Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

bütünlüğü, açıklığı, iyiliği ve güzelliği ima eden bi fal
içim acıldı
güzel bi yolculukta var
yıldız cıkmış yani Sorununun her neyse bilin -ki Yıldız bir habercidir; sana
daima olumlu ve aydınlık haberler müjdelemektedir.
mutluluk verici ve aydınlatıcı haberler var gelişmeler hep kalbin gibi güpgüzel olacak inşallah...
Önünde başarı da var ama; görmek ve gerçekleştirmek sana aittir; buna karşın kader senin ne yapacağınızı bilmen gerekiyo cnm öyle yorumladım...
...
birde hayatınızdaki zorluklardan kurtulmak istemene rağmen bu biraqz zaman alcak
Huzurlu ahenkli ve romantik bir hayat çizgin varr:80::80:

Hayatında yeni başlangıçlar yapmak istiyosun. İçinde bir çok konuda atılım yapma, yenileme ve değiştirme hissi geliyo. Fakat bu senin için uygun bir zaman değil. Daha bir süre beklemelisin. Bu durumun geçici, ileride düşündüğünüz ve istediğiniz her şeyi başaracaksın

Huzursuzluk ve münakaşalara karşı saldırılara geçmeyip akılcı yolu seçmelisin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya gayret etmelisin
Kendinizden emin değilsin. Kendi adınıza başkalarının verdiği kararlara güveniyorsun. Bu nedenle de kendi sorunlarınızdan başkalarını sorumlu tutuyorsun. Kendi hayatınızla ve işinizle ilgili sorumlulukları üzerinize almayı reddediyorsun.Tercih ettiğin ise hayatınızı, başkaları için ve başkaları aracılığıyla düşüncelerini ve hareketlerinizi yönlendirmelerine izin vererek sürdürüyosun. Kendine olan güveninizi kaybetmiş olabilirsiniz. Hayatın getirdikleri için bocalıyorsun. Parayla ilgili bir kararsızlık ve sıkıntı yaşıyorsun.
ama sıkı dur
Hayatında yeni bir atılım yapacaksın. Düşüncelerin ve bunların kazandıracağı olgunluk sayesinde bakış açın genişleyecek. Elde ettiğiniz yeni imkanlar arasında bağlantılar kurup akıllıca kararlar vereceksin. Bu dönemde kararı ve güveni sonuna kadar yaşayıp çizginizi belirleyeceksin.
pozitifliğini tekrar kazan cnm

Canım bana da bakar mısın lütfen.

9624.gif

9627.gif

9643.gif

9644.gif

9645.gif

yaşamında inadın ve direnişin etkileri var
sıkınıtlısın, ama yinede olumlu olamğa cabalıosun,, cok emek serfetmişsin artık mahsulleri toplama zamanı cnm...
dileğin her neyse önü apacık, buna pek inanmıyo gibi görünsende bazen için öyle ferahlıyoki sımsıkı tutunuyosun herşeye ve yaşam enerjine etrafındakiler şaşırıyo.. nazar tolapayan bi insansın dikkatli ol bu konuda
yanlızz iyi niyet ve derin bağlılıklar yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Hedeflerindeki içtenlikle başarıya ulaşacaksın. Eğer bu dönemde bir şeyler yapmazsan, hayatın kendi bildiğini size getirmesine seyirci kalırsın. Fikirlerinizi sabitliyerek, isteklerini eyleme çevirmelisin cnm haber bekliyorum senden:79::79:

Ben de ekliyim dedim hadi hayırlısı :44:

her açıdan çekiyim ki bir şey kaçırma istedim o yüzden biraz çok oldu resimler :KK1:
sana baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkiye artık son vermelisin. yada önelmini almaslısın, bu eş yada aile olabilir ama kan bağı var sanki.. yani bi şekil var yürümeyen planları ifade eder. Bazen içerden, bazen de dışardan kaynaklanan hataların sonucunda böyle bir kararın verilmesi gerekli. Bu senin tamamen suçlu olduğunu göstermez. Her şeye rağmen çabaların boşa gidebilir. Bu olaylarla ilgili yenilgiyi kabullenmelisin
ya canım okdr cok fal baktımki sabah sabah kendimi veremiyorum
zaten günde bi kişiye fal bakabiliyom
sonrası öylesine bakılma oluyo
kusuruma bakma
yine bişier söylim
Kaybettiğin dengeyi yeniden kurma çabasındasın. Yitirdiğin ne kadar çok şey olsa da yenilenme çabası içindeki ışıkla ortaya çıkacak. Bazen bu fiziksel değişimleri içerir. Güçleri geride bırakıp, yeni bir yapılanma içine gireceksin. Bu yol içinde dengene ve kararlılığına dikkat et
İş, mal veya mülke sahip olacağını müjdeleyen şekiller var . Bu şanslı dönemini en iyi şekilde değerlendirmelisin
Bolluk ve bereketin içinde bulunduğu bir tahtta oturuyorsun. ohh maiaşşah :))

ben 9 yıl önce bir ilişki yaşamış sevilmediğimi, oyalandığımı düşünerek ilişkimi bitirmiştim.
son bir kaç aydır yine başladık görüşmeye
ama aynı hisler bende yine hortladı. güvenmiyorum
umarım bu konuda bir şeyler görülüyordur.
iş konusunda da bir şeyler görünüyorsa rica edicem cnm, şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 220480 Eki Görüntüle 220481 Eki Görüntüle 220482 Eki Görüntüle 220483 Eki Görüntüle 220484 Eki Görüntüle 220485 Eki Görüntüle 220486 Eki Görüntüle 220487 Eki Görüntüle 220488 Eki Görüntüle 220489 Eki Görüntüle 220490

tekrar resimler olmuş kusura bakma...

cnm çok yoruldum bugün ama üzüldüğüm için kendimi zorlayacağım gercekten cok başım ağrıdı ugün daha bakamayacağım

falında iyi şeyler yaşanmıcak gibi hissetsende bi takım sıkıntılardan sonra rahata erecekdsin inşallah
ama salmışsın herseyi biraz caba biraz gayret et ilişkinle ilgil
gecmişte cok caba sarfetmişsin onlarla kendini avutuyosun ben cok yaptım birazda o yapsın diyosun ama yanlış cünkü
karşındakinden olumsuız şeyler hissetmedim
özünde iyi bi insan
işe kendini hiç wermion cnm
işin varsa eğer biraz gayret etmelisin eğer calışmıoosan etrafına bakmanın zamanı geldi artık
boş boş oturuosun ve kangren olduğunu düşündüğün ilişkine üzüüosun
karşına alıp konuşcaksın
herseyi tek tek anlatacaksın
Allah bilir ama benim içime kötü bişey dfoğmadı
fırtınadan sonra sakinlik var ama ters bişide war
biraz kayıplar var sanki dua et canım bol bol... farkında olmadan kendi kendine zarar veriyorsun
çocuk duygusal açıdan olgunlaşmmamış biri :KK43: ama özünde iyi bi insan..
haberdar et gelişmelerden kusura bakma başım çok ağrıdı

cnm çok yoruldum bugün ama üzüldüğüm için kendimi zorlayacağım gercekten cok başım ağrıdı ugün daha bakamayacağım

falında iyi şeyler yaşanmıcak gibi hissetsende bi takım sıkıntılardan sonra rahata erecekdsin inşallah
ama salmışsın herseyi biraz caba biraz gayret et ilişkinle ilgil
gecmişte cok caba sarfetmişsin onlarla kendini avutuyosun ben cok yaptım birazda o yapsın diyosun ama yanlış cünkü
karşındakinden olumsuız şeyler hissetmedim
özünde iyi bi insan
işe kendini hiç wermion cnm
işin varsa eğer biraz gayret etmelisin eğer calışmıoosan etrafına bakmanın zamanı geldi artık
boş boş oturuosun ve kangren olduğunu düşündüğün ilişkine üzüüosun
karşına alıp konuşcaksın
herseyi tek tek anlatacaksın
Allah bilir ama benim içime kötü bişey dfoğmadı
fırtınadan sonra sakinlik var ama ters bişide war
biraz kayıplar var sanki dua et canım bol bol... farkında olmadan kendi kendine zarar veriyorsun
çocuk duygusal açıdan olgunlaşmmamış biri :KK43: ama özünde iyi bi insan..
haberdar et gelişmelerden kusura bakma başım çok ağrıdı

