Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bugün evlilik yıldönümümüz kocacim sabah süpriz yaptı hem çok güzel bi çanta hemde çok güzel spor bi ayakkabı almış çok sevindim bebek müjdesinin hediyeleri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün evlilik yıldönümümüz kocacim sabah süpriz yaptı hem çok güzel bi çanta hemde çok güzel spor bi ayakkabı almış çok sevindim bebek müjdesinin hediyeleri :)

Gule gule kullan Allah bir omur mutlulugunuzu bozmasin sen ne aldin peki benimkinin dogim gunu yakinda.....

Gule gule kullan Allah bir omur mutlulugunuzu bozmasin sen ne aldin peki benimkinin dogim gunu yakinda.....

Ben en güzel hediyeyi verdim kız daha ne alacam :)

Naz doktora baktiracakti testi bakalim iyi haberlerini alacagiz insallah....

Kizlar doktordan tiyolar adet sancilari yumurtlama olacagina delaletmis yani sancili adet yumurtalarin oustugu icin olurmussss....

Gecmis olsun tatlim bu asilamayi biz isteyebiliyomuyuz direk doktordan yoksa kendisimi uygun gorun e yapiyo

Aynen tatlim insaallah bizimde bebegimiz olurda adamlarda ecuk adam Olurlar en kisa zamanda Yarabbim insallah
Bu arada sende mi asilama oldun bahsetsene biraz sanirim bende ona basvurcam artik. Hic birsey bilmiyom asilama hakkinda

Gecmis olsun bitlim Allah bebisine ve sama saglik sihhat afiyet versin
Devlet Hastanesi'nde oldum canım ben.hsg ve eşinin siperm tahlili istiyorlar. Ilk 3 aşılama klomenle oluyor 4.igne ile oluyor biz Mayıs ayında ilkini yaptırdım haziranda kistim oldu yapılmadı bu ayda adetim geceli 6.gun bakalım salı günü gideceğim doktora. Ebe yenge var acele etme geç dollenme falansa kandada çıkmaz 20 gün sonra bile hamile olduğunu öğrenen var dedi bakalım hayırlısı

Kizlar doktordan tiyolar adet sancilari yumurtlama olacagina delaletmis yani sancili adet yumurtalarin oustugu icin olurmussss....

Ben olurdum o günlerde çok şükür uzun bi süre olmayacak

Dokrordan cikinca yaz bana....

doktorda güzel değerin dedi ablacim:)

Ne garip kizkardeslerimin annemin hatta yakin dostlarim bile bunlari yasadigimi bilmiyor gercekten ozel bir topluluguz:)

kesinlikle özel topluluğuz:)

Nazcimm değerinin yükselmesine çok sevindim kuzum hadi bakalım
Çok sağol oh dedim:)

kızlar merhaba ben bir konuda size danışacaktım.. taa haziran topiğinde hamile kalamayınca bu topiğe abone olmuştum neyse... 30 haziranda hsg çektirdim ozaman adetimin 10. günüydü.. 5 temmuz da benim yumurtlama tarihimdi ama biz 1, 3,5,6,8,9,11 temmuzda ilişkşiye girdim.. şimdi adetime 6 gun var yani 18 temmuz benim BATım... ben 9 temmuzdan beri yani adetime yaklaşık 10 gun kaladan beri göğüslerimde dolgunluk hissediyorummm .. hani herşeye psikolojik denirde göğüs dolgunluğu psikolojik olurmu hiç?koşamıyorum acıyo.. bazen eşime sarılamıyorm.. ama hassasiyet ucunda deil göğsün tamamında ucu hariçç.. hiç böyle olup hamile oldugunu öğrenen oldumu? benim adetten önce hiç göğsüm dolgunluk olmaz en fazla 1 gun öncesinde olurdu... vücudum bana oyunmu oynuyorr kızlarr.. nolurrr yardımmm Allah rızası için yaa. kan testide yapsam çıkmaz.. daha 6-7 gun var bata:KK43::KK43::KK43:

kızlar merhaba ben bir konuda size danışacaktım.. taa haziran topiğinde hamile kalamayınca bu topiğe abone olmuştum neyse... 30 haziranda hsg çektirdim ozaman adetimin 10. günüydü.. 5 temmuz da benim yumurtlama tarihimdi ama biz 1, 3,5,6,8,9,11 temmuzda ilişkşiye girdim.. şimdi adetime 6 gun var yani 18 temmuz benim BATım... ben 9 temmuzdan beri yani adetime yaklaşık 10 gun kaladan beri göğüslerimde dolgunluk hissediyorummm .. hani herşeye psikolojik denirde göğüs dolgunluğu psikolojik olurmu hiç?koşamıyorum acıyo.. bazen eşime sarılamıyorm.. ama hassasiyet ucunda deil göğsün tamamında ucu hariçç.. hiç böyle olup hamile oldugunu öğrenen oldumu? benim adetten önce hiç göğsüm dolgunluk olmaz en fazla 1 gun öncesinde olurdu... vücudum bana oyunmu oynuyorr kızlarr.. nolurrr yardımmm Allah rızası için yaa. kan testide yapsam çıkmaz.. daha 6-7 gun var bata:KK43::KK43::KK43:

Bu belirti adet oncesindede gorulebilen hamileliktede gorulebilen bir belirti rahim agzi yumusamasi akinti halsizlik uykuya meyilli olmakla beraber ancak kesin denebilir ama hsg cektirmis olman esindede bir problem yoksa gebelige isaret olabilir.yanliz sunuda soylemeliyimki hic belirti yasamayan hamilelerde var.İnsallah hmilesindir hsg vesile olmustur cnm......

Bu belirti adet oncesindede gorulebilen hamileliktede gorulebilen bir belirti rahim agzi yumusamasi akinti halsizlik uykuya meyilli olmakla beraber ancak kesin denebilir ama hsg cektirmis olman esindede bir problem yoksa gebelige isaret olabilir.yanliz sunuda soylemeliyimki hic belirti yasamayan hamilelerde var.İnsallah hmilesindir hsg vesile olmustur cnm......

iyide adete 10 gün kalamı başlarr bu göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet kuzum:KK5::KK5::KK5: kasık ağrısı arada bel agrısı sürekli var ama ona yormuyorum... ve sadece 2 kezz sapsarı bir akıntım oldu okadar.. inşallah dediğin gibidir yaa...:18::18:

Iyiyim cnm Allah a şükür gelen giden yok:18: sadece biraz ıslaklık var sanırım saydam bi akıntı:44: diğer şeyler aynı yerinde duruyo gaz ve göğüs sancıları:KK16:

İyi sevindim cnm...annesi hatirlatiyo arada kendiini mercimegin:))

Herkese merhabalar 2.kan testini yaptırdım 178 çıktı değer sizce nasıl ilk tahlili 8 temmuz aksami yaptırmıştır 21 di adetten 3 gün önceydi ve Dr 21 güzel değer dedi yeni değeri henüz göstermedi m bekliyorum sizce iyimiiii

Canım gözün aydın, değerin de yükselmiş çok şükür.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de yarın tekrarlayacağım kan testini...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyide adete 10 gün kalamı başlarr bu göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet kuzum:KK5::KK5::KK5: kasık ağrısı arada bel agrısı sürekli var ama ona yormuyorum... ve sadece 2 kezz sapsarı bir akıntım oldu okadar.. inşallah dediğin gibidir yaa...:18::18:

Cnm benim goguslerim yumurtlamada baslar adete kadar devam eder ama bazi aylardada hic sismez adete 1 gun kala siser yani psikolojik oldugunu sanmiyorum bence doktorumunda dedigi gibi vucut hamilelige hevesli oluyo:) hsg sonrasi eslerde problem yoksa buyuk olasilik 5 ay icinde hamilelik gerceklesiyor rabbim seni o kadar bekletmesin insallah hemen kalmissindir:)

X