- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.881
cnm dünden pilav ve biraz yeşil fasulye vardı kaynım haşlama çok sever haşlama yaptım.........ewet aynenn kimsenin sesi çıkmıo hayırolsun :) ne yemek yaptın kopya cekelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dünden pilav ve biraz yeşil fasulye vardı kaynım haşlama çok sever haşlama yaptım.........ewet aynenn kimsenin sesi çıkmıo hayırolsun :) ne yemek yaptın kopya cekelim
hazal nerde kızzzz
bi uykum var bi uykum var kafamı koysam direk uyuyacağım valla yaaa
uyu kuzum uyubi uykum var bi uykum var kafamı koysam direk uyuyacağım valla yaaa
al sana uykucu:)))))işlerim war halledip gelcem dedi ama gelmedi
cnm dünden pilav ve biraz yeşil fasulye vardı kaynım haşlama çok sever haşlama yaptım.........
Benimle birlikte evlenenlerin ikici cocugu oldu bori elinde digeri karninda hayrret ediyorum insanlar nasil hmn kaliyo hic sorun yasamiyo hic dusuk yapmadn oluyo bn aylatca ugradtim 8ayda tutturdum ilk ayinda dustu ardinda bi daha oldu 18,haftada dustu sebep yok diyolar iltihp doyolar esim belli etmesede oda bikti artik cocuk istiyo rabbim bizede nasip eder ins
your_app_name uygulaması kullanılarak device_namecok cihazından gönderilmiştir.
uyu kuzum uyu
al sana uykucu:)))))
hosgeldın aramızaaa =) İnş belırtılerın hamılelıktedındır hamılelık belırtılerıde adet belırtılerı gıbı oluyor canım hayırlı haberler verırsın ıns
çok çekingendir öle özel bişey isteyemez her akşam kahvesini yapar veririm çay falan.....kardeşim gibi inan.....way yengeye bak kaynına özel yemek yapıo helal olsun kız sana
çok çekingendir öle özel bişey isteyemez her akşam kahvesini yapar veririm çay falan.....kardeşim gibi inan.....
annem eve gidince uyursun uykunu açacak bişeylerde bilmiyomki ama gebelikten tabii......nasıl uyuyacam deli evde olsam neyse
nasıl uyuyacam deli evde olsam neyse
bir kaynım büyüğümüz o da öyledir onlarda iyi bende şükür böle işte ..........gercekten helal olsun cok güzel bişe canım böyle yaklaşman
CNM BNM YA kıyamam cok zor hele olupta düşmesi.önce sevindirip sonra uzmesı kotu bı durum ..ben cok merak edıyorum bazen hamılelık nasıl bı duygu.tadabılecekmıyım acaba dıyorum sımdıde.burdakı topıkte bırcok arkadasımız hamıle kaldı.bende tam asılama yaptıracagım ay kıstlerım olusmus yenıden.hemde 5 cm ve 4 cm amelıyat falan derken amelıyat olmak ıstemedım d.k verdı dr.2 ay oldu hap kullanalı .zaten bu haplarda kılo aldırdı bana.aslında dr.3 aylık verdı ama ben dayanamıyorum vakıt nakıttır dıyıp bu ay sonu gıdıcem bakılayım bı dr.görsun erımısmı ıse yarıyomu?biras küçülse bile ilaçla baskılıcaz dedı çunkı....senın ıltıhap nerede cnm.ıltıhap sokturucu vermesı lazım sana oyleyse dr.un ılk once
bugünlerde kimseden sevindirici haber alamıyoz en son naz dı başka yok herhalde.......................
bugünlerde kimseden sevindirici haber alamıyoz en son naz dı başka yok herhalde.......................
kuzum haftaya sen vericeksin Allahımın izniyle inşallah sonra sırayla gelecek haberler
kızlar böyle beni utandırmayın ayyy çok utandıminşallah sırayla veririz güzel haberler................seni bekliyoruz bizzz :)
kızlar böyle beni utandırmayın ayyy çok utandıminşallah sırayla veririz güzel haberler................