Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar gece lekelenmem oldu çok çok az sabah doktora gittim keseyi gördük çok güzel çok düzgün dedi bir adet iğne yedik bide crinone jel verdi istirahat et dedi ayaklar fora pozisyonunda yatmaktayim sabah 6dan beri gelen giden yok:KK24:

Canim benimde normalde dongum 30 gundu. Bebek istiyoruz diye stres yaptik herhalde. 20.gun yumurtladim e dogal olarak dongum de uzadi 35 oldu. Yani strese girme hemen insanlar ne sinavlardan geciyor. Dua et adet olduguna:)

Birsey sormak istiyorum canim. Gec yumurtladim demissin. Galiba bende gec yumurtladim ama normal adet gunumden 2 3 gun once baslamak uzere surekli kahverengi damar gibi akimtim olmustu. Bugun gecikmenin 5. Gunu ve biraz pembe akinti geldi. Adet oldum saniyorum ama hala bisey yok. Sende boyle biseyler oldumu acaba. Ben yumurtlama gununu ovulasyon testine gore soyluyorum ama eger dogruysa.

Samsung Note 3

Kızlar gece lekelenmem oldu çok çok az sabah doktora gittim keseyi gördük çok güzel çok düzgün dedi bir adet iğne yedik bide crinone jel verdi istirahat et dedi ayaklar fora pozisyonunda yatmaktayim sabah 6dan beri gelen giden yok:KK24:

Cnm bazen yerleşme kanamasi içerde kalir sonra k.rengi olarak aj
Kar muhtemel öyle birseydir. Protestan vermemiş iyi ki herkes çok şikayetçi ondan. JEL olmasi en iyi bence. Bende de bugün bas dönmesi basladi. Gazman gibiyim üstüne.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun cnm zaten gecmis Masallah...Allah yavrunuzu bagislasin size.....

Hadi geçmiş gitmiş olsun kuzum

aldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı :KK50:
Gecmis olsun tatlim bu asilamayi biz isteyebiliyomuyuz direk doktordan yoksa kendisimi uygun gorun e yapiyo

Tam bizi anlatmışsın canım. Artık inan dışarı çıkacak arkadaş bile bulamıyoruz kimi hamile kiminin bebeği var. Evde başbaşa dışarda başbaşa artık monotonlaştı hersey. Benimki can sıkıntısına futbol oyununa sardı saatlerce başından kalkmıyor bende bi oda bi bu oda dolaşıp durmaktan bıktım bırak şu oyunu desem kavga ediyoruz 2haftadır yataklarımızi bile ayırdım ne hali varsa görsün modundayım anlicagin
Aynen tatlim insaallah bizimde bebegimiz olurda adamlarda ecuk adam Olurlar en kisa zamanda Yarabbim insallah
Bu arada sende mi asilama oldun bahsetsene biraz sanirim bende ona basvurcam artik. Hic birsey bilmiyom asilama hakkinda

Gecmis olsun bitlim Allah bebisine ve sama saglik sihhat afiyet versin

Gecmis olsun cnm zaten gecmis Masallah...Allah yavrunuzu bagislasin size.....

Kar muhtemel öyle birseydir. Protestan vermemiş iyi ki herkes çok şikayetçi ondan. JEL olmasi en iyi bence. Bende de bugün bas dönmesi basladi. Gazman gibiyim üstüne.

Karma karisigim herşeye alınıp ağlıyorum canım çıktı aglamaktan sinirlerim laçka. Geçmiştir inşallah. Gözlerim kararıyo napim başka bilmiyorum ki:KK52:

bitli dun degil bi onceki gunde benim bildigin kopkoyu kipkirmizi kanama geldi.yarim saat icinde doktora gittim vajinal muayene ile bakti kese duruyo ama bebek hala gozukmuuo dedi..pazartesi gitcem kalp atisi ve bebegi gormek icin.prolatin miydi neydi dusuk onleyici igne yapti.eve gondrrdi.yatcaksin kalkmicaksin dedi.sana verdgi jel ne icin.cok gecmis olsun tatlim

canim neden progestan iyi degil

bitli dun degil bi onceki gunde benim bildigin kopkoyu kipkirmizi kanama geldi.yarim saat icinde doktora gittim vajinal muayene ile bakti kese duruyo ama bebek hala gozukmuuo dedi..pazartesi gitcem kalp atisi ve bebegi gormek icin.prolatin miydi neydi dusuk onleyici igne yapti.eve gondrrdi.yatcaksin kalkmicaksin dedi.sana verdgi jel ne icin.cok gecmis olsun tatlim

Sanada çok geçmiş olsun canım benim ignenin adı prolutan depod mu ne öyle bişey. Benim 1 dusugum var ya ondan verdi galiba önlem amaçlı:KK31:

Soldaydi tatlim hatta ordan bir yere kimildamafi cok bacak bel agrisi cektim sipa sadece bir tarafima agirligi verdiginden

Sol kasigimda ağrı ile birlikte sol bacak agrim ve bel agrim var hersey solda yane :)

Kimse bana neden cvp vermio :KK43:ben test yaptim bu sabahta kiyulascakmis die cizgi dahada silik cikti bi sorun yoktur ins fikri olan varmı:)

X