Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Cnm benim goguslerim yumurtlamada baslar adete kadar devam eder ama bazi aylardada hic sismez adete 1 gun kala siser yani psikolojik oldugunu sanmiyorum bence doktorumunda dedigi gibi vucut hamilelige hevesli oluyo:) hsg sonrasi eslerde problem yoksa buyuk olasilik 5 ay icinde hamilelik gerceklesiyor rabbim seni o kadar bekletmesin insallah hemen kalmissindir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

galiba çok hevesliii:KK9::KK9::KK9: Amin Rabbim bizede ve isteyen herkesede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallah... ben pkoyum eşimde pek bişey yok.. ona e vit. verdi doktor.. rabbim kimseyi çok bekletmesin ben 8 aydr bekliorum

galiba çok hevesliii:KK9::KK9::KK9: Amin Rabbim bizede ve isteyen herkesede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallah... ben pkoyum eşimde pek bişey yok.. ona e vit. verdi doktor.. rabbim kimseyi çok bekletmesin ben 8 aydr bekliorum

Pkolu hamile cok cnm .....3 gun daha sabret cnm insallah bebisin gelmistir ben hsg den sonra 5 ay bekledim ama sorun sonra esimde cikti....insallah sanada hamilelik sevincini yasatir rabbim isteyen herkesede.......

Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı Yemek yarışmasına katılmak ister misiniz?
kızlar belki katılmak istersiniz.

Pkolu hamile cok cnm .....3 gun daha sabret cnm insallah bebisin gelmistir ben hsg den sonra 5 ay bekledim ama sorun sonra esimde cikti....insallah sanada hamilelik sevincini yasatir rabbim isteyen herkesede.......

Aminnnnn canım... birisi benim gibiymiş son 3 aydır.. ama gebe deilmiş... demekki bende deilim.. zaten çokda inanmammıştım.. hayırlısı yaaa:2::2::2::2:

Canım gözün aydın, değerin de yükselmiş çok şükür.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de yarın tekrarlayacağım kan testini...

Sagol canim cik sukurr Allah ima ,sendende guzel haberler bekliyorum Allah in izni ile canim

Canım gözün aydın, değerin de yükselmiş çok şükür.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de yarın tekrarlayacağım kan testini...

Sagol canim cik sukurr Allah ima ,sendende guzel haberler bekliyorum Allah in izni ile canim

canim nasilsin.nedir durum .keseyi gorebildiniz mi? degrler ne alemde. kac + kac oldu hamilelik haftan

Iyiyim canim sagol,deger yukselmis doktor guzel dedi kese icin daha erken alttan muayene istemedim zaten karnimdan bakti.4 haftalikmis canim

ben alttan muayeneye izin verdim gecen carsamba keseyi gorduk.persembe gunu kanamam basladi.ve uc gundur yatiyorum dusul onleyici igne yaptilar.pazartesi gunu kalp atisi ve bebegi gormek icin cagirdi ama izin vermicem alttan muayeneye.hic umrunda degil doktorlarin yaa.sakincasi yok diye alttan muayeneyi savunuyolar .insanlar hamile kalabilmek icin ne kadar caba gosteryolar doktorlar karindan ultrason yapmadan hemen alta geciyolar .ya bi baksalar olurlermi sanki belki gorunecek.

innş tatlım aaa hadi yaa ne iyo peki sogukmu ilişkidekeçi boynuzu nu daya onaaaaaa
Yok kuzum olmayacak ya iste tam yum gunumde birseyler oluyor ve iliski olmuyor. Yani sorun olup olmadigini bile bilmiyoruz iliski yok cunku..

Devlet Hastanesi'nde oldum canım ben.hsg ve eşinin siperm tahlili istiyorlar. Ilk 3 aşılama klomenle oluyor 4.igne ile oluyor biz Mayıs ayında ilkini yaptırdım haziranda kistim oldu yapılmadı bu ayda adetim geceli 6.gun bakalım salı günü gideceğim doktora. Ebe yenge var acele etme geç dollenme falansa kandada çıkmaz 20 gün sonra bile hamile olduğunu öğrenen var dedi bakalım hayırlısı

Insaallah bebegine kavusursun canim ..

Benim bu ayimda bosa gitti kizlar.adet tarihini Umitle bekleyecek bi iliski bile yasanmadan yumurtladim gitti... test bugun silik cikti herif calisiyor. Olmayacak ya iste geceleri isi az cikardi tam yum gunumde ya gece ise gider ya il disina gider ya olum olr ya dugun olur...
Benden bu kadar Allah sizleri kavustursun bebegine arada bakarim yine sizlere.. black leylos hazal bitli sizleri tanidima memnun oldum

canim nasilsin.nedir durum .keseyi gorebildiniz mi? degrler ne alemde. kac + kac oldu hamilelik haftan

ben alttan muayeneye izin verdim gecen carsamba keseyi gorduk.persembe gunu kanamam basladi.ve uc gundur yatiyorum dusul onleyici igne yaptilar.pazartesi gunu kalp atisi ve bebegi gormek icin cagirdi ama izin vermicem alttan muayeneye.hic umrunda degil doktorlarin yaa.sakincasi yok diye alttan muayeneyi savunuyolar .insanlar hamile kalabilmek icin ne kadar caba gosteryolar doktorlar karindan ultrason yapmadan hemen alta geciyolar .ya bi baksalar

Aynen canim ya ben istemedim valla karindan bakarmisiniz dedim ve tamam nasil iatersen desi keseyi gec goruruz dedi olsun alttan istemiyorum hic dedim tamam dedi canim Allah in izni ile kalp atislari duyarsin canim Rabbim yar ve yardimcin olsun :*

Benim bu ayimda bosa gitti kizlar.adet tarihini Umitle bekleyecek bi iliski bile yasanmadan yumurtladim gitti... test bugun silik cikti herif calisiyor. Olmayacak ya iste geceleri isi az cikardi tam yum gunumde ya gece ise gider ya il disina gider ya olum olr ya dugun olur...
Benden bu kadar Allah sizleri kavustursun bebegine arada bakarim yine sizlere.. black leylos hazal bitli sizleri tanidima memnun oldum

canım nere gidiyon veda eder gibi konuşmuşun:KK5:

Yok kuzum olmayacak ya iste tam yum gunumde birseyler oluyor ve iliski olmuyor. Yani sorun olup olmadigini bile bilmiyoruz iliski yok cunku..

Insaallah bebegine kavusursun canim ..

Nereye gidiyorsun:KK43:

canım nere gidiyon veda eder gibi konuşmuşun:KK5:

Nereye gidiyorsun:KK43:

kizlar bu ayda olmadi... bat.i sabirsizlikla ve umutla bekleyecegim bi iliskide olamadi yum gunumu yine kacirdik. Sinirler gerildi evde iyice... agustos ayi bazi sebeplerden dolayi ( kotu sebep degil) ayri gecircegimiz icin bu ay olsun istedim. Ama olmadi .. ama sizleri mrk ederim takip ederim mutlaka . Dua ederim sizler icin. Burdayim yani sadece eylule kadar umutsuz vakayim oyle iste..

kizlar bu ayda olmadi... bat.i sabirsizlikla ve umutla bekleyecegim bi iliskide olamadi yum gunumu yine kacirdik. Sinirler gerildi evde iyice... agustos ayi bazi sebeplerden dolayi ( kotu sebep degil) ayri gecircegimiz icin bu ay olsun istedim. Ama olmadi .. ama sizleri mrk ederim takip ederim mutlaka . Dua ederim sizler icin. Burdayim yani sadece eylule kadar umutsuz vakayim oyle iste..

ay canım benim:KK19: sıkmayın canınızı. eylülde tatile çıkın benim doktor öyle demişti. tatil planları yapın:KK55: iyi gelicektir ikinizede:KK3:

ben alttan muayeneye izin verdim gecen carsamba keseyi gorduk.persembe gunu kanamam basladi.ve uc gundur yatiyorum dusul onleyici igne yaptilar.pazartesi gunu kalp atisi ve bebegi gormek icin cagirdi ama izin vermicem alttan muayeneye.hic umrunda degil doktorlarin yaa.sakincasi yok diye alttan muayeneyi savunuyolar .insanlar hamile kalabilmek icin ne kadar caba gosteryolar doktorlar karindan ultrason yapmadan hemen alta geciyolar .ya bi baksalar

Aynen canim ya ben istemedim valla karindan bakarmisiniz dedim ve tamam nasil iatersen desi keseyi gec goruruz dedi olsun alttan istemiyorum hic dedim tamam dedi canim Allah in izni ile kalp atislari duyarsin canim Rabbim yar ve yardimcin olsun :*

iyi dileklerin icin tesekkur ederim.insallah sende iyi.haberlr alrsin canim..birde karin bolgesiyagliyken dahada gecmi gorunur acaba

evet canim tamamen kesildi ama azcik yorulsam iplik gibi acik kahve rengi biseyler geliyo.dikkat ediyorum simdilik.sanirim dusuk onleyici igne ise yaradi.sen nasilsin bitanem.durumun nasil.bebegi gormeye ne zamn cagirdi doktorun

cuma günü kontrole gideceğim:44: benimde kardeşim geldi. sen hamile kalınca zayıflıyosun ondan böyle oluyo diyo. gebelik düşününce iyi bakmak lazımmış kendimize. dırdır edip duruyo:KK25: şunu yicen bunu yicen bi dünya bişey saydı durdu. mecbur hepsine hıhı dedik:KK76:

Son düzenleme:
evet canim tamamen kesildi ama azcik yorulsam iplik gibi acik kahve rengi biseyler geliyo.dikkat ediyorum simdilik.sanirim dusuk onleyici igne ise yaradi.sen nasilsin bitanem.durumun nasil.bebegi gormeye ne zamn cagirdi doktorun

Oh cok sukur aman yotma kendini canim bi 3 ayi devirelim:KK66:

X