Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

huyu eskıden nasıldır o kaynananın bılemem cnm ama onunda emın ol cok canı yanmıstır.dusunsen ne kadarzor bır durum esın cocugun olmuyor dıye eve kuma getırcek bırde o kumanın cocugu olucak .esın baska bır kadınla hemn yan odada ..paylamaz kımse yapamaz.Allah kımseye yasatmasınn..çok zor...Allahım bizlerı evlatla sınamasın.kucaklarımızı boş koymasın...

aminn canım zor bi durum tabiki Rabbım kımseye yasatmasın ınsallah

hazalcığım adete bir hafta kala hiç akıntın oluyomuydu hatırlıyomusun bugün süt gibi bir akıntı farkettim................

canım merhaba merak ettim sen hamile misin.......eğer öyleyse ya üç dört haftalıkken ne belirtin oldu çok merak ediyorum benim sürekli karnım gıdıklanıyo sol tarafı ve bu yüzden ümitleniyorum işte bilmem fakir avuntusumudur:44:

hamişler topiğine yaz cnm inşallah sorun yok stres yapma...............

dogru soyluyorsun ablacım ben alıstım ya buraya :) ılk sıze sormak gelıo aklıma =) ama gectı sankı sımdı bırden vurdu vurdu gectı cok sukur

kuzum kasık ağrısı ise benim de var çok rahatsız edecek derecede değilse sorun yok bence normal yani

gectı cok sukur normalse sevındım ya

5 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz tık yok..:KK1: ya sen kaç yıllık evlisin..... bu arada ben 30 olmak üzereyim sen kaç yaşındasın

bende tam tamın 2 yıl 7 gun olduuu evlenelı :) 26 yaşındayımmm...bizde 1,5 yıldır ugrasıyoruz ama hiçmi hiç korunmadıkkk..

bende tam tamın 2 yıl 7 gun olduuu evlenelı :) 26 yaşındayımmm...bizde 1,5 yıldır ugrasıyoruz ama hiçmi hiç korunmadıkkk..

aaa bizde 9 temmuzda evlendik :KK1: ooo ben senin yaşındayken takmıyodum bile olmaığını sadece ölesine tedaviye gidiyodum dur hele sen kalırsın hamile merak atme arkadaşımm

5 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz tık yok..:KK1: ya sen kaç yıllık evlisin..... bu arada ben 30 olmak üzereyim sen kaç yaşındasın

bu kisler ilk basta bukadar diğildi be kuzumm bu sefer cok buyumus nasıl sancı agrı yapıo afedersın tuvalete gıttıgımde kasıklarım dakı agrı bıtıroyo bnı.2 ay olmak uzere d.k kullanalı ama hıssedıyorum hala o sancıyı ara ara cekıyorum gecmedıgını anlayabılıyorumm...

aaa bizde 9 temmuzda evlendik :KK1: ooo ben senin yaşındayken takmıyodum bile olmaığını sadece ölesine tedaviye gidiyodum dur hele sen kalırsın hamile merak atme arkadaşımm

nikahdaş mı olduk biz şimdi senle :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:hani battaş olur yaaaa onun gıbı bıseyyyy:kan cekıo dıcemm nerelısınnn....

bu kisler ilk basta bukadar diğildi be kuzumm bu sefer cok buyumus nasıl sancı agrı yapıo afedersın tuvalete gıttıgımde kasıklarım dakı agrı bıtıroyo bnı.2 ay olmak uzere d.k kullanalı ama hıssedıyorum hala o sancıyı ara ara cekıyorum gecmedıgını anlayabılıyorumm...

eğer normal kistse sorun yok demek normalse bişi söyleyeceğim sana onu yap gider benimde öleydi tedavi sonucu oldu

ben serophene tedavisi gördüm beş ay yumurtalık kisti çıktı sonra onu temizledik aşılama yapıldı ardından çikolata kisti çıktı o varken tüp bebek yapıldı tutmadı heralde bu sefer tümör çıkar diye bekliyorum bakalım:)

ben serophene tedavisi gördüm beş ay yumurtalık kisti çıktı sonra onu temizledik aşılama yapıldı ardından çikolata kisti çıktı o varken tüp bebek yapıldı tutmadı heralde bu sefer tümör çıkar diye bekliyorum bakalım:)

Allah korusun cnm yaaaa inş ole bısey olmaz agzına alma kotuyu cagırma kızcam bakk...çikolantaaa benımkıdeee..

hımmm ona çare yok canım ama yumurtalık kisti olsaydı derdim ben yumurtalık kisti çıktığında bi doktor beni yönlendirdi şu primolut var ya hani sürekli onu kullandırdı ve her on günde adet oldum sonra kistim kayboldu ama çikolata değildi..................oyyy oyy ondan bendede var şubatta çıktı ne edecem bilmiyorum çuvallarda soğan kalmadı gariiiiiiiii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: içe içe bitirdim

hımmm ona çare yok canım ama yumurtalık kisti olsaydı derdim ben yumurtalık kisti çıktığında bi doktor beni yönlendirdi şu primolut var ya hani sürekli onu kullandırdı ve her on günde adet oldum sonra kistim kayboldu ama çikolata değildi..................oyyy oyy ondan bendede var şubatta çıktı ne edecem bilmiyorum çuvallarda soğan kalmadı gariiiiiiiii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Içe içe bitirdim

ya ben sogan kurunu 1 hafta yapabıldımmm sonra annem hastalandıı yapamadımm baslıyımm mı sence yenıden faydasını gördunmu senn

X