- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.961
hayırlısı olsun canım o zaman yumurtan çatlamış çalışma umarım o tarihlerde olmuşturhadi bakalım haziran annesi yolda snırım
bomba gibiyim seni görünce güç alıyorum:)))))
ama bn olamıycammm...4cm kıstım olusmusss
Amin kuzum inş. dun aksam basladım sogan kurune .bu sabah ılk kez ıctım .ac karnına sabah sabah mıdemı bulandırdııı..ama napalım bebısler gelsınde bı an önce... bız onlar daha bızlere konmadan onlar ıcın savasalımmmm...
hayır olsun inşallah birde şunu söyleyim eşlere malum olur derlerdi bana hep inanmazdım ki benim eşim o ay rüyasında bebek gördü ve ben hamileydim ...seninde eşine malum oldu sanırım kuzucumİnşallah hepimiz hamis olalim canim. Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin inşallah.
Bende gecen gün rüyamda ne gördüm bunu da yorumlayan lütfen
Bir civciv gördüm minnacik ve top gibi yusyuvarlak. Alt kismi sari ustu kirmizi pembe gibi. Oraya buraya kacisiyor gel kizin.kaçma seni ne çok bekledi annen diyorum. En sonunda yatagin altına giriyor cikmiyo. Esim de yerine yerleşti Burak diyo bana. Hayirdir inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah şifa olsun bitanem. Valla her sabah ogurerek yiyiyorum bende corekotunu. Bebisler ve saglik için değer cnm. Bence soğan kuru kullanirkrn calismalara da devam et yine. Soğan bitirirken hamis kalma sansinda yuksek.
Gunaydin cnm çok şükür iyi biraz kafam karisik yumurtlama günüm 23 görünüyor ama benim gogusler ufaldi ve akintim bitti ve istek de bitti yahu erken yumurtladim galiba corekotundan..
Gunaydin cnm allah allah cnm bi Dr a gitsem Acep :)
Iğne vurulsaydin keşke canım. Benim 2 ay önce gecikti 1 hafta sokturucu iğne vuruldum, vurulduktan 1 hafta sonra hasta olmuştum.
Aklınızda bulunsun hergün hap içme stresindense iğne vurulmak daha kolay ( bir daha olmaz tabi inşallah )
tmm kuzumda ben devam ederım etmesıne yarın dr.bana ne vercek bılmıom kı dogum kontrol hapı verırse hıc sansımm yokkk
Ya canim acaba corekotu kuru yspmasamiydin :-\ uzulme lutfen .sorun yok bomba gibisin.sagliklisin.vucudunun hicbir uzvu noksan degil.Rabbim o kadar guzel yaratmis seni ve oglun senin dunyan.
hayır olsun inşallah birde şunu söyleyim eşlere malum olur derlerdi bana hep inanmazdım ki benim eşim o ay rüyasında bebek gördü ve ben hamileydim ...seninde eşine malum oldu sanırım kuzucum
İnşallah hepimiz hamis olalim canim. Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin inşallah.
Bende gecen gün rüyamda ne gördüm bunu da yorumlayan lütfen
Bir civciv gördüm minnacik ve top gibi yusyuvarlak. Alt kismi sari ustu kirmizi pembe gibi. Oraya buraya kacisiyor gel kizin.kaçma seni ne çok bekledi annen diyorum. En sonunda yatagin altına giriyor cikmiyo. Esim de yerine yerleşti Burak diyo bana. Hayirdir inşallah.
Kizlsr benim kafama bisey takiliyo . Yumurta olustugu gunle catladegi gun ayni gun mu oluyo .
Rabbim hayirlisini nasip etsin cnm yaa ben oğlu.a hamileyken kendim rüyamda sari sacli oğlan gördüm gezdirdim dolastirdim sonra hamile olduğumu öğrenince erkek olacaka dedim ve demirhan olacak adi dedim erkek oldu demirhan oldu çok şükür
İnşallah bi seferde bi kizin olur adi da elif olur :) Rabbim hepimize nazil etsin.
Bu agrimayi iyiye yoralim güzel seyler olsun cnm benim. İnşallah gebelik belirtisidir
kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktıdr bu ay pek sansımız yok dedi ((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta
kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktıdr bu ay pek sansımız yok dedi ((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta
Skma canini
takma kafana
kasma kendini
bu topigin politikati bu? Sakin uzuldgunu gormeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?