- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.581
kim cinss anlamadım :)))
Benimki icecemmi diye sorardi herhal:)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şekerim büyük büyük bamyaları kızartıyon patates kızartır gibi. sonra bi tavaya alıyon üzerine kabuğu soyulmuş küp küp keilmiş domatesleri üzerine koyuyon tuzuda koyuyon domatesler eriyene kadar karıştırmadan tıkırdatıyonbi anlat hele merak ettim walla cokta sewerımmmm
Cnm belliki gec dollenme bence bekle bir hafta insallah sorun yoktur icini rahat tut......
ama kesede çok gelişmemiş leke de geliyor kafam çok karışık
şekerim büyük büyük bamyaları kızartıyon patates kızartır gibi. sonra bi tavaya alıyon üzerine kabuğu soyulmuş küp küp keilmiş domatesleri üzerine koyuyon tuzuda koyuyon domatesler eriyene kadar karıştırmadan tıkırdatıyongüsel oluyo
:)) walla maşallah diyim kocacımaaa bide bende pko war ya onun için bi kür hazırlıomuş aktar onu öğrenmiş istiosan onuda alalım dio oda benım gıbı arastırıp duruyo canım benım
içemedim ya kahveyiiii bişi takıldı boğazıma... mercimeğime zarar verecek gibi hissettim...... keşke sigara içinde böyle düşünebilsem yaaa
Hele sukur......kiz doktor bir arkadsim cok iciyordu 3 taneyi asla gecmesin demisti hamilelikte cok sasirmistim ama tabi bunun dogimuda var o nefes sana lazim:)
3 çok zaten ben bi sabah bi akşam içiyorum ama yarım yarım korkuyorumda ama tam olarak bırakmışta değilim pofff
Ya cnm benimkide basladi arastirmaya sukur saka bir yana adamin tum gunahlarini doktim :)
Balkon yikiyom hergun iki kez valla benimkini bogmak istiyom bazen hep sigara kulu:)
hıımmm balkon yıkamak zevkilidir ama yaa ben severim yani... ama senin ki sanırım küllerden dolayı ızdırap oluyo
kıyamam kız ugrasıyolar bakk
Ben takipteyim kuzum kagit kalemi aldim yaziyom:))Senden moral ve guc aliyom...kiz topitop sende gel bak bu ezel isinin ehli hemide randevusuz:)))))
kıslar bamya kızartcam sonra görüşürük tekrardan
Ben takipteyim kuzum kagit kalemi aldim yaziyom:))
Bamya kizartmakta ne dicektim yazmissin enteresan geldi.pek sewmem ama boylesini denemek lazim