Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Benimle birlikte evlenenlerin ikici cocugu oldu bori elinde digeri karninda hayrret ediyorum insanlar nasil hmn kaliyo hic sorun yasamiyo hic dusuk yapmadn oluyo bn aylatca ugradtim 8ayda tutturdum ilk ayinda dustu ardinda bi daha oldu 18,haftada dustu sebep yok diyolar iltihp doyolar esim belli etmesede oda bikti artik cocuk istiyo rabbim bizede nasip eder ins

your_app_name uygulaması kullanılarak device_namecok cihazından gönderilmiştir.

CNM BNM YA kıyamam cok zor hele olupta düşmesi.önce sevindirip sonra uzmesı kotu bı durum ..ben cok merak edıyorum bazen hamılelık nasıl bı duygu.tadabılecekmıyım acaba dıyorum sımdıde.burdakı topıkte bırcok arkadasımız hamıle kaldı.bende tam asılama yaptıracagım ay kıstlerım olusmus yenıden.hemde 5 cm ve 4 cm amelıyat falan derken amelıyat olmak ıstemedım d.k verdı dr.2 ay oldu hap kullanalı .zaten bu haplarda kılo aldırdı bana.aslında dr.3 aylık verdı ama ben dayanamıyorum vakıt nakıttır dıyıp bu ay sonu gıdıcem bakılayım bı dr.görsun erımısmı ıse yarıyomu?biras küçülse bile ilaçla baskılıcaz dedı çunkı....senın ıltıhap nerede cnm.ıltıhap sokturucu vermesı lazım sana oyleyse dr.un ılk once

CNM BNM YA kıyamam cok zor hele olupta düşmesi.önce sevindirip sonra uzmesı kotu bı durum ..ben cok merak edıyorum bazen hamılelık nasıl bı duygu.tadabılecekmıyım acaba dıyorum sımdıde.burdakı topıkte bırcok arkadasımız hamıle kaldı.bende tam asılama yaptıracagım ay kıstlerım olusmus yenıden.hemde 5 cm ve 4 cm amelıyat falan derken amelıyat olmak ıstemedım d.k verdı dr.2 ay oldu hap kullanalı .zaten bu haplarda kılo aldırdı bana.aslında dr.3 aylık verdı ama ben dayanamıyorum vakıt nakıttır dıyıp bu ay sonu gıdıcem bakılayım bı dr.görsun erımısmı ıse yarıyomu?biras küçülse bile ilaçla baskılıcaz dedı çunkı....senın ıltıhap nerede cnm.ıltıhap sokturucu vermesı lazım sana oyleyse dr.un ılk once

ya ben ne yapayım en azından bi umudunuz var sizin olabiliyor....... benim beş yıldır hiç olmadı sadece bi tane kimyasal oldu.. en azından hamileyim diyebilmişsiniz eşinize........ben hep hamile kaldığımda eşime nasıl haber vereceğimin hayalini kuruyorum düşünün halimi..

X