- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.501
nere gitti kız bu leyla
walla canım nasıl bir telefon konuşması yapıyorsa yarım saat oldu daha gelemedi elbet gelince bi açıklaması vardır bizi aydınlatacak, merakımızı giderecek, ,,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nere gitti kız bu leyla
Gelecek bebislerimiz zamani var elbet insallah cok beklemeyiz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ates tekniği ile hem yumurtlama gununu hesaplayabiliosun hem hamile olup olmadığını öğrenmende birazcık yol gösteriyo diyim.sen bilmiyomuydun.
Pardon gerci ezelinki nazli degildi......
Yok ben bu gece erkenden uyuyayim ezel yorulmaya gerek yok nazda cekmeyiz bak uykudada oluyomus:)))))
ahh artık ben naz eder oldum canımm uykudan hayır yok bize inanma uyanık olmalıyız
Ezel bunlar beni kandiroyormu banami ole geliyo:))))
Ben bugun doktora gidemedim gec kalkmisim esim ise gidecekti ama yarin sabah erkenden gidecegim. Doktorum alman ya esim konusuyo o yuzden. Birde dun aksam yine biraz kanla pembe akintim geldi. Gercekten hasta oldum sanmistim ama bugun ve tum gece yine bisey yok. Acaba kotu bisey mi var ya. Hic boyle olmamistim ben
Samsung Note 3
Meraklilar geldim eltimle konustum:)
Cnm hayra yor insallah bebisin gelecek:)
1 saattir eltinle mi konuştun hayatta inanmam
Bugun 8 gun oldu en son adet gunumde test yapmistim bisi cikmadi bende bidaha yapmadim yapmak istemedim yani. Insallah gelmistir ama hic umudum da yok
Samsung Note 3
öyle tabi uyurken olur mu hiç bu uykusuz gecelerin meywesi bu bebişler ahahahaaaaa uyanık olmak lazım uyanık
Vallahide eltimdi niyeki...biz arkadas gibiyiz yani iyi anlasiriz...kiz benimle kim iyi anlasmazsa sorun ondadir hahahaha:)))))
Sevgili Arkadaşlar Bilindigi Uzre Bebk Sahibi Olmayi Cok Istiyorum
Tedavi Gormeme Ragmen Hala Olmadi Ama Yakinda Olucak Ben Diyorumki Bu Kadar Kalabalik Bir Ortamda Muhahakkakki Bu Sorunu Yasayan Bir Cok Arkadaşimiz Vardir Ben Diyorumki Biz Birbirimizle Burda Bulusalim Ve Sorunlarimizi Anlatalim Tedavi Sekillerini Birbirimize Anlatalim Ii Doktorlari Yeni Tedavi Yontemlerini Arastiralim Sanirim Bize Bu Konuda Yardimci Olucak Tecrubeli Arkadaslar Vardir Dimiiiiiiii
Cnm bence kan verme zamanin gelmis nacizane fikrim:)
Kiz bu bitli nereye kayboldu yine:))))
Evet yarin gidecegim insallah hayirli haberdir
Samsung Note 3
Dimi hic mantikli degil zaten kandirikcilar
hahhayt seni sevmeyen ölsün kısVallahide eltimdi niyeki...biz arkadas gibiyiz yani iyi anlasiriz...kiz benimle kim iyi anlasmazsa sorun ondadir hahahaha:)))))