Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ya ben ne yapayım en azından bi umudunuz var sizin olabiliyor....... benim beş yıldır hiç olmadı sadece bi tane kimyasal oldu.. en azından hamileyim diyebilmişsiniz eşinize........ben hep hamile kaldığımda eşime nasıl haber vereceğimin hayalini kuruyorum düşünün halimi..

Bn daha once ameliyt olmustim bagirsagimdan hamileykn iltihap kapmis tabi ofa kana gecince bebegimi dusurdum amelyt oldm dusuktn 10gun sonra ilk adeti mide oldum 37,gunde simdi bitmesini bekliyrum korunmadan tekrar denicm ama korkuyorm ya hamile kalamazsam diye

Senin kimyasal olduysa yine nede n olmasin bnim ilki kimyasaldi eetesi ay tekrar kaldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ben ne yapayım en azından bi umudunuz var sizin olabiliyor....... benim beş yıldır hiç olmadı sadece bi tane kimyasal oldu.. en azından hamileyim diyebilmişsiniz eşinize........ben hep hamile kaldığımda eşime nasıl haber vereceğimin hayalini kuruyorum düşünün halimi..

kıyamam kız sanada ama bende hıç hamıle kalamadımkı o hamıle kalıp dusuren baska bır arkadasımızda.emin ol o arkadımızın yasadıgı daha uzucu bır durum.sende oyle be kuzum 5 yıl demıssın..benm 2 yıl olmusken kafayı yıyıp bunalıma gırdım .Allah verır be arkadasım bizlerede mucızesını gösterır...ne ınsanlar var hep boyle hastaneye gııtııgımde ordakı sıra bekleyen arkadaslala ayakustu muhabbetı yapıodum.neler anlatıyorlar.sanada anlatanlar olmustur bırısı 10 yıl sonra kavusmus hemde ıkızlerıne...Bizler biliyorumkı hiç beklemediğimiz bır anda alıcaz bu guzel haberı sadece esımıze dııl bızede suprız olucak.Ben ınanıyorumkı anne olucaz çocuklarımız olucak.gelıceklerı zaman yakın inş.

cnm ya bunun bizimle olan kardeşide varikosel ameliyatı oldu meğersem oda sperm testi yaptırmış yeni duydum onunda sperm sayısı azmış,bende dedimki seninde evliliğimizin ilk yıllarında bacaklarına vuran kasık ağrın vardı diye varikosel belirtilrinden biride bu çünkü ...neymiş beyimizin sayısı 38 milyonmuş o da sınırda bende sınırda dedim morfoloji 1 dedimhız 10 dedim en az 25 olması lazım normal görme bu durumu dedim tmm gidecem üroloğa dedi ama surat 5 karış bana sarılmadan uyudu ve hemen gece 12 de ana kuzusu anasını aradı yine...bende sinirlendim işte bişey demedim ama sabah ben wc deyken çekti kapıyı gitti uyuz...dedim 2 senedir herkes bana kısır muamelesi yaptı bir gün kötü bir laf duydunmu benden 2 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı beyimiz 1 ayda tırt.........

eh işte kımse kımseye konduramaz erkekler kendılerıne hıc konduramazlar.kadınları yuce rabbım sabır tası gıbı yaratmıs bız nasıl katlanıp sabretmısız dıymı o hemen sana trıplerde kabullenemz hemen çunkı erkek oo yedıremez kendısıne.nedır bu erkeklerın annesıne duskunlugu bılemem burda karın var senın kapı kolu dııl sıkıntını derdını paylascann.yok anacıl hepsı yapamazlar boyle off cok sınırlendım bennnn neyse kuzum uzulme senı anlar bırazda sen ıcını serın tut..

eh işte kımse kımseye konduramaz erkekler kendılerıne hıc konduramazlar.kadınları yuce rabbım sabır tası gıbı yaratmıs bız nasıl katlanıp sabretmısız dıymı o hemen sana trıplerde kabullenemz hemen çunkı erkek oo yedıremez kendısıne.nedır bu erkeklerın annesıne duskunlugu bılemem burda karın var senın kapı kolu dııl sıkıntını derdını paylascann.yok anacıl hepsı yapamazlar boyle off cok sınırlendım bennnn neyse kuzum uzulme senı anlar bırazda sen ıcını serın tut..
ayyyy çok güldüm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:derdinimi depreştirdim kız yok anam benimki ayrı düşkün kimse benimkine benzemez....hastaneye yattı şeker yüksek çıkınca bir haftada üç kez elazığa uçtu düşün yani:)))))

ara ara bakıyorum ama tam olarak katılmadım kuzum.... burda daha mutluyum zaten pimpirikliyim ben biraz biri şuramda bişi var dese kendimde arıyorum onu o yüzden de pek fazla bakmıyorum oraya
haklısın cnm pimpirikliysen takılma 3 ay ....inan ben bazen okurken bunalıyorum göz gezdirince .....hani tutturamamak çok soru ama tuttuktan sonrası daha fazlalaşıyo bu sorular nasıl rahat olacaksan öle yap tabi........

