- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.661
off inşallah çabuk atlatır Allah yardımcısı olsunKızlar meyra bebeğini kaybetmiş bçok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun inşallah. Buraya yazmamış sizde bilin istedim.
günaydın kızlaarrr
Cgm merhaba nasılsın? Keseyı 5. Haftada gorebılırsın. Kalp atışını da 6 ıle 8. Haftada oluyor. Hatta bazen gec dollenme nedenıyle 9. Haftada bıle olabılır. Insallah guzel haberler alırsın tatlım.hayırlısıyla ıns pıtpıtlarıda duyarız , mutlu mutlu haberlerle don inşallah =)
deniz Allahım sevincini daim etsin inşallah yükselecek cnm benim çok sevindim............sağol canım aslında 11 aydır forumda geziyorum böle değeri olup yükselenide çok gördüm ama işte insan kendi başına gelince hep karamsar oluyormuş onu anladım şimdi dua ediyorum inşallah yarın akşamki sonucum 50 yi geçer ben yumurtlamamıda bildiğim için geç döllenme diye birşeyde söz konusu değil
Cgm merhaba nasılsın? Keseyı 5. Haftada gorebılırsın. Kalp atışını da 6 ıle 8. Haftada oluyor. Hatta bazen gec dollenme nedenıyle 9. Haftada bıle olabılır. Insallah guzel haberler alırsın tatlım.
geldim kuzum nolmuş burdaleyla nerelerde yahu?
geldim kuzum nolmuş burda
cnm günaydın denize çok sevindim, meyrayada çok üzüldüm ya.......hoşgeldiniz kızlar.. Meyra için bende çok üzüldüm umarım çabuk atlatır
naz nasılsın annem?tesekkur ederım canım ıyıyım cok sukur bugum mıdem bıraz kotu gıbı ama cok cok sukur bugunlerıme..doktorum tatıle cıktıgı ıcın ayın 23 une randevu verdı degerımı hesaplayaraktan, benım deger adet 2 gun gecıkmıstı 178 cıktıya bıraz kafam orda takılı kaldı dr ıyı desede =) nerde okusam benden yuksek herkesın ya =)) inş keseyıde gorurum kalp atıslarınıda duyabılırım hayırlısı herseyın Rabıım en guzel gunlerı nasıp etsın ıns hepımıze senın bıttımı mıde bulantıların?
Allah yardımcısı olsun inşallah hayırlısı atlatacak bugünleri ,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ,sevinçleri tam kılsın ,üzüntüleride atlatma gücü versin..........
naz nasılsın annem?
deniz Allahım sevincini daim etsin inşallah yükselecek cnm benim çok sevindim............
iyiyim cnm benim sende içini rahat tut inşallah hayırlı haberler alacaksın doktorundan.......aminnnn canımmm sen nasılsın?
cnm benim vallahi çok dua edeceğim zaten bak herşey normal ama olsun mercimeğin güzel dualarla gelsin kucağına inşallahnsılda ıkı cumlen yuzumde guller actırıyor =)) iyiyim cok sukur ablacım sabırsızlıkla 1 haftanın gecmesını keseyı gormeyı kalp atısını duymayı beklıyorum =)) sen nasılsın nasıl hısedıyorsun agrıların gectımı?
deniz adet günü bu lekelenmeler bazen normal olabilyor vücut alıştığı için aynı reaksiyonu veriyor çevremde bu kanamaları yaşayan çok hamiş oldu içini rahat tut sen inançlı bir insansın inşallah güzel haberler vereceksin bize..........sağol canım ama hiç sevinemedimki kan sonucunu alana kadar çok mutluydum aldıktan sonra bütün hepsi gitti acık kahve lekede gelmiş az önce ben adet olacağım zamanda bole başlar adetim sanırım yarın akşam kan vermeme bile gerek kalmayacak bu gidişle
cnm benim vallahi çok dua edeceğim zaten bak herşey normal ama olsun mercimeğin güzel dualarla gelsin kucağına inşallah
deniz adet günü bu lekelenmeler bazen normal olabilyor vücut alıştığı için aynı reaksiyonu veriyor çevremde bu kanamaları yaşayan çok hamiş oldu içini rahat tut sen inançlı bir insansın inşallah güzel haberler vereceksin bize..........
evet cnm nasipten öte gidilmezmiş inşallah sağlıklı olacak herşey Allah büyük.......inşallah canım inşallah rabbim neylerse güzel eyler kısmet..