Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar hasta olmadım hala dünkü teste negatif çıktı doktor adet söktürücü falan da vermedi ben nasıl adet olacağım şimdi maydanoz suyu falan içsem olur muyum acaba benim gibi olup sonra adet olan var mı?

cnm 16 gün gecikmeli bende de olmuştu böyle durumlarda soğan suyu iyi geliyormuş ama 14 günden önce yapma bence...........

Herkese selamlar benım cok ağrım oldu bırden kasık ve bel ve sarı akıntım ıyıce su gıbı oldu Island'ın ıc çamaşırım baya bildigin ıcın aldım eve gelır yatmak ıcın çünkü ağrı nefesımı kestı rengım attı resmen. Tabı eve gelırken dayanamadım hastaneye gıttım kendı Dr um ızınlı yerıne bakan Dr ıle gormuştum şikayetlerimi anlatınca ve gebelıgı ogrendıgımde kum döktüğümüde söyledım alttan muayene etmesı gerektıgını soledı ıstemedım ama akıntı var dıyordun görmem lazım bıse varsa önlem alalım dedı bı zararı olmayacak dıyede ıkna ettı baktı kesemı gördüm ılk defa kesen oluşmuş ama cok kucuk ya geç oluştu yada gebelıkle durdu dedı kendı Dr um 23 unde gelecek randevumda Ogün progestan yazdı bana ama ben kendı drum gelene kadarı içmeyeyim deiyorum kanamam fln yok siz ne dersınız ? Beta CHP yenıden bakıldı sonucu beklıyorum

cnm geçmiş osun sen bilirsin o ilacın pek bir yan etkisi yok bence.........bebişin kesesini görmene sevindim haberdar et bizi..............

cnm geçmiş osun sen bilirsin o ilacın pek bir yan etkisi yok bence.........bebişin kesesini görmene sevindim haberdar et bizi..............

Dr bu ılacın zararı yok gebelıgın daha ıyı tutunmasına yardımcı oluyor yararlı dedı hatta.ablacım ıns ıyı haberleri veririm ama bılıyormusun cok etkılenmedım gebelık Durmuş olabılırr dedıgınde cunku ıcım rahat tuhaf bır şeklide Rabbıme güvenmiyor dua edıyorum suanda dınlenıyorum zaten bence sadece cok kucuk geç döllenme olmuş olabılırr bendede drumda dedıgı gıbı takıp ederek anlıcaksın dedı zaten 23 unde gıdıcem yıne

içini ferah tut cnm benim kan değerini yaz olurmu?

inşallah dua edecem güzel kalplime ...bu arada sonra twiter meselesini konuşuruz hele bi güzel haberlerini alalım eve git konuşuruz yine:)

Ablacım sonuc 3730 çıktı :)))))) en son ayın 12 sınde yapılmıştı 178 dı nıye kucuk kese ya geç yada oluşmuş olabılırr dedıkı acaba ya 12 sainden bugüne sayıyorum ıyı gıbı sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…