kıyamam kız sanada ama bende hıç hamıle kalamadımkı o hamıle kalıp dusuren baska bır arkadasımızda.emin ol o arkadımızın yasadıgı daha uzucu bır durum.sende oyle be kuzum 5 yıl demıssın..benm 2 yıl olmusken kafayı yıyıp bunalıma gırdım .Allah verır be arkadasım bizlerede mucızesını gösterır...ne ınsanlar var hep boyle hastaneye gııtııgımde ordakı sıra bekleyen arkadaslala ayakustu muhabbetı yapıodum.neler anlatıyorlar.sanada anlatanlar olmustur bırısı 10 yıl sonra kavusmus hemde ıkızlerıne...Bizler biliyorumkı hiç beklemediğimiz bır anda alıcaz bu guzel haberı sadece esımıze dııl bızede suprız olucak.Ben ınanıyorumkı anne olucaz çocuklarımız olucak.gelıceklerı zaman yakın inş.

bende inanıyorum ki anne olacağız bizde ama herşey mevsiminde güzel be kardeşim.....yaşımız geçiyo en güzel zamanlarımız çocuksuz geçiyo.. işte bu üzüyo beni... rabbim tüm isteyenlere versin.... öyleki o istemeyipde çöpe atanlara da bir daha kokusunu nasip etmesim

ayyyy çok güldüm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:derdinimi depreştirdim kız yok anam benimki ayrı düşkün kimse benimkine benzemez....hastaneye yattı şeker yüksek çıkınca bir haftada üç kez elazığa uçtu düşün yani:)))))

yok artıkkk :) kız allah sabır versınn sana .ama bnmkındekı huyda kımsede yok...Yok ALLAH bizlere daha çok sabır versınn..kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalııııı:):):):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok ıkı yuzlu bnm kaynanam ya yuzume ıyı arkamdan dedıkodumu yapıo.

yok artıkkk :) kız allah sabır versınn sana .ama bnmkındekı huyda kımsede yok...Yok ALLAH bizlere daha çok sabır versınn..kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalııııı:):):):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok ıkı yuzlu bnm kaynanam ya yuzume ıyı arkamdan dedıkodumu yapıo.

bende inanıyorum ki anne olacağız bizde ama herşey mevsiminde güzel be kardeşim.....yaşımız geçiyo en güzel zamanlarımız çocuksuz geçiyo.. işte bu üzüyo beni... rabbim tüm isteyenlere versin.... öyleki o istemeyipde çöpe atanlara da bir daha kokusunu nasip etmesim

benim iki tane kaynanam war kızlarr :KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK52: ay çok güldüm şimdi... bütün derdim gitti. aslında benim kocamda annecidir ama yeni yeni bezdirdim anasından eskisi gibi değil öle......
önceden tartışsak hemen anasını arar imini timini anlatırdı şimdi o kadar değil çok şükür

Oyyy bulantilar baya azaldi ama uyku basladi yahu kafa kalkmiyo umarim iyisiniz. Hep okuyorum ama yazmaya firsat olmuyo. Hazal bu pinpirikligi Burak vallaha dovecem sonunda kizzz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kocamin isleri o kadar yogun ki adam eve gelince uyukluyo ve cok kafasi takilmis islere. Yani regl biteli 10 gun oldu daha baslangic yapamadik cok moralim bozuk bir de gun asiriymis off off

doğru ne ınsanlar var demı kardesımm.kackere agladım o haberlerı okudukca ızledıkce...nelerı var.ınsan dıgıl onlarr...anne olmayı haketmeyen karaktersızler.ama ıste hepsı Allah tarafından sınanıyo...onlar olmuyacak kendı sonlarını hazırladıkları bır yol secıyorlar...bizlerse o bebek ıcınn nelerı göze alıyoruz nelerden vazgecıyoruz..nelerı yok sayıyoruzzz....Üzüldüm yıne bak o canıler aklıma geldı.Amin cnm ettiğimiz tum dualar kabul olur inş.

yok ben fazla kendimi doldurmuyorum bayağı alıştım bu duruma ama bazen tabi pes dedirtiyo insanız işte şeytanmız bizimle onlarda anne tabi ama çok düşkünlük iyi değil......benimkinin neler yaptığını anlatsam roman olur takılma sende boşver rabbim sabrımızın sonunu mükafatlandırır elbet...........

yok ben fazla kendimi doldurmuyorum bayağı alıştım bu duruma ama bazen tabi pes dedirtiyo insanız işte şeytanmız bizimle onlarda anne tabi ama çok düşkünlük iyi değil......benimkinin neler yaptığını anlatsam roman olur takılma sende boşver rabbim sabrımızın sonunu mükafatlandırır elbet...........

leylaaa agustos topiğine geçelimmi :KK1:

X