ahhh.. çok üzüldüm başının ağrımasına. zorlamasaydın keşke kendini. zaten beklemedeyim ilişkimle ilgili biraz daha beklerdim bir şey olmazdı))9
pazar akşamı kalbimi çok kırdı.o akşamdan beri, ikimizin de msn i açık telefonlar açık ama ne o yazıyor ne de ben.aramıyoruz da. böyle bir insan işte. beni kırmaktan çekinmiyor.
bu yüzden anlayamıyorum hislerini. tereddüte düşürüyor beni
hakkımızda hayırlısı olsun. artık.
çoooookkk teşekkür ediyorum.

cnmçok baktım bugün kusura kalma kendimi pek weremiyorum ama zorlıcam üzgün olduğun için dier iki arkadaş arasından seni sectim dier arkadaşlar beni affetsin ama cok kötü oldum
gerckten beynim uyuştu
zaten günde en falza 2 kişye bakabiliyorum sonra enerjimö tükeniyo
başım çatlıyo :KK43:

canım şimdi senin falına yoğunlaşayım
öncelikle şunu bişl felaket büyüklükte bi düşmanın var
gözü hep üzerinde ve inanılşmaz nazarı dğişyo iyice başım ağrıdı falına bakarken gözlerim ağrıdı o insanın sana nazarı değince sneinde baş ağrıların oluyo
gözlerin kapanıyo ağırlık hissediyosun felak ve nsr oku bol bol
bu nazar yüzünden işe güce kendini weremiyosun
artık öğrenciysen okula çalışıosan işe yada iş bakıosan yada dileğin her neyse bu nazar yüzünden kendini hiç bişeye weremiosun dikkatli ol
senin herseyden önce su nazardan korunman lazımki sonra o kararsız olduğun konuya kendini werip bi sonuca bağlayabilsein

dengesizlik var hayatında.soruna çare bulmak veya değişiklik yapmaktansa, hoşa gitmeyen bir uzlaşmadan yanasın.
sanki bir uykuda gibisin. Belki de yaşadığın olaylar seni kinci ve gücenmiş bir tutuma itiyor. Bu durumunuzun farkına varıp, düzelme yoluna gitmelisin
seni olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsın.

Hayatın tadını sonuna kadar çıkardığınız bir döneme gireceksin az kaldı

birde karasız olduğun konu warya onda karasız omakta haklısn pek hayırlı değil gibi hissettim

Allah yardımcın olsun
haberdar et

arkadaşlar şuan pc naşında halimi bi görseniz
başım beynim patlamış durumda, çok kötü oldum, yardıma gercekten ihtiyacı olanlara bakmağa çalıştım, iki arkadşa bakamadım çünkü ikisininde falı aydınlıktı,
üzgün bi arkadaş vardı son olarak onlara bikaç sey yorumlamak istedim
bugün artık bakamayacağım çünkü iş yerindeyim yapmam gerekn işler birikti dua edin yetiştirebilrisem akşma yine bi iki fal bakabilirm

sizden bi ricam var lütfen kırılmayın ama ben artık günde en fazla iki kişiye bakabilirim.. zaten eve misafirlerimiz geldiğinde
ben en cok iki kişiye bakıyodum ondan sonrakiler iyi olmuyodu cok zorladıkları için kendimi veremiyordum
başka fal bakan arkadaşlar opnlarada yükleyin oldumu

inanın şuan omuzlarıma aırlık çökü zaten sabaha kadar karışık rüyalar gördğüm yine... kırılmayın ne olur ama artık en fazla iki kişiye bakacağım
topici yeni açtım kimse kırılmasın diye cok zorladım

öpüyorum hepinizi:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

ahhh.. çok üzüldüm başının ağrımasına. zorlamasaydın keşke kendini. zaten beklemedeyim ilişkimle ilgili biraz daha beklerdim bir şey olmazdı))9
pazar akşamı kalbimi çok kırdı.o akşamdan beri, ikimizin de msn i açık telefonlar açık ama ne o yazıyor ne de ben.aramıyoruz da. böyle bir insan işte. beni kırmaktan çekinmiyor.
bu yüzden anlayamıyorum hislerini. tereddüte düşürüyor beni
hakkımızda hayırlısı olsun. artık.
çoooookkk teşekkür ediyorum.

