- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.601
İnan belli etmiyo ama uzuliyo bana dun diyoki gece kahve yap iceyim iyi geliyomus diyo .....neysebasimizda olsunlar Allah yokluklarini vermesinde o da olur insallah....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben takipteyim kuzum kagit kalemi aldim yaziyom:))
Bamya kizartmakta ne dicektim yazmissin enteresan geldi.pek sewmem ama boylesini denemek lazim
tmm ama ramazandan sonra ....
ewet paytipocum ramazan dolayısıyla kapalıyız ahahahaaa
walla aynen Allah başımızdan eksik etmesin konuşunca kocamı özledim şimdi ya bi ewe gitseydimmbak kahwe içmio uykum kaçıo die diodun adam kendi sölemiş
bizimkinin yavas ilerliyo:))))bunlari ben soylerken yapmiyodusimdi kendi soyluyo insallahta olur.Aslinda kayinvalidenin kınamasi bizi bole yapti oturup kalkip kayninin kizinin 10 yil cocugu olmamis diye soylenirdi torun nasip olmadi kaynima diye al sana iste Allah adil ama benim gunahim ne?ulusozden kacinmak lazim kınadigini yasamadan ölmuyor insanoglu.....
hahaha alemsiniz........ bence ramazandan sonraya kalmayacak gibisiniz ya du bakalım
Hazalim dua et bizi arada yokluyolar sen duani esirgeme cift canlisin......
hahaha alemsiniz........ bence ramazandan sonraya kalmayacak gibisiniz ya du bakalım
Cok guldummmmmm
Ben temmuzu kapattim. Bos bos yumurtladim . Herif de cezali:)) agustosta secim dolayisi ile baska ile goreve gidiyo benden eylule kadar tik yok kizlar .. o yusdeeeeennn leylooosss bir ayin var kaldin kaldin sonra ben kalicaammm :))
Bu isler hic belli olmaz bak hazal tek gecede ve uyurken hamis kaldi..:))))insallah beraber duyururuz burdan.....
Bu isler hic belli olmaz bak hazal tek gecede ve uyurken hamis kaldi..:))))insallah beraber duyururuz burdan.....
kız beni niye katıyon uyuz
Masallah hazalimada diger hamislerede Allahim esirgesin bebelerinizi bizede nasip etsin insallah.......
Canim benimde bugün 8. Günüm hala adet olmadım perşembe kan testi verdim çıkmadı ; (Bugun 8 gun oldu en son adet gunumde test yapmistim bisi cikmadi bende bidaha yapmadim yapmak istemedim yani. Insallah gelmistir ama hic umudum da yok
Samsung Note 3
yanii ondan da bişe beklemıyoduk ama sonuç ortada :)
Dimi ezelim konuş .......