Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

:KK1::KK52: ay çok güldüm şimdi... bütün derdim gitti. aslında benim kocamda annecidir ama yeni yeni bezdirdim anasından eskisi gibi değil öle......
önceden tartışsak hemen anasını arar imini timini anlatırdı şimdi o kadar değil çok şükür

önceden benmkıde oyleydı ha bıde uclu grubu vardı unun bırı kız kardesı 2 sını akraba sı .ya evde kavga etsek hemen onları arardı..derdını anlatırdı cok kızardım ya senle bnm aramdakı mev zu ne anlatıyon elaleme sen sınır olurdum neymıs kankasıymıs onlar hepsıde bayan hee erkek arkadasını aramıo bnmkı bayan kankılerını arıyo..neyse evlendık arya mesafe actım uzaklastırdım bunlardan...annesındende kazık yedı bnmkı soguk onlaara karsı ama yınede laf soyletmez ..o kaynana varya o kaynana bız kavga etımızde ben oglumla aramı bozamam dedı ...sımdı yemege cagırıyo ıftara bı bahane uydurup gıtmıycem yuzlerını görmeye gerek yok..

önceden benmkıde oyleydı ha bıde uclu grubu vardı unun bırı kız kardesı 2 sını akraba sı .ya evde kavga etsek hemen onları arardı..derdını anlatırdı cok kızardım ya senle bnm aramdakı mev zu ne anlatıyon elaleme sen sınır olurdum neymıs kankasıymıs onlar hepsıde bayan hee erkek arkadasını aramıo bnmkı bayan kankılerını arıyo..neyse evlendık arya mesafe actım uzaklastırdım bunlardan...annesındende kazık yedı bnmkı soguk onlaara karsı ama yınede laf soyletmez ..o kaynana varya o kaynana bız kavga etımızde ben oglumla aramı bozamam dedı ...sımdı yemege cagırıyo ıftara bı bahane uydurup gıtmıycem yuzlerını görmeye gerek yok..
yok anam bunlar kazığa doymaz benimkide yedi üzerinden bir sene geçti yine aynılar......................

Blackiiimmm kızmaa yaaaa.... şu an rabbime bin şükür hiçbir kuruntum derdim yok... keseyi de gördüm ya rahatladım inan ama dedim hani anne topiğine gidersem pimpiriklenirim kendimi biliyorum o yüzden burdayım oke ?

aynen öyle ilk eşi biraz fena ikinci yani asıl kayınwalidem sessiz sakin mülayim bi kadındr ama bana karşı ikiside iyi ewlerine gittiğimde kendimi first leydi gibi hissediyorum :KK16:
oh Maşallah Allah bozmasın....bozuldumu eşle bütün sıkıntılar artıyo.......

eşim zaten o mülayim olanın çocuğu canım fena olanın değil :)

huyu eskıden nasıldır o kaynananın bılemem cnm ama onunda emın ol cok canı yanmıstır.dusunsen ne kadarzor bır durum esın cocugun olmuyor dıye eve kuma getırcek bırde o kumanın cocugu olucak .esın baska bır kadınla hemn yan odada ..paylamaz kımse yapamaz.Allah kımseye yasatmasınn..çok zor...Allahım bizlerı evlatla sınamasın.kucaklarımızı boş koymasın...

Blackiiimmm kızmaa yaaaa.... şu an rabbime bin şükür hiçbir kuruntum derdim yok... keseyi de gördüm ya rahatladım inan ama dedim hani anne topiğine gidersem pimpiriklenirim kendimi biliyorum o yüzden burdayım oke ?
hazalcığım adete bir hafta kala hiç akıntın oluyomuydu hatırlıyomusun bugün süt gibi bir akıntı farkettim................

ayyy benimkide öle aslında kaç kazık yedi ama yinede laf ettirmez aman ben zaten severim kaynanamı laf etmem ama evimizdeki şeyleri anlatmasına deli olurdum çok şükür şimdi o akıllandı bana tembihn eder anneme herşeyi anlatmaa diye bende kaynanamla çok iiyiym o sorduğunda herşeyi dökülüyorum.... öle bişi işte :KK1:

hazalcığım adete bir hafta kala hiç akıntın oluyomuydu hatırlıyomusun bugün süt gibi bir akıntı farkettim................

akıntım vardı kuzum ya benim hatta hiç kesilmedi... herkes hamile kaldıığım ay akıntım yoktu kupkuruydu falan diyorlardı da bende bu ay da olmadı diyordum kendi kendime ama bariz vardı yani

X