canım sana bişey söyleyeyimmi asla arama bekle oldumu... ama asla arama hem hislerim hem falın öyle diyo
ararsan kayıp var sanki.. zor biliyorum ama sabrtet yerinde olsam msnimi kapatır şifresini değiştirir, onun bana ulaşamamsını sağlardım
o şimdi seni msnde görüyo merak etmiyo
aklına kurt düşsün bırak telide kapa bence msnide merak etsin seni

arkadaşlar şuan pc naşında halimi bi görseniz
başım beynim patlamış durumda, çok kötü oldum, yardıma gercekten ihtiyacı olanlara bakmağa çalıştım, iki arkadşa bakamadım çünkü ikisininde falı aydınlıktı,
üzgün bi arkadaş vardı son olarak onlara bikaç sey yorumlamak istedim
bugün artık bakamayacağım çünkü iş yerindeyim yapmam gerekn işler birikti dua edin yetiştirebilrisem akşma yine bi iki fal bakabilirm

sizden bi ricam var lütfen kırılmayın ama ben artık günde en fazla iki kişiye bakabilirim.. zaten eve misafirlerimiz geldiğinde
ben en cok iki kişiye bakıyodum ondan sonrakiler iyi olmuyodu cok zorladıkları için kendimi veremiyordum
başka fal bakan arkadaşlar opnlarada yükleyin oldumu

inanın şuan omuzlarıma aırlık çökü zaten sabaha kadar karışık rüyalar gördğüm yine... kırılmayın ne olur ama artık en fazla iki kişiye bakacağım
topici yeni açtım kimse kırılmasın diye cok zorladım

öpüyorum hepinizi:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

benimkine bakmadın aydınlık olan benimkimiydi acep.... bakamasanda zorlama kendini cnm başka zaman inş:KK34:

benimkine bakmadın aydınlık olan benimkimiydi acep.... bakamasanda zorlama kendini cnm başka zaman inş:KK34:

cnm çok üzgün görüdğüm iki arakadaş vardı onlara zorladım kendimi sen ve diğer arkadaşınki gercekten apaydınlıktı o yuzden
iyi şeyler duymaya şhtişyacı olan iki arakadaş bakıp sonlandırdım kusuruma bakma bakarım sanada oke gercekten iyi değilim şuna :KK43:

cnm çok üzgün görüdğüm iki arakadaş vardı onlara zorladım kendimi sen ve diğer arkadaşınki gercekten apaydınlıktı o yuzden
iyi şeyler duymaya şhtişyacı olan iki arakadaş bakıp sonlandırdım kusuruma bakma bakarım sanada oke gercekten iyi değilim şuna :KK43:

saol cnm cım bak sabah sabah öle demen bile yetti bana :)))) bencede günde 2 taneden fazla bakma ....

canım sana bişey söyleyeyimmi asla arama bekle oldumu... ama asla arama hem hislerim hem falın öyle diyo
ararsan kayıp var sanki.. zor biliyorum ama sabrtet yerinde olsam msnimi kapatır şifresini değiştirir, onun bana ulaşamamsını sağlardım
o şimdi seni msnde görüyo merak etmiyo.
aklına kurt düşsün bırak telide kapa bence msnide merak etsin seni

inadım boyumdan büyüktür. o yazdı aslında pazartesi. selam diye yazmış. zoraki bir selam yazdım. zahmet oldu diye yanıtlamış. konuşmadım gene bir süre.
özür dilemeye hazırsan konuşabiliriz dedim. tam o esnada konuşmayacaksın sanırım istediğin zaman yazarsın dedi. özür dilemesni istediğim iletiyi görmedi herhalde. telden giriyor çünkü.

