- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.681
Uzuntumu paylastiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim :'( insallah hepiniz saglikli sihhatli bebeklere sajip olursunuz.hersey gonlunuzce olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah duyarsın canım içini ferah tut. Bulantılar devam ama azaldı baya ilk zamanki gibi değil. Fix yediklerimi yersem çok sıkıntı olmuyor akiamları darada kaynanama yemeğe yarında annem gelecek rahat edıcem Allahın izniyle.tesekkur ederım canım ıyıyım cok sukur bugum mıdem bıraz kotu gıbı ama cok cok sukur bugunlerıme..doktorum tatıle cıktıgı ıcın ayın 23 une randevu verdı degerımı hesaplayaraktan, benım deger adet 2 gun gecıkmıstı 178 cıktıya bıraz kafam orda takılı kaldı dr ıyı desede =) nerde okusam benden yuksek herkesın ya =)) inş keseyıde gorurum kalp atıslarınıda duyabılırım hayırlısı herseyın Rabıım en guzel gunlerı nasıp etsın ıns hepımıze senın bıttımı mıde bulantıların?
kızlar nereye gittiniz?
sana bişey anlatayım gül biraz ben oğlumda bu hareketi hissediyordum daha 6 haftalık bile değildi eltiler ben söyleyince kahkaha attılar dalga geçtiler aynı günlerde randevuya gittik doktora eltilerde gelmişti doktor bak bebişin kalp atışları bu dedi hareket ediyo dedim normaldir bu hareketleri hissetmen dedi eltiler dumur oldu:))))))bazen göbeğimin biraz altında bi şişlik hissediyorum sanki bişi kalkıp iniyo gibi ya da ben mi öyle sanıyorum kafayı mı yedim bilmiyorum neden olabilir ki
sen naptın ezelim......burdayım ben canım
sana bişey anlatayım gül biraz ben oğlumda bu hareketi hissediyordum daha 6 haftalık bile değildi eltiler ben söyleyince kahkaha attılar dalga geçtiler aynı günlerde randevuya gittik doktora eltilerde gelmişti doktor bak bebişin kalp atışları bu dedi hareket ediyo dedim normaldir bu hareketleri hissetmen dedi eltiler dumur oldu:))))))
ben aynısını yaşadım hala da garibime gider burada böyle okuyorum 8 haftada işte kalp atışı falan ya da ne bilim 3 aylıkken kıpırdama la diyorum benim oğlan çok hızlıymış valla:)korkmamalıyım yani öyle mi .... ama garip değil mi hayatım ya içim bi tuhaf oldu yeminle offf
iyiyim cnm benim sende içini rahat tut inşallah hayırlı haberler alacaksın doktorundan.......
cnm benim vallahi çok dua edeceğim zaten bak herşey normal ama olsun mercimeğin güzel dualarla gelsin kucağına inşallah
Allah razı olsun bıtanesın sen ya :*
İnşallah duyarsın canım içini ferah tut. Bulantılar devam ama azaldı baya ilk zamanki gibi değil. Fix yediklerimi yersem çok sıkıntı olmuyor akiamları darada kaynanama yemeğe yarında annem gelecek rahat edıcem Allahın izniyle.
ay azalıo bıtecek boyle boyle ne guzel =)
ıns ablacımm hayırlısıyla
burda o kadar çok kızkardeşim oldu ki sende onlardan birisin cnm.......cnm benim vallahi çok dua edeceğim zaten bak herşey normal ama olsun mercimeğin güzel dualarla gelsin kucağına inşallah
Allah razı olsun bıtanesın sen ya :*
ay azalıo bıtecek boyle boyle ne guzel =)
sen naptın ezelim......
al benden de o kadar biraz meyrayada üzüldük gerçi......benimde adetten bir hafta önce gögüslerimde küçük küçük sivilceler oluşur böle tatlı tatlı kaşınır.....yine çıkmış sağolsunbenim ilacı verdiğinde doktor bitiminde ya adet olusun ya da hamişsindir dedi ilaç 21 nde bitiyo bakalım nolacak......napım canım okuyorum öyle yazılanları bugun adetin 13. günü kasıklarımda hiç bi harekt yok sanki ağrı sızı gerçi benim 16. 18. gün falan oluo ama ne bılım bugun bi mutsuzum
al benden de o kadar biraz meyrayada üzüldük gerçi......benimde adetten bir hafta önce gögüslerimde küçük küçük sivilceler oluşur böle tatlı tatlı kaşınır.....yine çıkmış sağolsunbenim ilacı verdiğinde doktor bitiminde ya adet olusun ya da hamişsindir dedi ilaç 21 nde bitiyo bakalım nolacak......
inşallah cnm ,gögüsler şiş değil hafif dolgun ama ağrısı yok ne bilim başka belirtide yok olursa şok olurum valla:)az kaldı bakalım haftaya bugün görcez inş hamilesindr inşallah olmuştur canım sen ne hissediosun?
noldu cnm niye için içini yiyor?offff içim içimi yiyor yine yaaa :18::18:
noldu cnm niye için içini yiyor?
en iyisini yaparsın cnm git için rahatlasın ........araştırıyorum bu şişlik ne neden arada çıkıp arada yok oluyo kötü birşey mi oluyo içeride kafam karışık....... doktorum yok ay tıp merkezine gidicem öğrenicem ne var ne yok ya da böyle içim içimi kemirecek