Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Yok tatlım ya hala olmadım ne gelen var ne giden kan verdim bu sabah yine yarın alacağım sonucu ama ne bileyim hiç umudum yok

kan sonucun yine negatif çıkarsa doktora git..kist olmuş olabilir...
birde kadınlarda yılda bir adet döngüsü değişiyormuş..10 ile 15 gün aralıkla geciklemeler olabiliyormuş..bde geçenlerde 13 gün geciktim...
hayırlısı..

öyle ama canım doktora gidiorum sorunun yok dio.yoksa nie olmuyo.okadar sey yaptım uyguladım ettim istemesem olurdu simdiye kadar kesin.en iyisi istemeyelim olsun.ben artık istemiyorum.isyanda etmiyorum ama istemiyorum pes ediyorum.belki ozaman olur.bune ya sabah kalk ates ölc aksam yat ates ölç yok sogan suyu iç yok buhar tut yok incir suyu iç yok folikasit iç yumurtlama gunu hesapla hep hüsran hep hüsran Allah gunah yazmasın ama artık yok yani ilişikye bile cocuk için giriomus gbi oldum evde huzur kalmadı eşim dio sen sapıttın yaşın kaç basın kac senin dio adamda haklı.

mrb cnm yazdıklarını okuynca kendımı gördumm üzüldüm durumuna .bende çok uzuluyorumm bnde herseyı yapmam ragmen olmadı olmuyor.hıc bır seyım yok sadece çıkolata kıstlerınden cekıyorum..bunaldım daraldım bende artıkk.2 aydır tedavı göruyodumm.aklımda dahı yoktu 2 aydır çok rahattı kafam.ama bugun aldıgım bı haberle yıne aklıma dustu moralım cok bozuldu.kızkardesımın eltısı daha gecen ay evlendı bu ay hamıle .üzülüyorum eşimi baba yapamadıgım için.üzülüyorum anne olamıycakmıyım korkusunu tasıdıgım için.bende napıcam bılmıyorum sankı çıkmazdayım sureklı her ay bır yorucu zamn gecıyo gıdıyo.BU AY sonu gıdıcem dr.a kıslerım erımısmı bakıcaz sonra asılamaya gecıcez ilk asılamam olucak.ALLAH HKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSINNN.:21::21:

şimdi size bişe anlatıcam ablamın bi komşusu war doktor kadına normal yollardan hamile kalmanız mümkün deil demiş bi çok tedawi görmüş olmamış en son bi kaç sefer denemeden sonra tüp bebek yöntemyle ikizleri olmuş kadının tabi kadında normal yollardan hamile kalması mümkün olmadığı için hiç korunmuyo şu an ikizleri 16 yaşında we kadın küt hamile kalmış kendiliğinden :):-) Rabbim isteyince herşey oluyoo walla :KK16:

mrb cnm yazdıklarını okuynca kendımı gördumm üzüldüm durumuna .bende çok uzuluyorumm bnde herseyı yapmam ragmen olmadı olmuyor.hıc bır seyım yok sadece çıkolata kıstlerınden cekıyorum..bunaldım daraldım bende artıkk.2 aydır tedavı göruyodumm.aklımda dahı yoktu 2 aydır çok rahattı kafam.ama bugun aldıgım bı haberle yıne aklıma dustu moralım cok bozuldu.kızkardesımın eltısı daha gecen ay evlendı bu ay hamıle .üzülüyorum eşimi baba yapamadıgım için.üzülüyorum anne olamıycakmıyım korkusunu tasıdıgım için.bende napıcam bılmıyorum sankı çıkmazdayım sureklı her ay bır yorucu zamn gecıyo gıdıyo.BU AY sonu gıdıcem dr.a kıslerım erımısmı bakıcaz sonra asılamaya gecıcez ilk asılamam olucak.ALLAH HKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSINNN.:21::21:

Benimle birlikte evlenenlerin ikici cocugu oldu bori elinde digeri karninda hayrret ediyorum insanlar nasil hmn kaliyo hic sorun yasamiyo hic dusuk yapmadn oluyo bn aylatca ugradtim 8ayda tutturdum ilk ayinda dustu ardinda bi daha oldu 18,haftada dustu sebep yok diyolar iltihp doyolar esim belli etmesede oda bikti artik cocuk istiyo rabbim bizede nasip eder ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimle birlikte evlenenlerin ikici cocugu oldu bori elinde digeri karninda hayrret ediyorum insanlar nasil hmn kaliyo hic sorun yasamiyo hic dusuk yapmadn oluyo bn aylatca ugradtim 8ayda tutturdum ilk ayinda dustu ardinda bi daha oldu 18,haftada dustu sebep yok diyolar iltihp doyolar esim belli etmesede oda bikti artik cocuk istiyo rabbim bizede nasip eder ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ne iltihabı?

X