- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.701
inşallah cnm ,gögüsler şiş değil hafif dolgun ama ağrısı yok ne bilim başka belirtide yok olursa şok olurum valla:)
Ya hazalım bırak su kuruntuları ya tadını cıkar bakbulantılar baslayınca su zamanları mumla ararsın bol bol beslenguzel dusun guzel olsun hayatım yaa. Her bunye farklı reaksıyon gosterır bunlar normal. Kanaman lekelenmen yoksa korkma şişten de agrıdan da tamam mı? Kendı kendını heba edıyorsun bacım yazık. Ya ben butun gun oğlanı kaldır ındır kendıs 21 kılo. İş yap uzan bılmem ne. Ben allaha emanet ettım. Rabbim saglıkla kucagıma almayı nasip edecek bılıyorum. Sende boyle dusun ve kotu dusuncelerı at kafandan lutfen. Yıpratma kendını.araştırıyorum bu şişlik ne neden arada çıkıp arada yok oluyo kötü birşey mi oluyo içeride kafam karışık....... doktorum yok ay tıp merkezine gidicem öğrenicem ne var ne yok ya da böyle içim içimi kemirecek
Normal tatlım normal ben mesela bazen 3 aylık hamıle gıbıyım bazen bakıyorum mınıcık kalmış. Dınlenınce kuculuyo yorulunca ve gazlı bırseyler tuketıncedaha sısıyor ılk zamanlar gaz cok olur cnm sonra azalır. Yedıklerıne dıkkat et.Blacckkkk yardım et bana yaaaa
nasıl anlatılır bilmiyorum ama göbeğimin altında bi şişlik oluşuyo ara ara sanki korkmaya başladım offf normal mi bu
hislerin kuvetlimidirr tatlımmmm.......senin durum ne şimdi karışık ruh hali dışında bak bu da belirtidir ona göre......hayırlısı ınsallah canım bu ay olcak öyle hissediyorumm
valla kızıyom hazal yaaaaa mercimeğim stres yaşıyo orda öğle yemeğini ye git bir doktora kuzum yoksa bu evham seni çok strese koyacak......tamam kızmayın yaaa endişeleniyorum napiim elimde değil ama sakin olucam inşallah Rabbim büyük....
hislerin kuvetlimidirr tatlımmmm.......senin durum ne şimdi karışık ruh hali dışında bak bu da belirtidir ona göre......
Aynen tatlim . Hersey ust uste geliyo. O yuzden bir an once olsun istedik olmadi. Arkadasim msj atmis ramazan da olsa cok siki degerlendirdik ama olmadi demis... nasipten ote koy yok ama nefsimiz kabullenemiyo bir turlu...
Sayi deger ile mi sayisizmi .. sabah namazlarindan sonra cekerim canim cok sagool..
Off bende bunlarin benzerini yasiyorum canim ama yasamayan anlamiyor iste .. ...
Anam ne cok gonusuyonus giii yetisemiyom size..
antibiyotikten sonra hamiş olmak çok olası.....hayırlısı inşallah sende bende isteyen herkeste güzel haberler veririrz inşallah.......hislerim kuvvetlidir genelde canım bakalım tutar inşallah kendim içinde bu ay değişik bi umudum war ama antibiyotik kullandım ya sanki bu ay olcak gibi inşallah yanılmam
antibiyotikten sonra hamiş olmak çok olası.....hayırlısı inşallah sende bende isteyen herkeste güzel haberler veririrz inşallah.......
antibiyotikten sonra hamiş olmak çok olası.....hayırlısı inşallah sende bende isteyen herkeste güzel haberler veririrz inşallah.......
bugün hepimiz uyuz gibiyiz cnm ya.....beklemedeyim cnm sen nasılsın?günaysın kuzum nasılsın
Kızlar meyra bebeğini kaybetmiş bçok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun inşallah. Buraya yazmamış sizde bilin istedim.
Uzuntumu paylastiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim :'( insallah hepiniz saglikli sihhatli bebeklere sajip olursunuz.hersey gonlunuzce olsun.
cm günlük 100 çekebilirsin
şu erkek infertilitesi bölümüne bakınca hiç umudum kalmıyor ya.....morfoloji çok etken hız ha keza üffffffffff............
berbat bir illet bu ezelim ya ....hamileliği bile yüzde seksen düşükle sonuçlanıyo ne bileyim işte okuyunca kötü oluyom Allah ne demiş o olur elbet ama işte.......:44:canım olumsuz düşünmek yok lütfennnn
berbat bir illet bu ezelim ya ....hamileliği bile yüzde seksen düşükle sonuçlanıyo ne bileyim işte okuyunca kötü oluyom Allah ne demiş o olur elbet ama işte.......:44: