Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hayırlısıyla ıns pıtpıtlarıda duyarız , mutlu mutlu haberlerle don inşallah =)
Cgm merhaba nasılsın? Keseyı 5. Haftada gorebılırsın. Kalp atışını da 6 ıle 8. Haftada oluyor. Hatta bazen gec dollenme nedenıyle 9. Haftada bıle olabılır. Insallah guzel haberler alırsın tatlım.

deniz Allahım sevincini daim etsin inşallah yükselecek cnm benim çok sevindim............

Cgm merhaba nasılsın? Keseyı 5. Haftada gorebılırsın. Kalp atışını da 6 ıle 8. Haftada oluyor. Hatta bazen gec dollenme nedenıyle 9. Haftada bıle olabılır. Insallah guzel haberler alırsın tatlım.

tesekkur ederım canım ıyıyım cok sukur bugum mıdem bıraz kotu gıbı ama cok cok sukur bugunlerıme..doktorum tatıle cıktıgı ıcın ayın 23 une randevu verdı degerımı hesaplayaraktan, benım deger adet 2 gun gecıkmıstı 178 cıktıya bıraz kafam orda takılı kaldı dr ıyı desede =) nerde okusam benden yuksek herkesın ya =)) inş keseyıde gorurum kalp atıslarınıda duyabılırım hayırlısı herseyın Rabıım en guzel gunlerı nasıp etsın ıns hepımıze senın bıttımı mıde bulantıların?

Allah yardımcısı olsun inşallah hayırlısı atlatacak bugünleri ,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ,sevinçleri tam kılsın ,üzüntüleride atlatma gücü versin..........

naz nasılsın annem?

deniz Allahım sevincini daim etsin inşallah yükselecek cnm benim çok sevindim............

sağol canım ama hiç sevinemedimki kan sonucunu alana kadar çok mutluydum aldıktan sonra bütün hepsi gitti acık kahve lekede gelmiş az önce ben adet olacağım zamanda bole başlar adetim sanırım yarın akşam kan vermeme bile gerek kalmayacak bu gidişle

cnm benim vallahi çok dua edeceğim zaten bak herşey normal ama olsun mercimeğin güzel dualarla gelsin kucağına inşallah
deniz adet günü bu lekelenmeler bazen normal olabilyor vücut alıştığı için aynı reaksiyonu veriyor çevremde bu kanamaları yaşayan çok hamiş oldu içini rahat tut sen inançlı bir insansın inşallah güzel haberler vereceksin bize..........

inşallah canım inşallah rabbim neylerse güzel eyler kısmet..

benim ağrı dün sağ kasığımdaydı ama sağda yumurtalığım yok:)birde adetten önce gögüslerimde sivilce olur ,çıkmış.....yani gelecek aya inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…