Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ahanda calisanlarin mesaisi bitti benim bu kk dan maas almam lazim artik cnm.......:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana müsade kızlaaarrrrrrr....... bir an önce eve gidip uyumak istiyorum resmen eziyet çektim akşama kadar güzel bi uyku ancak kendime getirebilir beni..... öpüyorum sizi....... yarın görüşmek üzere...... Allaha emanet olun......... :KK55::KK55::124::124:

enterasann ilk defa duydum denıcem mutlakaa canım istedi ya pofff
dene dene kızartırken çok dikkat et fena patlıyo. rengi dönene kadar kızart fazla kızartırsan yemeğin rengide koyu oluyo:KK34: domatesleri koyduktan sonra kısık ateşte pişcek ağar ağar su eklemicen:KK6:
içemedim ya kahveyiiii bişi takıldı boğazıma... mercimeğime zarar verecek gibi hissettim...... keşke sigara içinde böyle düşünebilsem yaaa
hiç olmadı bu:KK19:
Evt cnm kulluk verdigim halde yere atar:KK43:
seninki tam tavalık olmuş cnm:KK24:
Bamya kizartmakta ne dicektim yazmissin enteresan geldi.pek sewmem ama boylesini denemek lazim
tavsiye ederim şeker:KK3:
Bu isler hic belli olmaz bak hazal tek gecede ve uyurken hamis kaldi..:))))insallah beraber duyururuz burdan.....
ayyy ne güldüüümmmm:KK60:

Ayyy insallah cnm ya dua edin bize:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her gece duamdasınız ınanın bana ben o beklemeyı ıyı bılırım canım bak azcık yazımde halıne sukret:)
10 ay vajınusmus ılletıyle ugrastım resmen bunalıma gırmıstım herkesten sakladıgın ayrı bır dert tamam dedık onu az bucuk yendık dedık artık bebek dusunelım 4yada 6.ayda bır hamılelık oldu cok sevındık ama oda kımyasal oldu.... daha sonrasında 10 ay bekleyısten sonra gelen bır hamılelık ALLAHım bunu bıze bagıslasın ınsallah butun hepımız sag saglım kucagımıza alalım bebeklerımızı sızede bebeler nasıp etsın ALLAHım sızde bana ve bıze dua edın saglıklı evlatlarımız yarım kalan mutluluklarımız olmasın ınsalllah en cok korkum buda yarım kalan bır sevınc olursa dıye ama sımdılık hersey yolunda cok sukur senı derdımle sıkmak ıstemedım herkes bır mutluluk yasıya ama onun ooncesınde kımıne zor kımıne kolay bır surec oluyo benımkıde boyleydı ıste ....

bana müsade kızlaaarrrrrrr....... bir an önce eve gidip uyumak istiyorum resmen eziyet çektim akşama kadar güzel bi uyku ancak kendime getirebilir beni..... öpüyorum sizi....... yarın görüşmek üzere...... Allaha emanet olun......... :KK55::KK55::124::124:

ahh ben ewde olsaaaaammmmm :) neyse kızlar bende kaçıyorum hepinizi öptümmmm

görüşürüüükkk:KK3:

X