Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

$Fotoğraf0538.jpg $Fotoğraf0536.jpg $Fotoğraf0535.jpg $Fotoğraf0539.jpg $Fotoğraf0534.jpg $Fotoğraf0533.jpg

canım buna bakarmısın tşkler...

annecin öyle herşeyi kafasına takmasın
çok çok verici bi insan ama kendini unutmuş hep.... varsa yoksa cocukları ve yuvası
birazda kendi sağlığını düşünsün belen aşağı bölüm bacak ya da karın ağrılarımı var ??
sağlık sorunları çıkmış eğer sorunu sağlıksa çözülecek maddi şeyler var kafasında
söyle ona o kdr acıkki geleceği
ve duası kabul olan biri banada dua etsin düğünüm için canımmm
Annenin rahmet kapıları açık old döneme giriyo aman dua etsin her saniye
Allah dualrını kabul etsin
içim açıldı annein falında iyi şeyler var cnm ama mesaim doldu cıkmam lazım:79::79:

Canım benim bize belki sıra gelmez beklentisiyle açtığım sayfada yorumunu görünce ne mutlu olduk annemle:KK9:önceikle çok tşk ederiz,ikimizin birden fincanı gönderiken biraz mahcup olmuştum ama kırmadığın için tekrar tşkler.Bu ara o kadar çok motivasyona ihtiyacım varmış ki sözlerin çok mutlu etti bizi.kpss sınavına giricem cumartesi inş ii sonuçlarla ağustosta haberlerimi alırsın.

beklediğiniz her neyse oluyo canım çok güzel çıkmış falın mesaim bitti çıkcam şimdi :KK43:
tertemiz ama..
büyük bi aşk var tabaktada..

Büyük aşk da 6 yılını doldurdu bu haziran da:KK69: tekrar tşkler.Belki sınavdan sonra bi tane daha içerim kahve:KK1: annecim senin için de dua edicek Özlem dimi adın?

Ben de ekliyim dedim hadi hayırlısı :44:

her açıdan çekiyim ki bir şey kaçırma istedim o yüzden biraz çok oldu resimler :KK1:

ben 9 yıl önce bir ilişki yaşamış sevilmediğimi, oyalandığımı düşünerek ilişkimi bitirmiştim.
son bir kaç aydır yine başladık görüşmeye
ama aynı hisler bende yine hortladı. güvenmiyorum
umarım bu konuda bir şeyler görülüyordur.
iş konusunda da bir şeyler görünüyorsa rica edicem cnm, şimdiden teşekkürler
$23 nisan 004.jpg $23 nisan 005.jpg $23 nisan 006.jpg $23 nisan 007.jpg $23 nisan 008.jpg $23 nisan 009.jpg $23 nisan 010.jpg $23 nisan 001.jpg $23 nisan 003.jpg $23 nisan 012.jpg $23 nisan 011.jpg

tekrar resimler olmuş kusura bakma...

Son düzenleme:
mrb biraz boş bir fincan oldu ama hislerinize güvenerek bakarsanız çok mutlu olurum.teşekkürler şimdiden :)

Eklentiler

• $S6302558.jpg
    $S6302558.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $S6302559.jpg
    $S6302559.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 61
Banada bakarmısın?*

Eklentiler

• $IMG_1625.JPG
    $IMG_1625.JPG
    63,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $IMG_1627.JPG
    $IMG_1627.JPG
    25,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_1630.JPG
    $IMG_1630.JPG
    24,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMG_1633.JPG
    $IMG_1633.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 59
Canım benim bize belki sıra gelmez beklentisiyle açtığım sayfada yorumunu görünce ne mutlu olduk annemle:KK9:önceikle çok tşk ederiz,ikimizin birden fincanı gönderiken biraz mahcup olmuştum ama kırmadığın için tekrar tşkler.Bu ara o kadar çok motivasyona ihtiyacım varmış ki sözlerin çok mutlu etti bizi.kpss sınavına giricem cumartesi inş ii sonuçlarla ağustosta haberlerimi alırsın.

Büyük aşk da 6 yılını doldurdu bu haziran da:KK69: tekrar tşkler.Belki sınavdan sonra bi tane daha içerim kahve:KK1: annecim senin için de dua edicek Özlem dimi adın?

adım öznur canım, inşiallah sınavın cok cok iyi gecer gönlündeki yere atanırsın
benim nışanlımda cumartesi kps ye girecek Allah hepinizin yardımcısı olsun

selen bayrak cıkmış beklediğpin bi haber var. sanırım maddi şeyleride barındıran bi dileğin var Vallahi önü apacık inşallah gerceklşir canımcım..
cok da emek sarfeden bi insansın, mücadelecei bi ruh var bu sen yada hayatını doğrudan ilgilendiren biride olabilri ama mücadelecei bi insan..
o kişi kimse işte bayrağı onun sayesinde ele geciriyorsun
bir dilek gerckeleşece ama bu başka yanlız hazırlıklı ol beraberinde sıkıntı getiriyo, zaten durumu biliyosun ve göğüs germeye hazırsın..
büyük sıkıntı dağını atlatmışın cnm az daha gayret kötü günler geride kalcak

Senin için önemli kişinin, kim olduğunu ve neye ihtiyacınız olduğunu bilmen gerekiyo canım bir yandan büyük bir dileğin var onu yaşama isteğine ve diğer yönden de karar aşamasına geldiğini gösteren şekiller var
bütün şartları değerlendirip, seni,n için doğru olan seçimi yapman gerekiyo, hemde bi an önce..
mücadeleci bi insansın ama şuaralar durgunlaşmışın
bi insan var bu sen misin yada başkasımı bilemiyorum ama oı insan sayseinde dileğine yaklaşıosun
Karşınızdaki kişiyle bir konu yüzünden şiddetli bir münakaşa yaşamıssın biraz zaman gecmiş üzerinden hala ona üzülüosun
Ona karşı daha anlayışlı, daha ılımlı olmalısın
Dünyayı bir savaş alanı gibi görmeyi bırak cnm olumlu düşünü azıcıkk

X