dünden beri anca yapabildim kahve.dibini, tabagını, tabagını süzdürdükten sonraki halini çektim.bi tarafına hiç kahve bile gelmemiş :44:
özlemciğim iş bulamıyorum.1 onun için 2 de evliliğim için yorumlarsan sevinirim fincanın bir tarafı
Eki Görüntüle 220732 diğer tarafı
Eki Görüntüle 220733 dibi
Eki Görüntüle 220734 şekil olan tarafı tekrar
Eki Görüntüle 220735 Eki Görüntüle 220741 Eki Görüntüle 220736 Eki Görüntüle 220737
cnm dün sana o kdr uzun bi fal baktımki anlatamam... tam cevaplaya bastım site benden tekrar giriş istedi
o kdr baktığımı paylaşamadım senlen
tekrar geri falan yaptım ama yazdıklarım silinmişti
nese tekrar bakayım şimdi
canım falında sabırsızlık çıkmış ve o kdr cok heyecanlısınki. bi dileğin var cok istiosun. zmn zmn kızgınlık yaşıosun.Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok seviosun. tezatık var.. ama yaşam hevesinizi görmezden gelme.
çatışmalarla ilgili şeyler var.. Ama sen çatışmalarla yüzleşmektense, olaylardan kopuyorsun. Bazen bu durum çok yararlıdır. Ama daha zor bir problem varsa karşında, kendini koruman zorlaşıyo. gürerksiz üzüntülerle kendini ve karşındakini sanırım bu eşin onu yıratıyorsun...
tedbirlere boğulmaktan kaç biraz.. biraz rahat ol.. rahatlamaya o kdr ihtiyacın varkli... falda hep cesaret ve iyimserliğe ihtiyaç duyduğunu görüyorum..
zorluklardan kurtulmak istiyosun. artık bilemem seni zorlayan evlilik sorunların mı yoksa işmi her ne ise bunalmışsın artık ve çözülsün istiosun...
şu an yıldıızn düşük ama caba göster canım.. Şu an duraklama dönemindesin. Ve yapmak istediğin değişiklerde zorluklar yaşayacaksın.
kaybetmeyi de göğüslemen gerektiğini bilmelisin. Dikkatli davranmalısın.
Parayla ilgili bir kararsızlık ve sıkıntı yaşıyorsun. Yaptığın şeylerden memnun değilsin. Bir atılım yapmak veya iş değişikliği düşünüyorsun. işte çalışmadığını söylemişisn ya canım ama iş değişikliğini işaret eden şeyler var...
hani evdesin ama artık çalışmağa başlayacaksın seklindede yorumlanabilir canım Allah hayırlısını versin
ama içim daraldı bak hasta olursun aslında rahat olmayı seven birisin ama şu aralar iç sıkıntıların haylice fazla...
Bir süre daha beklemeli, daha sakin bir kafayla karar vermelisin. Bu seniniçin daha sağlıklı olacaktır. Canım uygun zaman değil sanki..
bak az kaldı
korkularınızdan, anlaşmazlıklardan, seni üzen olaylardan kurtulacaksın. feraha ereceksin ama az daha zaman var.. aşırı bi maddi sorunların yok. çok şükür üstesinden geliyosunuz. bence braz bekle hayatın tadını cıkar sonra uygun zmn gelince atılıma geç
suan cabaaladıkça olmuyo..kısır bi sürecten geciyorsun
bu süreyi dua ile aş..
Düşmanların var biliyomusun.. hemde en yakınlarında..... ve bazılarının bencil ihtiyaçları var.... ama hepsinin üstesinden geleceksin.
karşında biri var eşin olabilir.. o kişinin tatsız rolünü sürdürmesine izin vermeyeceksin. gerekli dersleri almış biri var...
birde hep hep hep çıkarcı insanlar var... Kendini çıkarcı insanlara ve sahte ilişkilere karşı koruyabileceksin.
bak inan bana içimdeki ses ve gördüğüm şekilşler bu dönemin gecici olduğunu söylüyo...
iş ve evlilik demişsin eğer sıkıntılı ise aşmana o kdr az kalmışki.. yada cok şükür yeni yeni aşmışsınız..
evlilik ile genel olarak hep olumlu şeyler çıkmış ama dış etkenler cok sizde... eşinin ailesi olabilir
yada sen başkalarının etkisinde kalıp evliliğine zarar veriyo olabilirsin
yavaş yavaş ders cıkarılmağa başlanmış ama bu eşin mi senmi bilemiyorum.... iş bakımından uygun dönem değil azıcık kendini kendine ve eşi,ne ver
güzel günler yakındır..