Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Benimki icecemmi diye sorardi herhal:)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) walla maşallah diyim kocacımaaa bide bende pko war ya onun için bi kür hazırlıomuş aktar onu öğrenmiş istiosan onuda alalım dio oda benım gıbı arastırıp duruyo canım benım

bi anlat hele merak ettim walla cokta sewerımmmm
şekerim büyük büyük bamyaları kızartıyon patates kızartır gibi. sonra bi tavaya alıyon üzerine kabuğu soyulmuş küp küp keilmiş domatesleri üzerine koyuyon tuzuda koyuyon domatesler eriyene kadar karıştırmadan tıkırdatıyon güsel oluyo

enterasann ilk defa duydum denıcem mutlakaa canım istedi ya pofff

:)) walla maşallah diyim kocacımaaa bide bende pko war ya onun için bi kür hazırlıomuş aktar onu öğrenmiş istiosan onuda alalım dio oda benım gıbı arastırıp duruyo canım benım

Ya cnm benimkide basladi arastirmaya sukur saka bir yana adamin tum gunahlarini doktim :)

içemedim ya kahveyiiii bişi takıldı boğazıma... mercimeğime zarar verecek gibi hissettim...... keşke sigara içinde böyle düşünebilsem yaaa

içemedim ya kahveyiiii bişi takıldı boğazıma... mercimeğime zarar verecek gibi hissettim...... keşke sigara içinde böyle düşünebilsem yaaa

Hele sukur......kiz doktor bir arkadsim cok iciyordu 3 taneyi asla gecmesin demisti hamilelikte cok sasirmistim ama tabi bunun dogimuda var o nefes sana lazim:)

Hele sukur......kiz doktor bir arkadsim cok iciyordu 3 taneyi asla gecmesin demisti hamilelikte cok sasirmistim ama tabi bunun dogimuda var o nefes sana lazim:)

3 çok zaten ben bi sabah bi akşam içiyorum ama yarım yarım korkuyorumda ama tam olarak bırakmışta değilim pofff

Balkon yikiyom hergun iki kez valla benimkini bogmak istiyom bazen hep sigara kulu:)

Senden moral ve guc aliyom...kiz topitop sende gel bak bu ezel isinin ehli hemide randevusuz:)))))

Ben takipteyim kuzum kagit kalemi aldim yaziyom:))

kıslar bamya kızartcam sonra görüşürük tekrardan

Bamya kizartmakta ne dicektim yazmissin enteresan geldi.pek sewmem ama boylesini denemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…