- 28 Mayıs 2011
- 6.689
- 12
- Konu Sahibi sevimistanbul
yok valla ben bişe yapmıorumm
ya ben kahve sevmem başka fal olsa olmaz mıı ki acep:26:
çay falıda bakıyomuş cnm ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok valla ben bişe yapmıorumm
ya ben kahve sevmem başka fal olsa olmaz mıı ki acep:26:
efet hanımefendi lütfen sıranıza geçiniz
çay falıda bakıyomuş cnm ..
annecin öyle herşeyi kafasına takmasın
çok çok verici bi insan ama kendini unutmuş hep.... varsa yoksa cocukları ve yuvası
birazda kendi sağlığını düşünsün belen aşağı bölüm bacak ya da karın ağrılarımı var ??
sağlık sorunları çıkmış eğer sorunu sağlıksa çözülecek maddi şeyler var kafasında
söyle ona o kdr acıkki geleceği
ve duası kabul olan biri banada dua etsin düğünüm için canımmm
Annenin rahmet kapıları açık old döneme giriyo aman dua etsin her saniye
Allah dualrını kabul etsin
içim açıldı annein falında iyi şeyler var cnm ama mesaim doldu cıkmam lazım:79::79:
beklediğiniz her neyse oluyo canım çok güzel çıkmış falın mesaim bitti çıkcam şimdi
tertemiz ama..
büyük bi aşk var tabaktada..
Eki Görüntüle 220368 Eki Görüntüle 220367 Eki Görüntüle 220366 Eki Görüntüle 220369 Eki Görüntüle 220365 Eki Görüntüle 220363
canım buna bakarmısın tşkler...
Canım benim bize belki sıra gelmez beklentisiyle açtığım sayfada yorumunu görünce ne mutlu olduk annemleönceikle çok tşk ederiz,ikimizin birden fincanı gönderiken biraz mahcup olmuştum ama kırmadığın için tekrar tşkler.Bu ara o kadar çok motivasyona ihtiyacım varmış ki sözlerin çok mutlu etti bizi.kpss sınavına giricem cumartesi inş ii sonuçlarla ağustosta haberlerimi alırsın.
Büyük aşk da 6 yılını doldurdu bu haziran da tekrar tşkler.Belki sınavdan sonra bi tane daha içerim kahve annecim senin için de dua edicek Özlem dimi adın?
Eki Görüntüle 220368 Eki Görüntüle 220367 Eki Görüntüle 220366 Eki Görüntüle 220369 Eki Görüntüle 220365 Eki Görüntüle 220363