Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

mahmure yerinde olsam özletirim kendimi.. msni açık tutunca merkakını gidermiş oluyosun, azıcık fena ol :) üzülme hemde nasıl olsa arayacak
ama ilk arayan sen olma yoksa alışkanlık haline gelir

mersi canımcım...
özlesin eşek herif.
:KK4:
bu arada adım hande canım

Son düzenleme:
dünden beri anca yapabildim kahve.dibini, tabagını, tabagını süzdürdükten sonraki halini çektim.bi tarafına hiç kahve bile gelmemiş :44:

özlemciğim iş bulamıyorum.1 onun için 2 de evliliğim için yorumlarsan sevinirim :KK16:

fincanın bir tarafı

Eki Görüntüle 220732

diğer tarafı

Eki Görüntüle 220733

dibi

Eki Görüntüle 220734

şekil olan tarafı tekrar

Eki Görüntüle 220735

Eki Görüntüle 220741

Eki Görüntüle 220736

Eki Görüntüle 220737

cnm dün sana o kdr uzun bi fal baktımki anlatamam... tam cevaplaya bastım site benden tekrar giriş istedi :KK43:
o kdr baktığımı paylaşamadım senlen :KK43: tekrar geri falan yaptım ama yazdıklarım silinmişti
nese tekrar bakayım şimdi

canım falında sabırsızlık çıkmış ve o kdr cok heyecanlısınki. bi dileğin var cok istiosun. zmn zmn kızgınlık yaşıosun.Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok seviosun. tezatık var.. ama yaşam hevesinizi görmezden gelme.

çatışmalarla ilgili şeyler var.. Ama sen çatışmalarla yüzleşmektense, olaylardan kopuyorsun. Bazen bu durum çok yararlıdır. Ama daha zor bir problem varsa karşında, kendini koruman zorlaşıyo. gürerksiz üzüntülerle kendini ve karşındakini sanırım bu eşin onu yıratıyorsun...
tedbirlere boğulmaktan kaç biraz.. biraz rahat ol.. rahatlamaya o kdr ihtiyacın varkli... falda hep cesaret ve iyimserliğe ihtiyaç duyduğunu görüyorum..

zorluklardan kurtulmak istiyosun. artık bilemem seni zorlayan evlilik sorunların mı yoksa işmi her ne ise bunalmışsın artık ve çözülsün istiosun...
şu an yıldıızn düşük ama caba göster canım.. Şu an duraklama dönemindesin. Ve yapmak istediğin değişiklerde zorluklar yaşayacaksın.

kaybetmeyi de göğüslemen gerektiğini bilmelisin. Dikkatli davranmalısın.

Parayla ilgili bir kararsızlık ve sıkıntı yaşıyorsun. Yaptığın şeylerden memnun değilsin. Bir atılım yapmak veya iş değişikliği düşünüyorsun. işte çalışmadığını söylemişisn ya canım ama iş değişikliğini işaret eden şeyler var...
hani evdesin ama artık çalışmağa başlayacaksın seklindede yorumlanabilir canım Allah hayırlısını versin
ama içim daraldı bak hasta olursun aslında rahat olmayı seven birisin ama şu aralar iç sıkıntıların haylice fazla...
Bir süre daha beklemeli, daha sakin bir kafayla karar vermelisin. Bu seniniçin daha sağlıklı olacaktır. Canım uygun zaman değil sanki..
bak az kaldı
korkularınızdan, anlaşmazlıklardan, seni üzen olaylardan kurtulacaksın. feraha ereceksin ama az daha zaman var.. aşırı bi maddi sorunların yok. çok şükür üstesinden geliyosunuz. bence braz bekle hayatın tadını cıkar sonra uygun zmn gelince atılıma geç
suan cabaaladıkça olmuyo..kısır bi sürecten geciyorsun
bu süreyi dua ile aş..

Düşmanların var biliyomusun.. hemde en yakınlarında..... ve bazılarının bencil ihtiyaçları var.... ama hepsinin üstesinden geleceksin.

karşında biri var eşin olabilir.. o kişinin tatsız rolünü sürdürmesine izin vermeyeceksin. gerekli dersleri almış biri var...
birde hep hep hep çıkarcı insanlar var... Kendini çıkarcı insanlara ve sahte ilişkilere karşı koruyabileceksin.

bak inan bana içimdeki ses ve gördüğüm şekilşler bu dönemin gecici olduğunu söylüyo...
iş ve evlilik demişsin eğer sıkıntılı ise aşmana o kdr az kalmışki.. yada cok şükür yeni yeni aşmışsınız..
evlilik ile genel olarak hep olumlu şeyler çıkmış ama dış etkenler cok sizde... eşinin ailesi olabilir
yada sen başkalarının etkisinde kalıp evliliğine zarar veriyo olabilirsin
yavaş yavaş ders cıkarılmağa başlanmış ama bu eşin mi senmi bilemiyorum.... iş bakımından uygun dönem değil azıcık kendini kendine ve eşi,ne ver
güzel günler yakındır..

ozlem inanamıyorum sana.sanki var ya yanımdaymıs benimle yaşıyormussun gibi öyle güzel anlatmıssın ki okurken inanamadım.hepsi dogru.sıkıntılı bir dönemdeyim.iş konusunda .iş aramaktan öyle yoruldum ki anlatamam.ama az kaldı demişsin.inşallah öylede olur.

