Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

canım ya çok karışık ve sıkıntılı bi fal enerjimizi bu fala üzülmek yerine hiç bakmayalım sen yarın bidaa iç bende sana en gec iki günm içinde dönüş yaparım
Allah bilir ama o kişi ile bi gelecek göremedim bu falda
bidaa iç sen başka bakayım bu fal iç karartıyo:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

etrafında hakkında dewamlı dedikodu var ve nazar cok sende !!! nsr ve felak oku hergünb hergün !!!! ve evini sirkeli su ile sil
evinizdede nazar cok
((( ev sildiğin suya 1 kaşık sirke at nazaraq ii gelir )) sende banyo suyuna 1 kaşık at

tamam canım çok sağoll.evet bu ara çok sıkıldım ondan galiba :KK5:

annecin öyle herşeyi kafasına takmasın
çok çok verici bi insan ama kendini unutmuş hep.... varsa yoksa cocukları ve yuvası
birazda kendi sağlığını düşünsün belen aşağı bölüm bacak ya da karın ağrılarımı var ??
sağlık sorunları çıkmış eğer sorunu sağlıksa çözülecek maddi şeyler var kafasında
söyle ona o kdr acıkki geleceği
ve duası kabul olan biri banada dua etsin düğünüm için canımmm
Annenin rahmet kapıları açık old döneme giriyo aman dua etsin her saniye
Allah dualrını kabul etsin
içim açıldı annein falında iyi şeyler var cnm ama mesaim doldu cıkmam lazım:79::79:

$kf3.JPG $kf.JPG $kf1.JPG $kf2.JPG
sana zahmet:))))

canım bakanlığın tebliğine baktım bi fala iki kez bakılmaz die bi ibare yok :KK70::KK70:
bugün baktığım falların içinde en iyi enerjiyi senin falında ladım...
sıkıntım var vs geç bunları.. gayette yıldızın yükse
ve atılımların başladığı sürece giriyosun. sakın kendini güçsüz hissetme.. falı her neye cevirdin bilemem ama çok güzel oluşumlar yakındır Allah dua niyetine kabul etsin..
ev ve maddi konularda gelişimler söz konusu... ev ile ilgili bişeyler var ama hayırlı
at çıkmış bilirsin murattır.. at evinizin içinde cok cok iyi yani..
parça parça kısmetler alcan inşallah ama iç sıkıntından kurtul artık !!!!!!!!!!!!!!!! :80::80::80::80::80::80:

çok sağolun sınavlarım var o yüzden biraz karamsarım dediğiniz gibi kendime sıkıntı yaratıyorum sürekli
iyi olmasına çok sevindim tekrar eklerim daha sonraki zamanlarda:)

X