Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hımmm ona çare yok canım ama yumurtalık kisti olsaydı derdim ben yumurtalık kisti çıktığında bi doktor beni yönlendirdi şu primolut var ya hani sürekli onu kullandırdı ve her on günde adet oldum sonra kistim kayboldu ama çikolata değildi..................oyyy oyy ondan bendede var şubatta çıktı ne edecem bilmiyorum çuvallarda soğan kalmadı gariiiiiiiii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: içe içe bitirdim

Allah mı konusturdu yok bitanem hamis degilim catlatma ignemi vurdum 1 haftaya belli olacak insallah.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ben sogan kurunu 1 hafta yapabıldımmm sonra annem hastalandıı yapamadımm baslıyımm mı sence yenıden faydasını gördunmu senn

bence yap derim bana mucizevi bi yararı olmadı ama kistlerimde büyümedi çok en azından onu yaptı ama kişiden kişiye değişiyo biliyosun bi çok kişi bu kürle hamile kalmış........ne kaybedersinki

geçtiğini sanmıyorum canım çünkü geç yumurtluyorum ben bat agustos başı

ben bugun regl oldum :) stres sinir sigara bunlardan uzak dur ağır kaldırma cok ağır temizlikler yapma ilişkiden sonra kalkma yat hatta ilişki esnasında beline yastık koy ilişki bitince aynen öyle bi 15 20 dk yatki aksın içine.sonra yavasca yastığı al akmasın dısarı.öyle sabahı et.ne kalk ne duş al nede baska bişi.ilişkiden önce sıcak suylada duş alma.yumurtalıkları tembelleştiriyor diye duydum.bunları uygula bunları uygularkende beyaz soğan suyu iç bebiş

mrb cnm yazdıklarını okuynca kendımı gördumm üzüldüm durumuna .bende çok uzuluyorumm bnde herseyı yapmam ragmen olmadı olmuyor.hıc bır seyım yok sadece çıkolata kıstlerınden cekıyorum..bunaldım daraldım bende artıkk.2 aydır tedavı göruyodumm.aklımda dahı yoktu 2 aydır çok rahattı kafam.ama bugun aldıgım bı haberle yıne aklıma dustu moralım cok bozuldu.kızkardesımın eltısı daha gecen ay evlendı bu ay hamıle .üzülüyorum eşimi baba yapamadıgım için.üzülüyorum anne olamıycakmıyım korkusunu tasıdıgım için.bende napıcam bılmıyorum sankı çıkmazdayım sureklı her ay bır yorucu zamn gecıyo gıdıyo.BU AY sonu gıdıcem dr.a kıslerım erımısmı bakıcaz sonra asılamaya gecıcez ilk asılamam olucak.ALLAH HKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSINNN.:21::21:

canımmmmm inşallah kislerin erimiştir inşallah tez zamanda guzel haberlerini alırız .sen kafana takma olcagı varsa olur Allahın izniyle .neyazıkki bazı durumlar bizleride aşıyor.Ben anladımki ha deyince olmuyor.ilk evlendiğim zaman zannediyordumki hemen hamile kalırım.cunku cevremde okadar insan varkı aynanda evlendiğim ve cocukları olan.ama durum öle deilmiş.o işler öle olmuyormus.şimdi profösor gbi oldum bi diplomam eksiktir yani her ay araştırma her ay bi bekleyiş ve hazin son.Oyuzden kafama takıpta kendi psikolojimi bozamam artık .biz kadınların sorumlulukları var.o deil evimde bakmakla hükümlü oldugum bir kocam var.benim kafa giderse ruh saglığım giderse adam nereye kadar dayanır.Bu hamilelik basit bir olay önce evliliğini ,psikolojini koruyacaksın.Zaten bunları korursan kocalarımız hep yanımızda illaki bebiş olacak ama öle ama böle belki 1 ay snra belki 1 sene sonra.Dik durursak kafamız rahat olursa Allahında izniyle tabiki basarmak istediklerimizi basaracagız ben buna eminim.Sende nolursun kafana takma.kendini üzme sağlıgını bozma.seni seven bir kocan guzel mutlu bir yuvan var.Sevdiğin insan yanındaysa gerisi tefarruattt.Hastalığınıda yenersin guzell bir bebişinde olur Allahın izniyle.sen kafanı kalbini ferah tut hayatımm.Allah gönlümüze göre versin inşallahhhh.

Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen

Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen
cnm kanama nasıl bir anlatırmısın ayrıca ağrın varmı?