Allah bir değil bin kere razı olsun.emeğine yüreğine sağlık :KK16:

ozlem inanamıyorum sana.sanki var ya yanımdaymıs benimle yaşıyormussun gibi öyle güzel anlatmıssın ki okurken inanamadım.hepsi dogru.sıkıntılı bir dönemdeyim.iş konusunda .iş aramaktan öyle yoruldum ki anlatamam.ama az kaldı demişsin.inşallah öylede olur.

Allah bir değil bin kere razı olsun.emeğine yüreğine sağlık :KK16:

öyle yorumladım cnm içimden gelmişti çünkü.. yine baakcağım ben sana çünkü dün falına baktım silindi geri alamadım bugün aynı falı gene yorumladım farklı oldu bi süre geçsinde bi daHa bakayım sana

canım hayatında ikili gelişmeler var..
bi yanın toprak döküyo bi yanın bahar bahçe.. çift çift gelişmler var.. yani hem hüzün hem mutluluk... bazen için kıpır kıpır bazen hüzün sarıyo...
hüzün kaynakların belirsiz gibi gözüksede seni üzen insanlar var.. aşırı derewcede dedikodunu yapıyorlaer senin canım...
bunların negatif enerjilerini üzerine topluyosun onlarla ne kdr az görüşürsen o kdr iyi..
ama genel anlamda olumlu bi fal..
güzel şeyler var
ve iki büyük göz aydınlığın var.. iki dileğin varsa bu ikiside gercek olacak inşallah tani allah bilir dua et cnm...
bi adak var .. yani bi dileğin gercek olmasını istiyosan bi adakta bulunmalısın o kdr yakın bi zamanki sanki bu ay içinde büyük bi gelişimin temmelri atılıyo ve sen sevinçten havalara ucuosun inşallah....
ayrıca iki kişi bir olak biri dışarda kalcak bu ne cnm ??? ailede olabiir aşkta olabilir ???
üç kişi var biri sensin.. ikisi yanyana biri dışarda kalmış inşallah bu dışarda kalan sen değilsindir..
yüzlerinizi göremediğim için gördüğüm insanlar kim bilmiyorum..
yeni kararlar alcan bu sıkınıtıları bitirmek üzre..
gelecekte sıkıntılar su gibi akacak canım umudunu yitirme
banada cwp at bu 3 kişi gercekten var mı ??
bi kaç ay sonraq gene bakarım oke

canım hayatında ikili gelişmeler var..
bi yanın toprak döküyo bi yanın bahar bahçe.. çift çift gelişmler var.. yani hem hüzün hem mutluluk... bazen için kıpır kıpır bazen hüzün sarıyo...
hüzün kaynakların belirsiz gibi gözüksede seni üzen insanlar var.. aşırı derewcede dedikodunu yapıyorlaer senin canım...
bunların negatif enerjilerini üzerine topluyosun onlarla ne kdr az görüşürsen o kdr iyi..
ama genel anlamda olumlu bi fal..
güzel şeyler var
ve iki büyük göz aydınlığın var.. iki dileğin varsa bu ikiside gercek olacak inşallah tani allah bilir dua et cnm...
bi adak var .. yani bi dileğin gercek olmasını istiyosan bi adakta bulunmalısın o kdr yakın bi zamanki sanki bu ay içinde büyük bi gelişimin temmelri atılıyo ve sen sevinçten havalara ucuosun inşallah....
ayrıca iki kişi bir olak biri dışarda kalcak bu ne cnm ??? ailede olabiir aşkta olabilir ???
üç kişi var biri sensin.. ikisi yanyana biri dışarda kalmış inşallah bu dışarda kalan sen değilsindir..
yüzlerinizi göremediğim için gördüğüm insanlar kim bilmiyorum..
yeni kararlar alcan bu sıkınıtıları bitirmek üzre..
gelecekte sıkıntılar su gibi akacak canım umudunu yitirme
banada cwp at bu 3 kişi gercekten var mı ??
bi kaç ay sonraq gene bakarım oke

cnmcım ağzına diline yüreğine sağlık.çok güzel yorumlamışsın adağım var cnm inş dileğim kabul olunca gerçekleştircem... bu üç kişi var cnm ...dışarıda kalan ben değilim diye düşünüyorum ama ondanda emin değilim :)biraz zaman geçsin sen bana bak bi daha 3 kişi olayı bir dönem çok canımı sıkan bi olaydı etkisi giderek azalan ..etrafımda bi kaç arkadaşım var ama birinin acayip dedikoducu olduğunu herkezde bilir kesin odur.:KK71::KK71::KK71:bebiş gözükmedimi şekerrrr:KK50::KK61:

cnmcım ağzına diline yüreğine sağlık.çok güzel yorumlamışsın adağım var cnm inş dileğim kabul olunca gerçekleştircem... bu üç kişi var cnm ...dışarıda kalan ben değilim diye düşünüyorum ama ondanda emin değilim :)biraz zaman geçsin sen bana bak bi daha 3 kişi olayı bir dönem çok canımı sıkan bi olaydı etkisi giderek azalan ..etrafımda bi kaç arkadaşım var ama birinin acayip dedikoducu olduğunu herkezde bilir kesin odur.:KK71::KK71::KK71:bebiş gözükmedimi şekerrrr:KK50::KK61:

ay cnm dur dönüp baktım kız bebeği sanki ? Allah hayırlısını versin

özlemciğim fotograf gönderenlerin sayfa ve mesaj numaralarını yazdım elinle koymus gibi bulabilesin diye :KK16: kendini yormayacak sekilde bak yeterki sen.sıralarımızı bekliyoruz biz :KK34:

Kalinka 6. Sayfa 54. mesaj
Jennifer 6. Sayfa 55. mesaj
Su.ay 6. Sayfa 56. mesaj
Asiii_melekkk annesinin falı 7. Sayfa 64. mesaj
Jut 6. Sayfa 75. mesaj
Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj

kalan arkadaşlara sırası ile bakacağım cnm

özlem,
aradı bizimki meşguldü telefonum. sonra ben döndüm bu defa o meşguldü.
henüz konuşmuş değiliz.
ben yine daralıp kahve sevmediğim halde, bir kahve daha içip kapattım
daraltmak istemem seni
uygun olduğun herhangi bir zamanda bakarsan
çok mutlu olucam
$jjj 001.jpg $jjj 002.jpg $jjj 003.jpg $jjj 004.jpg $jjj 005.jpg $jjj 006.jpg

Kalinka 6. Sayfa 54. mesaj
Jennifer 6. Sayfa 55. mesaj
Su.ay 6. Sayfa 56. mesaj
Asiii_melekkk annesinin falı 7. Sayfa 64. mesaj
Jut 6. Sayfa 75. mesaj
Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj
_sanat_ 94. 10. Sayfa mesaj
theuglygoddess 10. Sayfa96. Mesaj
smyc 10. Sayfa 97. Mesaj
mahmure54 11. sayfa 110. mesaj

Merhaba canim buda babamin fali kendi isiyle ugrasiyor onun icin kapatmisti simdiden agizina yüregine saglik yalniz ben su cay fali olayini beya bi merak ettim nasil oluyor o ya :KK37:

Uploaded with ImageShack.us

sonra banada bakarsin degilmi canim???

özlemciğim banada bakar mısın tatlım arkadaşlardan bana resim yüklemeyi söyleyebilecek olan varmı?

cevapla kısmınından sonra, mesajı yazdığımız bölümün üstünde bazı kutucuklar var. orda dünya zarf vs gibi şeylerin yanında bir resim çerçevesi kutusu var
ona tıkla. karşına çıkan kutuda from computer seçeneğini tıklayıp dosyaları seçeceksin. seni otomatikmen bilgisayardaki resimlere yönlendirecek.
ordan resimlerini seçip yükleyeceksin.
kolay gelsin:KK34:

cevapla kısmınından sonra, mesajı yazdığımız bölümün üstünde bazı kutucuklar var. orda dünya zarf vs gibi şeylerin yanında bir resim çerçevesi kutusu var
ona tıkla. karşına çıkan kutuda from computer seçeneğini tıklayıp dosyaları seçeceksin. seni otomatikmen bilgisayardaki resimlere yönlendirecek.

canım beni çookkk teşekkür ederim

cnm konu cevaplama paneline geliyosun 2.sırada image simgesi var.ona tıklayıp bilgisayarından dosyaları seçiyosun:KK34:

çokk teşekkür ederim harikasınız hemen cevap vermişsiniz sağolun kızlar.

Merhaba canim buda babamin fali kendi isiyle ugrasiyor onun icin kapatmisti simdiden agizina yüregine saglik yalniz ben su cay fali olayini beya bi merak ettim nasil oluyor o ya :KK37:
sonra banada bakarsin degilmi canim???

canım çay falı süzek kullanmadan çayı taneli bardagı döküp bitirdiktan sonra kahve gibi kapatarak oluyormus bende burda ögrendim :KK9:

canım çay falı süzek kullanmadan çayı taneli bardagı döküp bitirdiktan sonra kahve gibi kapatarak oluyormus bende burda ögrendim :KK9:

alla alla neler neler var ya:KK1: hergün yeni bisi ögreniyorum su kk da..

Zaten bi baktirmadigim cay fali vardi o da eksik kalmasin deneyim birgün su cay falini bakalim:KK16:

Son düzenleme:
mrb cnozlem topiğini şimcik keşfettim ...hayırlı olsun bi kahve içip geliyorum inşallah müsait olduğun zaman benimde falıma bi göz gezdirirsin

X