Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ablacım sonuc 3730 çıktı :)))))) en son ayın 12 sınde yapılmıştı 178 dı nıye kucuk kese ya geç yada oluşmuş olabılırr dedıkı acaba ya :KK20::KK20: 12 sainden bugüne sayıyorum ıyı gıbı sonuc
hay Maşallah peteğim Allahım esirgesin tabiki güzel hadi bakalım dinlen bol bol hiç ağır iş yapma birileri gelsin sana yardıma:))))

canim cok sagol destegin icin.demek gordunuz bebeginizi.hayirli olsun.kanaman vardi nasil kesildi
cnm gece oldu benim ertesi gün hemen doktora gittik iğne yapıldı iğne yapılınca bekledim akşama kadar gelmedi zaten bide jel verdi onu kullanıyorum 10. haftaya kadar kullancakmışım:KK31:
aslında face daha güzel ama izin yok:KK31:....bu arada hazal ezel bizi aldatıyo başka topikle:KK50::KK50::KK50:
niye izin yok kız. twitterda fotom yok facede var:KK36:
kızlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz. ben almadım
ben kullanıyorum cnm düşükten sonra verdi dokorum:KK34:
nereye kayboldun kaçak:)))
ay bugün biraz rahatsızım cnm yaa:KK52:

hay Maşallah peteğim Allahım esirgesin tabiki güzel hadi bakalım dinlen bol bol hiç ağır iş yapma birileri gelsin sana yardıma:))))

Sagol ablacim cok sukurr :)huh dedim ya Rabbimr sukurler olsun binlerce kez ve duamdasiniz :* esim yardimcim herseye cok sukur ablacim

cnm 16 gün gecikmeli bende de olmuştu böyle durumlarda soğan suyu iyi geliyormuş ama 14 günden önce yapma bence...........

Canim peki senin adetin kendi kendinemi geldi yoksa ek olarak bişey mi yaptın. Ya 1 kere aşılama oldum 2 aydır hep bi aksilik çıkıyor ve 2.aşılamaya gecemedim bi türlü ; (

Kızlar hasta olmadım hala dünkü teste negatif çıktı doktor adet söktürücü falan da vermedi ben nasıl adet olacağım şimdi maydanoz suyu falan içsem olur muyum acaba benim gibi olup sonra adet olan var mı?

canım mrb ben de 2 ay önce balayında adet geciktirici ilaç kullanmıştım ilacı bıraktıktan sonra adetim hemen gelmedi şiştim resmen patlayacaktım çok rahatsız oldum bir demet maydonozu kaynattım 3 büyük bardak içtim ve o gece adet oldum. ama dikkat et hamile falanda olablirsin belki ondan gelmemiştir adetin.

cnm gece oldu benim ertesi gün hemen doktora gittik iğne yapıldı iğne yapılınca bekledim akşama kadar gelmedi zaten bide jel verdi onu kullanıyorum 10. haftaya kadar kullancakmışım:KK31:

niye izin yok kız. twitterda fotom yok facede var:KK36:

ben kullanıyorum cnm düşükten sonra verdi dokorum:KK34:

ay bugün biraz rahatsızım cnm yaa:KK52:
eşim izin vermiyo cnm niye bilsem:)

Canim peki senin adetin kendi kendinemi geldi yoksa ek olarak bişey mi yaptın. Ya 1 kere aşılama oldum 2 aydır hep bi aksilik çıkıyor ve 2.aşılamaya gecemedim bi türlü ; (
evet cnm kullanmamıştım söktürücü Allah biliyo senin rahim gebeliğe hazırlık yapıyo inşallah.................
nireye kayboldun kıs sen

canım mrb ben de 2 ay önce balayında adet geciktirici ilaç kullanmıştım ilacı bıraktıktan sonra adetim hemen gelmedi şiştim resmen patlayacaktım çok rahatsız oldum bir demet maydonozu kaynattım 3 büyük bardak içtim ve o gece adet oldum. ama dikkat et hamile falanda olablirsin belki ondan gelmemiştir adetin.
Canım çarşamba günü kan testi yaptırdım sonucum negatif olsa çıkardı zaten bende iftardan sonra bu dediğini yapayım. Çok sağol tatlım

X