-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.341
didim ya kıs twitter a resim koymuyom diye
biz bilmiyorduk resim eklemeyi dimi uyanık ekle hemen.................didim ya kıs twitter a resim koymuyom diye
dur kız ekledim twittende naz dan emin olamadım buldunuzmu gacılar beni:)ben burdayım Leyloşş işim var geç gelebilirim dimedim mi ??????????
kıısss Bitliiiiiii ekledim de resim yok
bananeeee ben resim isterim
biz bilmiyorduk resim eklemeyi dimi uyanık ekle hemen.................
dur kız ekledim twittende naz dan emin olamadım buldunuzmu gacılar beni:)
doğru düzgün fotom yok şeker gelin faceye sülalemi görürsünüz walla
hemen açın bakem bak pitirciğimin de yoktu açtı resimsiz olmasın:)))))aynen wala her anımız face de twitter benmde yok :)
hemen açın bakem bak pitirciğimin de yoktu açtı resimsiz olmasın:)))))
hemen açın bakem bak pitirciğimin de yoktu açtı resimsiz olmasın:)))))
ben anlamam o twitter a o resim yüklenecek
aynen wala her anımız face de twitter benmde yok :)
nazı bulmaya çalışıyom bulamıyom ama.................ivet ivet ivet aynen yoktu benim ben açtım hemde en resimlisinden
nazı bulmaya çalışıyom bulamıyom ama.................
aşkolsun öçzelden at anacım ad soyad ya da kullanıcı ismi hadi bakem:)Kız bitli bunlar beni tweetere almıyorlar bizde senle facedaş olalım mı
yan çizdi neyse eşimin faceinden bakarım ben ona uyuz:) bu arada nazı buldum benden ekle tatlım:)bitliylen konuşmayalım leyloş
aşkolsun öçzelden at anacım ad soyad ya da kullanıcı ismi hadi bakem:)
gönder cnm özelden adını eklimKız bitli bunlar beni tweetere almıyorlar bizde senle facedaş olalım mı
bitliylen konuşmayalım leyloş
tatlım buldum seni ekle beni:))))))ezel sende ekle herkesi benden.......Sagol ablacim cok sukurr :)huh dedim ya Rabbimr sukurler olsun binlerce kez ve duamdasiniz :* esim yardimcim herseye cok sukur ablacim
yan çizdi neyse eşimin faceinden bakarım ben ona uyuz:) bu arada nazı buldum benden ekle tatlım:)