabitliyerek, isteklerini eyleme çevirmelisin cnm haber bekliyorum senden:79::79:

Ağzına sağlık canım. :KK16::KK16:

Harekete geçmem lazım isteklerim için, anladım bunu. :)))

Peki aşk hayatımda nasıl bir gelişme gördün?
Onu merak etmiştim ama bir şey yazmadım başında. :26:

Benim ismim listede var ama o annemin falıydı.Buda benim falım.Benide listeye ekler misiniz?
Özellikle aşkla ilgili bişey çıkmış mı merak ediyorum... :KK69:

$070720113806.jpg $070720113807.jpg $070720113808.jpg $070720113843.jpg

dünden beri anca yapabildim kahve.dibini, tabagını, tabagını süzdürdükten sonraki halini çektim.bi tarafına hiç kahve bile gelmemiş :44:

özlemciğim iş bulamıyorum.1 onun için 2 de evliliğim için yorumlarsan sevinirim :KK16:

fincanın bir tarafı

$07072011875.jpg

diğer tarafı

$07072011876.jpg

dibi

$07072011877.jpg

şekil olan tarafı tekrar

$07072011878.jpg

$07072011881.jpg

$07072011879.jpg

$07072011880.jpg

Son düzenleme:
özlemciğim fotograf gönderenlerin sayfa ve mesaj numaralarını yazdım elinle koymus gibi bulabilesin diye :KK16: kendini yormayacak sekilde bak yeterki sen.sıralarımızı bekliyoruz biz :KK34:

Mahrum 3. Sayfa 26. mesaj
Kalinka 6. Sayfa 54. mesaj
Jennifer 6. Sayfa 55. mesaj
Su.ay 6. Sayfa 56. mesaj
Asiii_melekkk annesinin falı 7. Sayfa 64. mesaj
Jut 6. Sayfa 75. mesaj
PrensesPeri 9. Sayfa 89. Mesaj
Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj

Son düzenleme:
özlemciğim fotograf gönderenlerin sayfa ve mesaj numaralarını yazdım elinle koymus gibi bulabilesin diye :KK16: kendini yormayacak sekilde bak yeterki sen.sıralarımızı bekliyoruz biz :KK34:

Mahrum 3. Sayfa 26. mesaj
Kalinka 6. Sayfa 54. mesaj
Jennifer 6. Sayfa 55. mesaj
Su.ay 6. Sayfa 56. mesaj
Asiii_melekkk annesinin falı 7. Sayfa 64. mesaj
Jut 6. Sayfa 75. mesaj
PrensesPeri 9. Sayfa 89. Mesaj
Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj

cnm cok saol, ben müsaid olunca sırayla bakayım

sana baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkiye artık son vermelisin. yada önelmini almaslısın, bu eş yada aile olabilir ama kan bağı var sanki.. yani bi şekil var yürümeyen planları ifade eder. Bazen içerden, bazen de dışardan kaynaklanan hataların sonucunda böyle bir kararın verilmesi gerekli. Bu senin tamamen suçlu olduğunu göstermez. Her şeye rağmen çabaların boşa gidebilir. Bu olaylarla ilgili yenilgiyi kabullenmelisin
ya canım okdr cok fal baktımki sabah sabah kendimi veremiyorum
zaten günde bi kişiye fal bakabiliyom
sonrası öylesine bakılma oluyo
kusuruma bakma
yine bişier söylim
Kaybettiğin dengeyi yeniden kurma çabasındasın. Yitirdiğin ne kadar çok şey olsa da yenilenme çabası içindeki ışıkla ortaya çıkacak. Bazen bu fiziksel değişimleri içerir. Güçleri geride bırakıp, yeni bir yapılanma içine gireceksin. Bu yol içinde dengene ve kararlılığına dikkat et
İş, mal veya mülke sahip olacağını müjdeleyen şekiller var . Bu şanslı dönemini en iyi şekilde değerlendirmelisin
Bolluk ve bereketin içinde bulunduğu bir tahtta oturuyorsun. ohh maiaşşah :))

Çok teşekkürler cidden güzel bakıyorsun sen,süper şeyler söylemişsin :KK3:

Öncelikle başlığın hayırlı olsun canım. Bu iyi olmuş. Başkalrına bakıyorum ama kendime bakamıyorum bu yüzden arada girer baktırırım sana :KK66: :KK71:

Canım kendi falıma bakamadığımı biliyorsun zaten.. Sıkıntılarım var içimde sevgilimle ilgili. Buna yönelik birşeyler öğrenmek istiyorum. Düzelmeye başlıyor gibiyiz ama yinede benm kafamda cok fazla soru işareti var :26: Ne olucaz, sevgilim ne yapmağa çalışıyo, hisleri ne; bunları bilmek istiyorum ve tabi hayatıma dair bi takım şeyler...

Şimdiden ağzına,yüreğine sağlık.. :KK17:

resim031on.jpg
resim036g.jpg

resim033v.jpg

resim034p.jpg

resim035k.jpg

resim037t.jpg
resim038q.jpg

cnm benim falımda burada bekliyorum yorumlarını

Eklentiler

• $2.jpg
    $2.jpg