Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gelecek bebislerimiz zamani var elbet insallah cok beklemeyiz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugun doktora gidemedim gec kalkmisim esim ise gidecekti ama yarin sabah erkenden gidecegim. Doktorum alman ya esim konusuyo o yuzden. Birde dun aksam yine biraz kanla pembe akintim geldi. Gercekten hasta oldum sanmistim ama bugun ve tum gece yine bisey yok. Acaba kotu bisey mi var ya. Hic boyle olmamistim ben

Samsung Note 3

Pardon gerci ezelinki nazli degildi......

Yok ben bu gece erkenden uyuyayim ezel yorulmaya gerek yok nazda cekmeyiz bak uykudada oluyomus:)))))

ahh artık ben naz eder oldum canımm :KK1: uykudan hayır yok bize inanma uyanık olmalıyız :KK52:

Ben bugun doktora gidemedim gec kalkmisim esim ise gidecekti ama yarin sabah erkenden gidecegim. Doktorum alman ya esim konusuyo o yuzden. Birde dun aksam yine biraz kanla pembe akintim geldi. Gercekten hasta oldum sanmistim ama bugun ve tum gece yine bisey yok. Acaba kotu bisey mi var ya. Hic boyle olmamistim ben

Samsung Note 3

Cnm hayra yor insallah bebisin gelecek:)

Sevgili Arkadaşlar Bilindigi Uzre Bebk Sahibi Olmayi Cok Istiyorum
Tedavi Gormeme Ragmen Hala Olmadi Ama Yakinda Olucak Ben Diyorumki Bu Kadar Kalabalik Bir Ortamda Muhahakkakki Bu Sorunu Yasayan Bir Cok Arkadaşimiz Vardir Ben Diyorumki Biz Birbirimizle Burda Bulusalim Ve Sorunlarimizi Anlatalim Tedavi Sekillerini Birbirimize Anlatalim Ii Doktorlari Yeni Tedavi Yontemlerini Arastiralim Sanirim Bize Bu Konuda Yardimci Olucak Tecrubeli Arkadaslar Vardir Dimiiiiiiii

Evet yarin gidecegim insallah hayirli haberdir

Samsung Note 3

X