Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Tunaydin bugun kimsecikler yok galiba......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nooruyoon leylosum devam ediyomu agrilarin

sagol cm teşekkürler
ben interlitifeye başladım 4 ay klomen normal yolla olsun diye beklendi olmayınca dok aşılama dedi bukadar cm dok karar veriyo bebek olmayınca anlıcan

Sagol tatlim bana da klomen verdi ama dort ve besinciyi icmeyi unuttum bakalim ne dicek ..

Nooruyoon leylosum devam ediyomu agrilarin

Sagol tatlim bana da klomen verdi ama dort ve besinciyi icmeyi unuttum bakalim ne dicek ..

Cnm doktordan geldim catlatma ignesi ise yaramis dedi:S iyi haberlerini bekliyorum dedi bazen catlasada tutmasi zaman alabiliyo dedi bana progesta doye bir hap verdi gunde uc tane icwcem 10 sonra kesin belli olur ya hamissindir yada adet olusun dedi....bilmiyom cok karisigim:)

Yani cnm hsg yi o yuzden sordum bellik bir darlik soz konusu hayirlisi ikinciye gerek kalmadan hamis haberini aliriz insallah....

nebilim aklıma darlık gelmedide aklıma şey gekdi rahim agzı acaba biraz dönükmüydü diye çünkü kalın çubuk giriyodu incesi girmiyodu

Ne garip kizkardeslerimin annemin hatta yakin dostlarim bile bunlari yasadigimi bilmiyor gercekten ozel bir topluluguz:)

nebilim aklıma darlık gelmedide aklıma şey gekdi rahim agzı acaba biraz dönükmüydü diye çünkü kalın çubuk giriyodu incesi girmiyodu

Olabilir tabi blackte vardi rahim tersti bak hamis ...o da sorun olmaz insallah......

Leylosummm sen bana güzel haberler vercen gibime geliyo kuzum hadi insallah

Nazcimm değerinin yükselmesine çok sevindim kuzum hadi bakalım

bişey olmuz :KK36: innş yumuşlar istenilen boylara gelmişdir innşş cmmm
Herifte is yok bizim":)
Cnm doktordan geldim catlatma ignesi ise yaramis dedi:S iyi haberlerini bekliyorum dedi bazen catlasada tutmasi zaman alabiliyo dedi bana progesta doye bir hap verdi gunde uc tane icwcem 10 sonra kesin belli olur ya hamissindir yada adet olusun dedi....bilmiyom cok karisigim:)

Ne garip kizkardeslerimin annemin hatta yakin dostlarim bile bunlari yasadigimi bilmiyor gercekten ozel bir topluluguz:)

Hadi insaallh kuzuuuuummmm

X