- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.621
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
pitircik66, PaytiPo+, polyanna23+, MegaBitli
bu 4 lüye bayılıyorum,,, hatta içine bikaç kişi daha eklemem lazım
Dimi ezelim konuş .......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya zaten bi bak oku hep beklemedikleri zaman hamile kalmış herkes bu ay bende beklemiom leyloş
Topitopta:)
yoh bu ay beklemioz ya zaten uyuduk hep nasıl olcakki yani ahahahahaa
Ahanda calisanlarin mesaisi bitti benim bu kk dan maas almam lazim artik cnm.......:)
bence de sabah 9 akşam 6 burdasın kuzum arada mesaiye de kalıyosun gece falan bilemiyorum yani
:))))) önerge verin valla sayenizde tembelin biri oldum Allahtan erken kalkiyom:))
ben evde olsam hayatta erken kalkamam valla sen iyi kalkıyosun
Bende bende bende:))))
canım benımkıde oyle olmustu ınsallah sızede oyle olur en kısa zamanda:)))
dene dene kızartırken çok dikkat et fena patlıyo. rengi dönene kadar kızart fazla kızartırsan yemeğin rengide koyu oluyoenterasann ilk defa duydum denıcem mutlakaa canım istedi ya pofff
hiç olmadı buiçemedim ya kahveyiiii bişi takıldı boğazıma... mercimeğime zarar verecek gibi hissettim...... keşke sigara içinde böyle düşünebilsem yaaa
seninki tam tavalık olmuş cnmEvt cnm kulluk verdigim halde yere atar
tavsiye ederim şekerBamya kizartmakta ne dicektim yazmissin enteresan geldi.pek sewmem ama boylesini denemek lazim
ayyy ne güldüüümmmmBu isler hic belli olmaz bak hazal tek gecede ve uyurken hamis kaldi..:))))insallah beraber duyururuz burdan.....
Ayyy insallah cnm ya dua edin bize:)
bana müsade kızlaaarrrrrrr....... bir an önce eve gidip uyumak istiyorum resmen eziyet çektim akşama kadar güzel bi uyku ancak kendime getirebilir beni..... öpüyorum sizi....... yarın görüşmek üzere...... Allaha emanet olun.........:124::124:
ahh ben ewde olsaaaaammmmm :) neyse kızlar bende kaçıyorum hepinizi öptümmmm
Canim benimde bugün 8. Günüm hala adet olmadım perşembe kan testi verdim çıkmadı ; (