Kanama bulaşık kırmızı pembe karışımıydı ağrım bi o zaman oldu şuan yok kanamada durdu zaten bi peçeteyi kirletti bi daha pembe pembe geldi
anladım cnm düşük olsaa bu devam ederdi bence içini ferah tut inşallah meleğin sağlıklı doğacak .....yanlız değerine takıldım bir günde 150 artış olması lazım giibi geldi doktor 2 gün sonra tekrarla dediğine göre anormal birşey gibi gelmemiş...hakkında hayırlısı olsun ikiye katlamış olursa hiç takılma kanamaya olabiliyor çünkü Rabbim meleğini ve seni korusun haber ver banada olurmu?

anladım cnm düşük olsaa bu devam ederdi bence içini ferah tut inşallah meleğin sağlıklı doğacak .....yanlız değerine takıldım bir günde 150 artış olması lazım giibi geldi doktor 2 gün sonra tekrarla dediğine göre anormal birşey gibi gelmemiş...hakkında hayırlısı olsun ikiye katlamış olursa hiç takılma kanamaya olabiliyor çünkü Rabbim meleğini ve seni korusun haber ver banada olurmu?

Moral ne kadar önemli değil mi allah razı olsun canım içime su serpildi 😊😊 mutlaka haber vericem sen dua et yavruma beni bırakmasın ben herşeye razıyım 😊

Moral ne kadar önemli değil mi allah razı olsun canım içime su serpildi 😊😊 mutlaka haber vericem sen dua et yavruma beni bırakmasın ben herşeye razıyım 😊
inan bana dua edeceğim sen stres yapma tatlım mercimeğin üzülmesin bol bol dinlen yerinden kalkma inşallah güzel haberlerle geleceksin.............

Zeynep.. ayyy bende dua ediyorum bak şimdi inşallah tutunur sana bebişin ... allah hayırlı sağlıklı kucağına aldırsın inşallah üzülme sakın moral önemli

Kizlar kocamin isleri o kadar yogun ki adam eve gelince uyukluyo ve cok kafasi takilmis islere. Yani regl biteli 10 gun oldu daha baslangic yapamadik cok moralim bozuk bir de gun asiriymis off off

Tatlim bizde de durumlar sizinki gibi .. artik yum. Gununu kacirmamaya dikkat et. Sansin en yuksek oldugu zaman yumurtlama zamani zaten. Bende yum gunume kadar beklicem hos istesemde istemesemde bizde ttik yokta neyse... Veren Allah tek seferede verir insallah. Sikma caninin insallah bu ay gelecek bebislerimiz

ya ben ne yapayım en azından bi umudunuz var sizin olabiliyor....... benim beş yıldır hiç olmadı sadece bi tane kimyasal oldu.. en azından hamileyim diyebilmişsiniz eşinize........ben hep hamile kaldığımda eşime nasıl haber vereceğimin hayalini kuruyorum düşünün halimi..

Meraba tesadüfen yazınızı gördüm kimyasal gebelik yaşamakta kan pıhtılaşması nedeni olabiliyormuş genetik test yaptırdınız mı bi arkadaşıma doktor koraspirin vermiş bebek öle tutundu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba tesadüfen yazınızı gördüm kimyasal gebelik yaşamakta kan pıhtılaşması nedeni olabiliyormuş genetik test yaptırdınız mı bi arkadaşıma doktor koraspirin vermiş bebek öle tutundu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayır canım hiç yaptırmadım tüp bebek sonucu kimyasal gebelik yaşadım... doktorum histeroskopi önerdi bakalım hayırlısı ne olacak haftaya gidicem doktora... ama çok sağol bilgin için onuda bi sorayım bakalım ne diycek

Tatlim bizde de durumlar sizinki gibi .. artik yum. Gununu kacirmamaya dikkat et. Sansin en yuksek oldugu zaman yumurtlama zamani zaten. Bende yum gunume kadar beklicem hos istesemde istemesemde bizde ttik yokta neyse... Veren Allah tek seferede verir insallah. Sikma caninin insallah bu ay gelecek bebislerimiz

Sagol canim ama daha 2 yillik evliyiz ve boyle sirf yorgunluk is stres diye uzak durmasida uzuyo beni bazen acikcasi. Sonrada her bakimdan cok iyi bencillik etme diyorum kendime. Ama bebek baska nasil olucak allah askina. Gerci bu ay boyle oldu birazda iftar sofrasindan kalkana kadar saat 930 oluyo ona bagliyorum ama insallah vakti saati geldiginde kismet olur degerlendirmek te gelir bebislerimiz.
Sen de sikayetcisin galiba kuzum ayni drrtler mi?

X