şimdi senin söylediklerinle iyice aldım gazı. kapattım msni:KK34: bakalım nolcak. aramazsa kopacak bu belli. bu kadar basit bir biçimde beni kalbinden gönderebiliyorsa kopsun zaten.

kayıplar nedir çok merak ettim açıkçası ama o kadar seviyorum kki her şeyimi kaybetmeye razıyım. zaten dünyevi şeylerde hiç gözüm olmamıştır benim.
sevgisini istiiyorum sadece. söyledim çok defa ama ben uzun zamandır böyle hissetmedim nasıl davranacağımı öğretebilirsin bana dedi.
ben de şöyle düşünüyorum insan aşık olduğu zaman bambaşka biri olur. nasıl davranacağını içgüdüsel olarak bilir zaten. kıymet verir öyle davranır.
hoffffffffffff hoffffff..
günlerdir berkayın o ne biçim manita 35inde lolita şarkısını dinliyorum:KK9::KK9: kafamı dağıtsın diye

tekrardan çok teşekkürler. öpüyrum.. çok ince bir kişiliğin var. kıramıyorsun kimsecikleri. Allah herşeyi gönlüne göre versin.

cnmçok baktım bugün kusura kalma kendimi pek weremiyorum ama zorlıcam üzgün olduğun için dier iki arkadaş arasından seni sectim dier arkadaşlar beni affetsin ama cok kötü oldum
gerckten beynim uyuştu
zaten günde en falza 2 kişye bakabiliyorum sonra enerjimö tükeniyo
başım çatlıyo :KK43:

canım şimdi senin falına yoğunlaşayım
öncelikle şunu bişl felaket büyüklükte bi düşmanın var
gözü hep üzerinde ve inanılşmaz nazarı dğişyo iyice başım ağrıdı falına bakarken gözlerim ağrıdı o insanın sana nazarı değince sneinde baş ağrıların oluyo
gözlerin kapanıyo ağırlık hissediyosun felak ve nsr oku bol bol
bu nazar yüzünden işe güce kendini weremiyosun
artık öğrenciysen okula çalışıosan işe yada iş bakıosan yada dileğin her neyse bu nazar yüzünden kendini hiç bişeye weremiosun dikkatli ol
senin herseyden önce su nazardan korunman lazımki sonra o kararsız olduğun konuya kendini werip bi sonuca bağlayabilsein

dengesizlik var hayatında.soruna çare bulmak veya değişiklik yapmaktansa, hoşa gitmeyen bir uzlaşmadan yanasın.
sanki bir uykuda gibisin. Belki de yaşadığın olaylar seni kinci ve gücenmiş bir tutuma itiyor. Bu durumunuzun farkına varıp, düzelme yoluna gitmelisin
seni olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsın.

Hayatın tadını sonuna kadar çıkardığınız bir döneme gireceksin az kaldı

birde karasız olduğun konu warya onda karasız omakta haklısn pek hayırlı değil gibi hissettim

Allah yardımcın olsun
haberdar et

canım çok teşekkür ederim sana kendini de çok zorlamışsın Allah razı olsun.nazar olduğu doğru sanırım 3gündür gözümde bişey çıktı şişlik gibi bişey ve geçmiyo,nazardan olduğunu düşünmüştüm.okul yeni bitti benim işle ilgili kararsızdım,bi karar verip ona yönelmeliyim.ama ben bi öleyim bi böle,hergün kararım değişiyo:KK14:çok teşekkür ederim gerçekten ağzına sağlık

bence foto ekleyenlerin sırasına göre bir sıralama yapmalısın.o sıraya göre hergün 2 kişiye bakarsın.hatta su an müsaitim ben senin için yapıvereyim.böylece hiç kimse kırılmaz gücenmez :KK34:

o kadar çok bakmıssın ki maşallah :nazar: başının agrıması normal.işlerin var diye sana liste yaptım.kendimide listenin sonuna ekledim.yemeğimi yiyip fotoları ekleyeceğim bende :KK34:

Choles – bakıldı
Aclya– bakıldı
Aclya 2– bakıldı
_sanat_ – bakıldı
Elbola– bakıldı
Ozgee26– bakıldı
Leylass– bakıldı
Yumu– bakıldı

Mahrum
Selen_86– bakıldı
Arzuca– bakıldı
Ozgee26– bakıldı